annem evde yok, çocuk durmuyor falan der ipe un sererim gerçi bazen cidden böyle olduğu oluyor.. peki sizin buluşmamak için bahaneleriniz var mi?

evde değilim az önce otobüse bindim abimlere gidiyorum şarjım bitmek üzere ben sana dönücem birinin beni çağırıcağını anladığımda gönüllü değilsem dün çok kötü diştim ayağım şişti zor basıyorum anaannem merdivenlerden düşmüş annemle yanına gidiyoruz kardeş sen delimisin ben hastayım bu halde nasıl cıkayım dısarı arantım var kardeş çıkamam gbt ye girersem mahfolurum
olmazmı olur tabi, ihtisas bile yaptırıyor bazı insanlar anlamayıp hatta halden, tavırdan, sözden :p
teşekkürler :)
rica ederim
Yaa knkaaa eve misafir geliyo beni görmek istiyolar valla bensiz gelemiyo eve. d
Hiç olmadı ki öyle bişey 😊
Cevap
18Cevap
Şimdiye kadar buluşmamak adına yalan söylemedim ama söyleyecek olsam söyle birşey olurdu herhalde:
Psikolojim bozuk dedim (kız üzülmesin öz güveni kırılmasın ) beni psikolojisi bozuk biri zannetti, ben rahatım sıkıntı yok.
Üniversitedeyken çıkmak isteyen bir kıza "biz doğuluyuz, teyzemin kızıyla evlendirecekler beni" demiştim.
Bahane bulmam insnaları kandırmam neyse o bende zaten istemiyorsam direk söylerim ben
5 tane teyzem var ondan hep ya teyzem çağırdı ya teyzem evde veya eşimin memleketi yakın oturduğumuz şehire hep ordayızdır 😂
-Nerdesin?
+Gelmek gibi düşüncem yok.
-Kendini bir bok mu sanıyorsun?
+Tamam. Teşekkürler.
Gibi gibi..
Bahane üretmem direk buluşmak istemediğimi yüzüne söylerim.
Ooo ćok özür dilerim. Acilen annemi hastaneye kaldırdıkta...
Buluşmak istemediğim hiç bir kimseye randevu vermeyeceğim için bahanem olmaz
siz geçin bir yere ben gelmeye çalışacağım diyorum sonra bir bahane çıkıyo zaten
Çalışıyorsam iş gününde oldugumu, sehır dısına cıkmqm gerektıgını fqlqn soylerım ne bıluuım ya
Inan hic oyle bisi olmadi yalana gerek yok direk soyleeim
köydeyim yaa tum haftasonu burdayim 😂
elektirikler kesildi buluşamam :D
Bahane üretmem. Açık açık söylerim. .
moralim çok bozuk.. keyfim yok neşeni kaçırmayım
işlerimi bahane ediyorum..
Abimler geldi derim çoğunlukta :)
saçım kırıldı deprasyondayım demiştim
Yaratıcıyımdır o konuda
Müsait değilim.
buluşmak istemiyorum
Hastayım 😂😂