Cidden günde 62632772737 defa aynaya bakıyorum. Kendime aşık olucam bu gidişle. Egoist olabilirim ama ciddiyim 😢 Aynaya bakmaktan nasıl kurtulabilirim. Sürekli kendimi görme isteğim var 😢 Bir de foto çekip ayna karşısında değilken fotoma bakıyorum. Bu kadar mükemmel olmak zorunda mıydım? 😢 İnşallah siz de benim gibi mükemmel olursunuz nazar etmeyin sakın bakın size de dua ettim 😔 İdolümün gifini de şuraya bırakayım. #TheEdyline
benimde oyle bir derdim var mesela disari arkadaslarla cikiyoruz ben hemen tuvalete aynaya 1 saat bakmak icin gidiyorum.. evden cikarken olmazsa olmazim olan makyaj malzemelerimi alip disarida ayna bulunca yabi gizli gizli :) makyajimi tazelerim cok fazla makyaj yapmiyorum zaten her neyse asil konuya gelelim... kendini azcik zorlaman lazim ben oyle yapiyorum evden cikmam bir saat oluyo zaten aynaya baktiim icin yani bakmamaya calis sen kendinin guzel oldugunu dusunursen oyle olur ☺
Narsizmdir bu. Prensin hikayesi aklıma geldi, gölde ki suya bakarak taşa dönüşen. Günüzmüzde kullandığımız eco kelimesi ve narsizm akımı aslen bir mitolojik efsanaye dayanmaktadır. Eco prens narkissos a aşıktır, sürekli ona seslenir ama narkissos suda gördüğü bir siluete aşık olmuştur. O yüzden Ses "eco" ile narsizm de "Narkissos" ile ilişki içindedir. Hikayenin tamamını okuyabilirsiniz. Ünlü tablomuzu da koyalım.
@Garabel Teşekkür ederim kardeşim. Önemli değil her soruya , akılcı ve yeterli cevap vermek benim gayretim :) hem belki görmemiştir diyerek olumlayalım en iyisi :)
Başta şaka olsun diye gif attım ki kızlar bilir bu gifleri kızlara çoğu zaman gülüyoruz diye atıyorum. Ciddiye almışsın baya zoruna gitmiş ki laf söylemeye çalıştın.. seni kaale alıp cevap bile yazmadan gif atıyorum hala devam ediyorsun.. kimse sana madalya vermiyor. Laf sokma çabalarına oturduğum yerden gülüyorum. Sana cevap verdim bence git bununla gurur duy. Daha da konuşma istersen. https://i.hizliresim.com/6XzyEl.gif
Herkes kendini sevmeden etmeden birini sevip deli olup sonra o terk edince dünyalari basina yikiliyor.. :/ En azindan insan bir kendini sevsin.. :/ Sonra desin ki karsimda ki insan da beni sevsin :/
En İyi Cevaplar