Bir kızı korku filmine davet eden erkek sizce nasıl biridir ?

Erkek arakdaşım dabbe cin çarpmasına davet etti beni bu gün.. 19.15 seansına giricez. Sizce ne tür bir erkek bir kızı korku filmine davet eder ? Amacı nedir sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya olay şöyle oldu mesajlaşırken whatsapp'ta ben cinlerle dabbeyle dalga geçiyordum buda korkmuyorsan yarın gidelim dedi bende hıı diye geçiştirmiştim bu sabahta mesaj atmış seansın saatini.. En korkunç filmimiş dabbe serisinin diyorlar sizden giden oldumu ? Birde böyle birinin sevgisi nederece gerçektir ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben korku filmi izlerimde bir 2 saatlik filmi 5 saate falan korkunca o korku geçsin falan diye durdurup oyalana oyalana.. Arkadşalarla izlerken korkmam ama dabbe cin çarpmasının fragmanını izliyemedim o denli korkunç yaa

link

Sevgilim diyorum sarılmamız için bir neden yok zaten böyle ucuz numaralar yapcak biri degil karizmatik biri ergendegil öyle..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar filme dün gittik zaten bir şey olmadı eglendik birlikte çıkıncada yemek yiyip filmi konuştuk.. Yorum atmanız artık gereksiz ondan dolayı.. Yinede teşekkürler ilgilendiginiz için hepinize
Bir kızı korku filmine davet eden erkek sizce nasıl biridir ?