Biz mi görmek istediğimiz gibi görüyoruz, yoksa onlar mı ilk etapta göz boyuyor?
Bu kadar hızlı değişemez ne de olsa. Bir yerlerde bir yanlışlık olmalı.
Bu kadar hızlı değişemez ne de olsa. Bir yerlerde bir yanlışlık olmalı.
yanlışlık sende olabilir bence beni bugüne kadar kim tanıdıysa eğrisiyle doğrusuyla tanımıştır bende bir değişim yok değişecek insanlar en baştan belli oluyor zaten her tanıdığım kadınla düşüp kalkacak değilim çakarım sinyali yesil gelirse o konuya dönerim yoksa gider çay içerim olmadı sanaldan derdini dinler yardımcı olmaya çalışırım nasıl başladıysam öyle gider yani çay içeyim dediğim insana başka düşünce gütmem amacım baştan bellidir dışına asla çıkmam...
Tanımak, ilk görüş değildir. Tanımak total bir şeydir. Yatarsın kalkarsın, borç alır verirsin, seyahate çıkarsın, dar günün bol günün olur ona göre tanırsın. Yoksa oo etkilendim çok iyi birisi dedin mi gittin! Tanımak uzun soluklu!
Imm :) güzel cevap. Haklısın
Belki de aynıdır da ya sen tam tanıyamamışsındır ya da o kendini başta farklı göstermiştir.
Değişmiş olma ihtimali yaşantısına göre değişir. Ciddi bir etken olsa bile hızlıca kolay kolay değişemez kimse.
Cevap
24Cevap
İlk tanıma her zaman hatalıdır çünkü birisini tanımak için zaman gereklidir ve zaman geçtikçe karşımızda ki ne deriz ki sen çok değiştin. Hayır o değişmedi ve ya sen değişmedin. Bir birinizi yeni tanıdınız.
Karşısındakini etkileme çabasıyla hareket edenler sonra bakın gibi patlıyor samimi insanlarla olun yapmaciklarla degil
Bakın değil balon
İlk önce iyi ve güzel yönlerini algılıyoruz. Sonra zamanla diğer yanları da görüş alanımıza giriyor bence.
Bir çeşit algıda seçicilik.
hayır istediğimiz bedenlere hayalimizdeki kişilik'leri yerlestiriyoruz ne zaman bundan vazgeçersek rahata kavuşabiliriz.
Çünkü amaçlar menfaatler değişiyor :) senden istediğini alamayınca tavrı degisiyor bundan dolayı
insanlar 2 yüzlü göz boyuyor sonra gerçek yüzü tanıdıkça ortaya çıkıyor 😉
erkekler de kopruyu gecene kadar yogun baski press sonrasinda birakma asamasi var ondan olabilir
dürüst değil ki kimse ilk etapta tanımıyoruz zaten tanıdıkça anlıyoruz
Tabikide o şerefsizler gerçek yüzünü göstermiyorlar
Goz. boyuyorlar ben elimden geldigince ilk basda kotu huylarimi soylerim oyzden :)
Kalanlarda vardır elbet
İlk etapta göz boyanıyor sanırım ya
Çünkü hepimiz iki yüzlüyüz.
İnsanlar kendini tanıttığı gibi değiller çünkü
çevresel faktörler etkiliyordur
yok tanıdıkça değişiyorlar gereksiz samimiyetten
Önceden değişiktir onlar
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir🙄
evet hic kimse ilk andaki tadi yok
degisiyor zamanla degismez dediklerimiz
hepimizin canı cehenneme.
Menfaati bittğii için!!!