İki kadın da alabildiğine kıskançtır, tutkulu oldukları da söylenir e akrep meşhur zaten peki ya boğalar, akrep kadar tutkulu mudur?
Akrep kadını
Boğa kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bogaların sadece itilmeye ihtiyaçları vardir. Ama size güveni sonsuzsa bu özelligini cok rahat gorursunuz , cinsellikte kendileride minik adimlar atar isteklerini belirtirler. dışarıdan sexle uzaktan yakından alakası yok dururlar ama siz onu yatakta görün. akreplerin hareketli yapıya sahip olması sexilik yönünü kabartır dışarıdan da o izlenimi verir bundan dolayı.
Akreplerin adı boğaların tadı desem hic yalan olmaz. zaten vinsellikte akla gelen iki burçtur akrep ve boga ama akrebjn adi cikmistir, boga akrebi sollar gecer. bogalar girdikleri ortamda kendilerini beli eder, ustlerinde adeta buyu vardir tum gozler onda olur ama sakin yapılıdırlar. Akrepler tek gecelik , boğalar ömurlukturler
Boğalar birde çok anaç olurlar , dışardan materyalist dururlar , maddeye görünene önem verirler ama içlerinde duygularada yer vardır. ama cok kapilmazlar. çok iyi anne ve eş olurlar acaip sadıklar , hatta en sadik burctur ama hemen silebilirler sizi sadakataizlikta. akreplerden ana olmaz es olmaz , dediği dediktir onlar , çocuklarını hırçın yetiştirir, başkasıyla kiyaslayip en iyi olmayı aşılar rekabetçi olur onların çocukları. boğaların çocukları realist ve mantıklı olur çünkü dogruyuda yanlisida gösterir çocuklarına. sık boğaz etmez , çocukları özgürdür , en ozgur çocuklar bu burcun bayanlarindan çıkar 😂 boğalar tatlıdır severim onları. dışarıdan soğuk ketum, ama yakin oldugunuzda hayatimdan eksik etmemem gereken burcun insani diye düşünürsünüz.
Bunu en BSA yazmaliydim Akrep kadınınin iyi özellikleri yoktur , yok denecek kadarda azdır. en çirkef burçtur akrep. çekilmezdirler , sinsidirler, dengesizdirler bu yüzden biz bunlara Seksi kelimesini ekleyelimde bu burçda statü kazansın demişler astrologlar. Ben demiyorumki akrepler Seksi değil , sexiler ama abartılicak kadar değil. Bir boğa kadını daha sexidir ve naifdir , onda çekicilikde vardır. kuuldurlar. akrepler ilişkide duvara vura vura hirçinca yaparken boğa burçları hissettirerek yapar, tensel uyumu harikadır , öpüşme emme konusunda sizi doruklara ulaştırır.
burcum: yay
@Minicaty öyleler kuzum
Boş yapma canım acaba hangi akrep kadını canını sıktı
tespitin çok doğru, her iki kadın da çok tutkuludur ve doğru erkeğin ellerinde tutkunun doruğuna çıkarlar. ben de bir akrep olarak illa birini seçmem gerekirse akrep derim ama boğa da ondan geri kalmaz hani :))
Kim demiş akrep kadını tutkuludur diye ?
1 buçuk yıldır akrep kadınıyla beraberim pek fazla göremedik bu olayı..
Her boku genellemeseniz olmaz .
tutkusuz bir akrep kadını olamaz sen hissedememişsindir ya da tutkudan anladığın başka şeydir
Cevap
11Cevap
bu konuda ikisi de ölümüne kapışır :) aslında ikisi arasındaki tek fark, akrep kadını zaten 7/24 online olduğu için seksapelitesini daha rahat lanse eder ama boğa kadınıın biraz teşvik edilmeye ihtiyacı vardır.
akrep kadını boğa kadını bilmem ama asıl aptal olan bir kadın tipi varsa böle sorular soran kadın tipidir...
Helal.
kesinlikle boğa ama yine de dikkatli olmak gerekir! ateşli çok seven ama bir hata da hiç tanışmamış gibi yapabiliyor!
ben burçlara çok inanmam kişi kendi istedikten sonra herkezden daha tutkulu olabilir karşı tarafında isteğiyle ama ten uyumu ve karşılkı istekler şartt
içinden gelmiyorsa napsın kadın nasıl tutkulu olsun? :)
yani her kadın tutkuludur yeter ki onu ortaya çıkarabilecek doğru erkekle birlikte olsun diyorsun? :)
söylediğin şey doğru fakat bir de şu var ki bazı kadınlar doğuştan daha tutkulu bazılarıysa daha soğuktur. arkadaşlar arasında bunu gözlemlemek çok kolay oluyor. birisinin tutkusu erkeğe bağlı olmuyor içinden geliyor rahatça ortaya koyuyor diğeri için belki sadece doğru kişiyi bulmasını beklemek gerekiyor hatta sevip evlendiği halde hala aynı kalan kadınlar var
benim de karşıma aşktan nefret ettiren yanlış adamlar çıktı ama tutkuda değişiklik yok hayatta istediğim her şeye karşı hem de..
Hayatta kaç kadın tanıdık ki akrebini boğasını bilelim :D :D :D
:))
Yıldızı sert bir kayaya çarparsa farklı karekterler gösterebilir.
boğa kadını tabi ki..
akrep. daha çekici ve tutkuludur
boğa olduğum için boğa diyorum)
aslan kadını tutkuludur
tabii ki akrep kadını tutkuyu onlar yazmış
Kesinlikle akrep:)
Kesinlikle Akrep
Bunu duyduğuma sevindim bir akrep olarak :)
@KUZUCUKMİNİK
Beğenin için teşekkür ederim :)
Boğa kadını
boğa adını owww
boğa mısın?
akrep burcu kadını
boğa bayanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar