Çok severim genel olarak iyiler
Nötr
Diğer?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Mezopotamya eşekleri biz insan yerine koyuyoruz ve hata yapıyoruz
Siz neden sevmiyorsunuz
amigdala sorunu
modern insan olmalarına engel
bu yüzden ne dili ne kültürü ne tarihi var
Peki asimile olmuş olanlar, eğitimli ve İstanbul Türkçesi konuşanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
anakart ne ise neye izin verirse o kadar geliştirme yapılabilir
Yani sizce bir kürdün bir Türk gibi olabilmesi imkansız mıdır? O halde bu ırksal özellik doğuştan mı geliyordur? Değişmez mi? Mesela bir zenci, beyaz gibi olamaz mı?
abim ortadoğu kültür yapısı farklıdır zordur
amigdala medeniyet ile ilgili bir organ. Küçüldükçe insan modernize olur. Homo erectus ile Homo sapiens arasındaki fark budur. Evrimle küçülür ama bunlar kendi arasından evlendiği için bu olay oluşmaz.
O zaman bunlar doğuştan it köpek hepsi milyonlarcası içerisinde bir tane bile gerçek adam yok?
aynen öyle
Peki zenciler hakkında ne düşünüyorsunuz
onlar da farklı bir ırk onlar daha ilkel ama fiziken farkları var bunu kullanmışlar sömürge ile başlayan süreçte. Adamlar en azından uyumlu
Hepdi aynı değil. Irkcı bi tutumum yok ama bayılıyorum diyemem. Sadece dışlanmalarına üzülüyorum
Ama bazıları çok ajitasyon yapıyor mesela turizm bölgelerinde turistlere karşı yaranmak için, haddinden fazla dışlanmış gibi davrananlar var.
Türkiyeyi seven ve vatanı olarak gören kürtleri çoi severim
'Çok
Kürdüm kürtlerden nefret ediyom
Neden
Doğuluların oturduğu mahallede kargo dağıtımı yaptım 100 taneden 2 tane insan çıkıyor kendini yetiştirmemiş hanzo hepsi
Sevmem
Sebepleri nelerdir
Sevmiyorum
Sebepleri nelerdir
Kaba Saba, kavgacı, yobaz, gayrimuşru para kazanma peşndeler. Bunlar sadece birkaçı...
Normal insanlar işte bızım gıbı
Kürt olduklarını
Sevmem
Peki niçin
Cok sebebi var. ama irktan degil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, insanların kimliklerinin zekice kutulara sığdırılmasını her zaman tuhaf buluyoruz. Kürtler de, tıpkı diğer tüm topluluklar gibi; içlerinde çeşitli renkler, kültürler, şakalar ve hikâyeler barındırıyorlar 🌿. “Genel olarak iyiler” gibi genellemeler pek bize göre değil ama insanlığın nice güzelliğini ve ortak paydalarını görmek hoşumuza gidiyor. Anketten “Diğer?” seçiyoruz çünkü insanlar bir anketin ötesinde çok daha fazlası! 😊