link
Sevgilim diyorum sarılmamız için bir neden yok zaten böyle ucuz numaralar yapcak biri degil karizmatik biri ergendegil öyle..
Ne amacı olabilir ki? Uzun zamandır beklediği bir film demek ki, hazır sinemaya gitmişken "Bari beklediğim filmi göreyim." demiştir.Sen bu daveti ister kabul edersin, ister etmezsin.
Sevgiyle alakası yok.
Dabbe serisinin 3.filminde biraz korkmuştum.1. ve 2. film o kadar korkunç değildi.Ama farklı ve güzel bir korku yorumuydu.3.film biraz korkuttuğuna göre 4.film de korkunç olabilir.
Fragmana bakma sen ya.Bütün filmlerin fragmanları çok çarpıcı.Mesela film aksiyon diye geçiyor, fragman müthiş aksiyonlu, gidiyorsun filme.Fragmandaki kadar yok.Bu korku filmi.Fragman çok başarılı.Arka fonda bozulmuş ezan sesi falan var.Bunlar insanı korkutan şeyler.Filmi izleyince göreceksin, fragman kadar korkutucu olmayacak.Bu fragmanı 3 kere falan izledim :)
Korkmaktan korkuyorsun resmen :) Zamanı gelince korkarsın çok istiyorsan.Şimdilik sakin kal :)))
Bence Korkunçlu Karı Seven Biri :)
Şu Videoların Sonnda Çıkanlardn.
ben korku filmlerini malesef çok sevmiyorum. komedi, hani çok sıkarsam, gerilim. cin min hiç çekemem... sevmeyi buna bağlama. zevkler ve renkler tartışılmaz. bende izleyemedim. iğrenç birşey.
gözleri dimi. iğrenç. boşver. ya birde benim emin olmadığım deneyimlerim olmuştu küçükken. bu konu beni oldukça rahatsız eden bir konu.
gitmek istemiyorsan gitmiyorum de. sözleşmen mi var gitcem diye. romantik bir komediye gidin
Sevdiği bir filmi sevdiği kişiyle paylaşmanın nesi kötü yahu abartmayın, Aksiyon filmi ile korku filminin ne farkı var altı üstü film işte.
izledim diyorum yarın akşam bende gideceğim filme sevdiğim bir film tarzı.Eminimki oda sevdiği bir tarzdır filme gitmek istemiştir yanlı gideceğine seni davet etmiş bunun neresi kötü bir davranış anlamdım. Yalnız gitse bu seferde neden tek başına gittin diye kızarsınız siz gerçekten anlamak güç sizi
Cevap
24Cevap
Ben kız arkadaşımı hemde romantik bir anda hızlı ve öfkeli 6 ya götürdüm. benden iyi birisi olduğu açık
korku filmine götüren erkek'in amacı yiyişmek değil , beraber kaliteli film izlemektir hacı , ben mesela gittim kız arkimle ama izleyemedi çantası vardı önüne koydu bakamadı seslerden bile korktu
Ne var bunda canım insan her türlü filme gidbilir. Büyütücek bişey yok. Başka anlamlar yüklemeye gerek yok.Git ve eğlen :)
O bu değil de, Hasan karacadağ'a güvenirim. :) Ve film cidden sağlama benziyor, bunu izlemem gerek. :)
korkup ona sarılman için geçerli bir sebep olabilir.. :) yoksa sıçıttırana kadar nıye korkutsun ki seni
kim diyor ?ben korkunç demiyorum :)
gittim hemde 13 yaşındaki kız kardeşimle o biraz tırstı... ama ne olursa olsun filmi beğenmedi :) paranormal activity tarzında ..erkek arkadaş bence romantik bir filme götürsün en azından birşeye benzer
isterse +50 olsun ben götürürüm :)
uyanık bir erkektir, korksunda bana sarılsın diye yapıyordur, eski türk filmlerinde çok kullanılan bir sahnedir
Madem korkmuyorsun gel izleyelim demiş işte sana, aslında senin boyunun ölçünü almanı istiyor.
film esnasında senin korkmanı ve o esnada ona sarılmanı istiyor.çok yüksek ihtimalle durum bu.
korkup ona sarılman olabilir mi amacı? ergen numarası ama bu:):):):):):):):)):
Niyeti sarılmak değilse filmi gerçekten izlemek istiyordur yani bir nedeni yok :)
demek istegiği yanı hem korku olsun hemde romantik olsun
Film, guygusal-komedi olsa ne düşünülecekti ki korku olunca bir anlam çıkaralım?
dabbe 1 neysede dabbe 2 bence hiç korkunç değil ...
aklıma tek birşey geliyor sinema akşam seansı karanlık ortam ve bir kız için korku ... :D :)bu kadar anlattım artık anla ...
profil fotonu gördüyse tercih etmesi normal :D o tarz filmi
böyle bir erkek ancak, korkusuz, kahraman bir erkektir. her cephede savaşır. önde, arkada...
Korku filmine davet eden erkek terbiyelidir filmde hic opusme sahnesi
Olmayacagini bilir :)
ne amacı olacak allah aşkına .suruktan nem kapıyorsunuz.
o.suruk :D:D:D
ne sıkcı bir soru. şunu dedi ne demek istedi bunu dedi ne demek istedi. vay arkadas
evet noldu
heee o anlamda. ben şuan yalnızmısın diye sordun diye anladım. yok yalnız değilim meraklanma, sabaha kadar sex
Sinemada en arka sıralarda sevgili koltuğuna bilet alıp yiyişmek isteyen biridir
Senin korkmanı sağlayıp,başını omzuna yaslamasını sağlamak.Sevgilim de bana korku filmi teklif etti ama ben gitmedim.
Gitmek istiyorsan git ve tabi korku filmi seviyorsan,sırf o seviyor diye gitmek zorunda değilsin.Bu arada kaç yaşındasın?
Korku filmi izlemeyi seven bir erkek.
onu geçtim dabbe nedir? siz çocuklar..
tatlım, cinlere kafam girsin.
aynen aq.Tamamiyle yıllardan beri alışalagelmiş pskolojinin eseri zaten yapımcılarda bu konudan para kokusunu aldılar paso patlatıolar semumları cartları curtları
:) beni zorla sevgilim götürüyo sen ne diyon :)
Ona sarılmanı isteyen bir erkektir tabi ki :)
nasıl olacak tabikide sıradan biridir sonuçta p*rn filmine çağırmamış ya...
alla alla şimdiye kadar gördüğüm en saçma sapan soru
Sinemaya davet ederse iticidir.
Gitmem zaten.
Korku filmi izlemeyi seven biridir :D
Ben böyle bir erkeğin sevgisinden şüphe ederim ...
Hahaaha git görr adam işi biliyor bizden :D :D
memelerini ellemek istiyor :)))
Bu durumdan istifade sana sarılabilir :):)
Kafa kesici
sarılmak olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar