Kişilik & Karakter İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında değiştiğinizi mi söylerler? sadistbyn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sözü son günlerde çok haklı bulmaya başladım , siz ne diyorsunuz? İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında değiştiğinizi mi söylerler? İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında değiştiğinizi mi söylerler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
T_ulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Freud demişse doğru demiştir asd 1 1 Yorumla sadistbyn +1 yıl aynen sjsjsj Yorumla
Algos-FF Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Tam isabet 1 5 Yorumla sadistbyn +1 yıl nokta atışı 😂😂😂 aynen Yorumla Algos-FF +1 yıl Ciidden cümleye bayıldım Yorumla sadistbyn +1 yıl haklı olmasına mı? Yorumla Algos-FF +1 yıl İnsanların şerefsiz olmasına bu cümleyi alıntı yapacağım Yorumla sadistbyn +1 yıl yap kardeş Yorumla
melike80 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl doğru 1 1 Yorumla sadistbyn +1 yıl aynen kardeşim Yorumla
Diyablo Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Saçma 1 4 Yorumla sadistbyn +1 yıl neden Yorumla Diyablo +1 yıl bir genelleme söz konusu insanlar diyince yakın çevrende insandan öte insanlar var Anne baba kardeş gibi ben bu durumda ailenin yakın kişinin çıkarları doğrutusunda yaşadığımı sanmıyorum ya da kulanıldığımı. Yorumla sadistbyn +1 yıl Bu sözde zaten değiştiğini söyleyen insanlara ben ailemden duymadım bu sözü kardeşim dediğim insanlardan da ama arkadaşlarımdan çok duydum Yorumla Diyablo +1 yıl Kan bağı olan kişilerle bu durumu yaşayan insanlar çok azdır. Onun dışında arkadaş kanka vs... bencil olmaları normal ben yardırgamıyorum. Yorumla
Tiginnim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl doğru bir söz 1 1 Yorumla sadistbyn +1 yıl aynen kardeş Yorumla
En İyi Cevaplar