Düşünmeden konuşanlardan mı yoksa kelimeleri tartarak dile getirenlerden misin ?
Tatlı geceler...
Tatlı geceler...
Bazen icimden nasil geliyorsa, bazen de milyon kez sonu nereye gider diye dusunerek. Yanlis anlasilmak istememem en buyuk etken. Icimden geldigi gibi konustugum zaman Annem babam yanimdadir ya da cok yakin arkadaslarim.
bazı şeyleri iki kere düşününce insan saçmaladığını anlıyor konuşamıyor. burda cevaplarken düşünmüyorum.
Sorulan Sorulara. .. Sunulan Anlatıma.
. verilen Cevaplara Göre Değişiklik Arz Edebilir... Kimini Kırmamak Kaydıyla Naif.. Dalgayla ...Kimini İse Ciddiyet'İle.. Cevap..Alır...!
allah insanın boğazında 9 kıkırdak var etmiştir.
Anlamı derin
9 düşün 1 söyle
bir kaç adım sonrasını düşünerek yaşarım
saol kardeşim
allah razı olsun kardeşim :)
utandırıyon beni
ben kimim ki
Cevap
15Cevap
Her soruda iki defa konuşurdu, belki de hiç düşünmezdi. cappy34 geldi aklıma :((
Küçükken ateşliydik herşeye herkese karşı gelirdik ama şimdi bayağı değiştik 2.si daha uygun geliyor ama nadiren de olsa düşünmeden konuşurum
Ortama, duruma, kişiye göre değişiyor..
Genelde düşünür tartar konuşurum, bazen seri konuşurum :)
cut.
duruma göre söven duruma göre iyi bir dinleyici duruma göre de dilimin değil yumruklarımın konuştuğu biriyim sana da iyi geceler:d açık ve net dime:D
Düşüncelerimi dile getirenlerdenim doğru ya da yanlıs karsı taraf düsünsün:-)
sinirli isem çok az düşünürüm ilerisini ama normalde 1-2 hamleyşi düşünürüm santranç gibi .
aklıma ne gelirse soyluyorum be kotu olacagımı bılsemde benı boyle sevsınler
laf değil gırtlak kırk bogum 40 kere düşün birkere söyle değilmidir o söz düşünmeden adım dahi atmam
düşünmeden konuşuyorum
sanada tatlı geceler bağyan
Kimi zamanlar insanlar kendilerini anlatmakta zorluk çekebilir bu yüzden karşısında ki kişininde bu konuda ona yardımcı olması lazımdır ... :(
pek konuşmamaya çalışırım ama tutamam kendimi çünkü genelde birine selam versen borçlu çıkıyosun.
Dusunmeden aklimdaki neyse soylerim maalesef o.O
Uzerinde calisadak tatlim o.O
sen galiba ağzına geleni söylüyorsun
Laf 9 boğum 8'ini yut 1'ini söyle... bunu düşünmeden söylemişsin birşey anlamadım
Konuya göre değişiyor. Bazen ağzıma geleni söylerim, bazen kafamda toparlayıp.
söylemeden iki kere düşünürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar