İstersem yastıksız uyuyabilirim ama benim yastığım zaten varla yok arası. Çok yüksek yastık uyuyamıyorum bende baş ağrısı yapıyor ve başım rahat olmadığında dolayı horlama bile yapabiliyor. Yastığım başa göre şekil alanlardan ortopedik :)
öyle demeyin yastığın birden fazla işlevi olabiliyor. rüyamda özlediğim birini gördüysem yastığa sarılıyorum sımsıkı. sanki kavuşmuşuz gibi hissettiriyor. Yastıksız yatmam keşke dudakları olsa da konuşsa.
Bilmem 🤔😂 aslında çok sessiz uyuduğumu söylerler hatta nefes alıyormusın diye soran bile oluyor 🙈😂😂zjjx ama biraz hareket ediyorum galiba yattığım gibi kalkmıyorum 😄 Bide nadirende olsa bazı şeyler sabah yerde olabiliyor 😂
Selamlar biliyorum çok uzun zaman oldu 3 belki 4 belki de 5 sene... Bugün ansızın aklıma geldin. Neredesin neler yapıyorsun bilmiyorum ama çok merak ettim arada birkaç kere mesaj attım ama mesajlar 3 ayda 1 siliniyor. Burada esprisine de olsa abla kardeş ilişkimiz vardı, hatırlamak için oldukça güçlü bir hafıza gerekir herhalde :) Hep temiz bir kalbin vardı şu an ne durumdasın hayatın nasıl gidiyor çok merak ettim. Belki de hesabin şifresini unuttun belki siteyi unuttun ya da en kötüsü hastalık/0lüm bir gün tesadüfen bu yorumu görüp cevap verirsen tabii bende tekrar cevap verdiğini görürsem çok mutlu olurum. Daha çok şey yazmak isterdim ama hem sıkmamak hem de duygulanıyorum biraz 😅 Kendine güzel bak olur mu sevgili alamancı ablacım hoşçakal...
En İyi Cevaplar