Siyaset olarak değil karakter, Arkadaşlık konularda, ve tip bakımında soruyorum Erkeğide, kızıda Sizce nasıl? hepinizin görüşü benim için çok önemli
iyi geceler KS ailesi...
iyi geceler KS ailesi...
Her ırkın iyisi de var kötüsüde Ben şuana kadar hep iyileriyle karşılaştım.. Çok sıcakkanlı içi dışı bir insanlar , elleri çok bol , aşırı misafirperverler illa bir çay içeceksin 😊 10 yıl batmanda kaldım gerçekten insanlık adına her yardımı yaparlar Dinlerine aşırı bağlıdırlar ve gerçekten son 5 yıldır kızlarına ve kadınlarına çok önem veriyorlar.. Kızlarını özel üni. gönderenler biliyorum. Kadınlarını hiç kimseye ezdirmezler maddi imkanları yettiğince evlerine her şeyi alır hiçbir şeyden mahrum etmezler.. Kısacası iyi insanlardır.. Kötüleriyse nankördür bu devletin , polisin , askerin yaptıklarını görmezden gelir, kürdistan hayaliyle yaşar , yüzüne güler arkandan demediğini bırakmaz :)
Bu arada baba ve abileri rahat büyütmüş kızlar da kendini birşey sanıyor erkeksi tavırları falan oluyor hiç hoş değil bence.. Ama kürt aile terbiyesi görmüş kızlar mütevazi , edepli , sakin , terbiyeli oluyor ki böylesi kızların da ailesi eğitime önem veriyor maddi imkanları yettiğince kızlarını okutuyorlar , bu kızlar işte Aşırı iyi kalpli ve adalet duygusu aşırı yoğun oluyor.. yetiştirme tarzına ve ortama bakıyor galiba
yorumunuz için Teşekkür ederim güzel olmuş bende aslen batmanlıyım batmanın
neresinde görev yaptınız?
Kürt kızlarına gelince bende sevmiyorum kaba oldukları için..
Rica ederim
Kızları hiç iyi değil ama erkekleri gayet iyiler acayip iyiler hemde
teşekkür ederim. peki kızları ne açıdan kötü erkekleri ne açıdan iyi merak ettim şimdi?
kızlar çirkeftir hasettir göründükleri gibi değildir. erkekleriyse merttir yanar döner değildir
Peki tip olarak nasıllar Esmer falan?
kara kaş kara göz görmedim başka renklerini
peki çekici geliyorlar mı?
gayette yakışıklılar
teşekkür ederim bizde Esmer kız sevmiyoruz ne yazıkkiş yani batı kızlarını severiz😃
eee kara kaş kara göz olunca insan farklılık istiyo
evet öyle kendinde farklı olana ilgi durumu, Türklerin rusları beğenmesi Kürtlerin Türkleri
güzel bulması. düşüncelerin beni memnun etti yani ön yargılı olmaman.
niye ön yargılı oluyum kardeşim bizi bize kötü gösterren başka insanlar var
evet öyle. keşke herkes böyle düşünse.
sen bakma ortada konuşan üç beş şarlatana emin ol buralar böyle düşünüyo
nerde otoruyorsun?
kayseri
Çerkes'misin sen?
değilim
anladım annem Çerkes aslen kayserililer, sonradan istanbulla göç etmişler kayseri de baya çerkeş var, bide çok milliyetçi bir şehir yani ülkücü çok
evet öyle ama burda daha çok avşar var. ayrıca ülkücülere fazla :)
anladım Avşarlar dediğin Türkmenler olmalı,
yok onlar başka türkler oğuzlar>bozok>günhan>kayı kolundan gelirler avşarlarda oğuzlar>bozok>yıldızhan>avşar boyundan gelirler
anladım, teşekkür ederim. bana bu kadar vakit ayırdığınız için.
rixa ederim sizlerinde bize ön yargılı bakmamanızı rica ediyorum
Her ırktan insan iyi veya kötü olabilir. Ben Türküm, Türkten daha iyi kürtte var tanıdığım, Kürt olan ama kürtlükle alakası olmayan Türk gibi yetişmiş arkadaşların da var. Global olalım lütfen, sonuçta herkes insan bunun ırkı dini rengi ne fark eder ki?
merakımdan sordum kardeşim, insanların ne düşündükleri merak ettim, tabi hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz
Tabii ki, hepimiz bir aileyiz, aile olarak görmeyenler de zaten gitsin bu ülkeden
iyi olanları var onlara laf yok diğerleri çok kaba ve iticide olabiliyor.
haklısın öylelerde var
Cevap
5Cevap
Kürtlerin çoğu boktur kimse kendini kandırması yeri gelir cehaletlerini kullanır yerigelir tilki olurlar aslınc ok akıllıdırlar ama bozuntuya vermezler çoğu böyledir aynı zamanda türk kızlarına bayılırar buyuzden kızlar anlamaz aynı zamanda toplum içindede etrafa huzursuzluk verırler ve eli yüzü düzgün tük erkeklerine çok sataşırlar kadınlarıda sataşır polis kıvamında olanlara pazardaydım pazarda hanzolukları o bıcımdır dıyer esnafları huzursuz ederler memlekete yuktur çoğu dini imanı paradır bunların ellerine fırsat gecse memleket umurlarında deildir ama cehaletlerıyle değil bunlar işine göre akıllı akılsız konumuca girerler cok tehlikeli ani hayinlik girişimleri meşurdur ama hepsi değil Bunların çözum yolu bunlar maldır demıcen herkeze eşit davranıcan iş yerinde türkler dahacak detaycı yaklaşıllıyor iş aktinde disiplin istenirken bunlara doru düzgün karışılmıyor kürtlük leriyle akılsızım rolü yaparak iş yerlerinde suçlanmaktan korunuyorlar cahil diye ima ediliyorlar bunların pkk olanlar o şanlı eğitimli askerimiz vurmayı başara bildi bunlara taviz verdikçe toplumun üstünede cıkarlar söyliyim..
valla yoresine gore degisiyor siirtli bir arkadasim vardi karakteri 10 numara gayet te yakışıklıydı (: bingöllü de bir arkadasim vardi onunda huyu suyu iyiydi yani bilmiyorum belkide benim karsima cikanlar düzgündür. Ama nedense bir kizlarini sevemedim. s Cok bencil ve kendini beğenmiş oluyorlar."Bak kızaam senin saçını başını yolarim" kafasindalar hele çakı cekenleri de var fiyuu sen kızsın be kendine gel 😂😂
bak ben kendim Kürdüm Kürt kızlarını sevmiyorum, erkeksi hareketleri oldukları için😡
Yöreyle alakasi olduğunu düşünmüyorum
çok samimiler arkadaşlıkları dostlukları çok güçlüdür tek kötü tarafı biraz kavgacılar geneli için söylüyorum hepsini kastetmiyorum
biraz ailede baskın, yaşadıkları için öyle oluyorlar ne yazıkki..
hepsi birbirinden beter.
guya kiskanc ve koruyucu
10 tane sevglileri olsa hepsini ayri ayri kiskanirlar
biraz hormonları fazla oluyor doğrudur
yeststrlme tarzindan dolayi dengeleri şaşıo
ne olcaklarna karar veremedklernden ortaya karisik biseyler cikio
hiç Kürt tanıdığım ya da arkadaşım olmadı o yüzden bilmiyorum
nerde yaşıyorsun?
Hiç iyisine denk gelmedim yaptığın iyiliği bir kalemde siler atar ve senelerce konuşmuş emek vermişsindir ama kimin umurunda tanımaz bile bir daha menfaati varsa iyi bişey mi aldın ona onu senden alana kadar iyidir aldıktan sonra tanımaz
benim ana okulundan beri kız olsun erkek olsun Kürt arkadaşım oldu canımdan çok sevdiğim bir kız Kürt arkadaşımı kaybetmiştim melek ti sanki ama erkekleri çok gıcık ama
neden gıcık hepsi bir değil var öyle öküzler sen nerde yaşıyorsun? bu arada geçmiş olsun😒
Büyüklerimiz ahlıklı insanlar derdi şimdilerde ise her ipnelik onlardadır karı ticaretide ellerindedir arkadaşlık konusunda en yakın arkadaşım batmanlı, onun haricinde çok nadiri düzgün ahlaklı genelini salla gitsin...
Yazım yanlış anlaşılmasın ırkçı değilim Şırnak Diyarbakır dolu mahallem sokaktan geçen kadına ıslık atıp küfür etmekten korkmayan tipler dolu olduğundan bu sözler
Çok tatlılar. Kardeşim dediğim insan da kürt ailesi felan çok iyiler
teşekkür ederim.
Genele bakarak soylemem gerekirse konumu karsisindakinden ne kadar ust olursa olsun karsisindakini ayakta karsilayip nezaket kurallarina oldukca fazla dikkat ediyorlar
evet Öyleyiz yabancı insanlara çok değer veririz..
@Ayzıiıtt hanimin dedigi gibi karadenizlilerden cok cok iyiler.
iyisi de var kötüsü de...
bazıları çok çok iyidir her şeyini paylaşır, bazilari da ipsiz sapsız türden değişiyor. ama iyi olanlari da gerçekten çok çok değerli oluyor
Hepsi lafta delikanlı 1 e 1 de hiç biri adam değil korkarlar arkalarına güvenirler mesela bir mevzu olsa 30 kişi saldırırlar ama bu adamın suçu ne diye sormazlar.. kadın ticareti, uyuşturucu, kaçakçılık, gaspçılık, hainlik çoğu onlarda...
sorunun cevabını arkadaş vermiş ben de hemen hemen aynılarını diyecektim
pkk'LI i tin yazdıklarına bak bizden nefret ediyormuş ben seni bir elime geçirsem napacağımı bilirim anca burdan konuşursun öyle Allah'a inanmıyor merhametsiz falan diyor bize kaç milyon suriyeliyi ülkeye kim aldı lan hain yediğin kaba pisliyorsun kanı bozuksun işte hepiniz aynısınız...
valla insanı kürt türk diye ayıranlardan değilim ama bu zamana kadar çok arkadaşım oldu kürt. Kız erkek fark etmez bir zararlarını görmedim yani
Kürt arkadaşlarım var çok iyiler kesinlikle cok cana yakın oluyorlar.
bu farketmez. herkesin iyisi de var kotusude. kimsenin icini bilemeyiz. komşumuz var bizim kalbinin guzelligi disa yansımış mesela resmen. ayrım yok hicbir zaman.
Iyi olan da kötü olan da var her milliyette olduğu gibi
Kendi halimizdeyiz bro😂
aynen öyle nerelisin keçe?
anladım bende batman ama Kıbrısta yaşıyorum
aynen öyle bide diyorlar kürt erkeklerini beğenmiyoruz
aynen helal olsun sana
ben sana istek atıyorum
bunlar Türk değil Heval gerçek Türklerde ırkçılık yoktur hepsi göçmen Arnavut, boşnak Çerkes
aynen öyle
En gözüme çarpan tutucu olmaları, hani arkam sağlam derler ya, kardeşlerin çok oluyor, güzel yani. Türk-Kürt kardeştir.
Dil olarak ayırmam insan olsun yeterli tanıdığım çok iyileri de var cok kotuleri de
herkese aynı değil bireysel olarak yargılanmalı herkes
seviyorum kendilerini
teşekkür ederim❤
Geneli maco ama samimi tipler oluyor
teşekkür ederim bizde pek doğu kızlarını değilde batı kızlarını seviyoruz😉
beyaz ten
hastayız😃
mesela ben karadeniz ve trakya kızlarına hastayım. ama her doğulu maço olacak diye birşey yok. onlar aileden baskı altında yaşadıkları için öyleler gayet romantik olanlarda var😃
Karadenizlilerden iyiler.
Koydular galiba :)
Kürtlere karşı nötrüm en nefret ettigim ırk konumunda değiller. İyiside kotusude cikabilir elbet.
Severim iyiler
teşekkür ederim
kalp kırmak istemiyorum
neden ne oldu ki bacım?
kürtleri pek sevmiyorum
anladım sevip, sevmemen senin tercihin peki sevmemenizin sebebi nedir?
Bana göre erkekleri hiç çekici değil
neden yav Esmer Esmer?
hmm zevkler renkler tartışılmaz mesela ben beyaz tenli kadınlara hastayım Esmer kız pek sevmem yani
iyi ins.
Kızları çok fena oluyor dedikodu fesatlık cabası
İyiyiz
İyiler
hepsi dümbük
Sevmem kendilerini
birgün kâra kaşlı kara gözlü bir Kürt erkeğine aşık olursun sonra demedi deme
Allah korusun buyuk konusmayalim tabi
merak ettim hangi partilisun
Sananeee 😛
Asenasın kesin? peki elinde olsa kürtleri hepsini ne yapardın?
Kurtlere bisey yapmam sadece sevmiyorum diyorum kardeş
güney Kürdistana gitsek yani ırağa bizde sizden kurtuluruz bende çoğunuz dan bıktım artık Türk olmamanıza rağmen ırkçılığın daniskasını yapıyorsunuz😟
Türküm ben
Niye boyle konustn ki
Sen kurt musun
evet Kürdüm öldüğüm zaman eğer gerçekten bir tanrı varsa ona diyeceğim bizim ne Suçumuz vardı bu ortaasya halkıyla aynı coğrafyada bizi birleştirdin siz hasta bir milletsiniz çünkü artık bıktık küfürlerinizden, hakaretlerinizden
Ay kürt oldugunu bilmiyordum kusura bakma 😕 Boyle deme uzuldum simdi ya
haydi oradan sizde sadakat, merhamet, diye birşey yoktur. ben samimi şekilde diyorum gerçekten
Ya ozur dilerim ama bu sevmemem bazilarinizi yani hepinizi degil canim
bizden uzak durun yeter, bundan başka hiçbirşey istemiyorum.
Size birsey yaptigimiz yok zaten Allahllh iyi geceler
iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar