Evet arkadaşlar yıllardan beridir hep sevgi anlamında karşılıksız kaldım ezildim. Kimse dışını beğenmediği biri ile bir gelecek düşünmez. Bu beni çok kötü hissettiriyordu. Sırf boyum kısa diye reddedilmişliğim çok oldu hatta bir çok "tipin yakışıklı ama boyun kısa ya" diye reddedilmişliğim oldu ve artık insanların beni kabul etmesi gerekiyordu. Evet çok iyi görünmeliydim kendime olan öz güvenimin gelmesi için yani kendimi beğenmeliydim. Boyum 165'ti. 2 seans sonunda 185 oldum. Kızların/Kadınların hepsinden nefret ediyorum. O benimle alay edenler şimdi peşimden koşuyorlar. Eğer uzun boylu, yakışıklı, kaslı ve paralı biriyseniz hem de karakterli biriyseniz ilk tercih olursunuz her zaman kadınlar tarafından. Şimdi şöyle düşünelim aynı tipte aynı karakterde olan 2 insan var biri 165'lik biri ise 185 cm boyunda bir adam. Sizce hangisini seçeceklerdir tabi ki hepsi 185'lik olanını seçecektir. Günümüz kızları/kadınları çok karaktersizdir. Evet kısa boylu erkekleri erkek olarak görmüyorlar ve hepsi uzun erkeklere köpek gibi bağlılar. Her 2 durumu yaşayan ve tecrübe sahibi biri olarak diyorum bunu önceden 165 boyundayken hiç bir kız bakmazdı. Alay ederlerdi benimle. Erkek olarak görmezlerdi beni ve şimdi ise 185 boylu kaslı ve iyi giyimli biriyim tüm kızlar pervane oldu peşimde. İşte insanlar bu kadar karaktersiz her şeyin dış görünüş olduğu ve gösteriş olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Hayalime ve Hedefime ulaştım Allah'a şükür ve kadınların hiç birine güvenmiyorum hatta nefret ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Evet sırf bu ezikliğimden kurtulmam için ve Olmak istediğim kişi olmak için boy uzatma ameliyatımı oldum?
Çok haklı konuşmussun tebrik ederim. Bu arada kızlara söylemek istediklerim var. Siz kızlar neden herşeyin en iyisine bağlanıyorsunuz? Gerçek birşey arayacağınız yerde, gidip gösterişli şeyler arıyorsunuz ya siz Allah'ın yarattığı insan ile nasıl alay edersiniz? Bu dünyada sonsuza dek kalacağımızı mı sanıyorsunuz? Hiç mi vicdanınız yok ne bu alay etmeler kısa boylu erkekleri insan/adam yerine koymamazlıklar. Kendinize bir çeki düzen vermelisiniz kızlar en iyisine değil en hayırlısına gitmelisiniz yeterin artık sizin şu ayrımcılıklarınız ile.. kısa boylular insan değil mi? can taşımıyorlar mı? Bazen çok fazla abartıyorsunuz siz bu boy konusunu. "Bir insanı olduğu gibi sevmeyi öğrenin" kusur aramayın çok ayıp ve günah keşke bilseniz.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim maalesef öyle uzun boylu, kaslı , iyi giyimli ve gösterişli erkeklere bakıyor hepsi ve kullanıldıkları zaman Erkekleri kötülüyorlar. Egoist, kendini beğenmiş tipler onlar için ulaşılamaz oldukları için pervane oluyorlar peşlerinde. Karakterli kız bulmak çok zor şu zamanda.
Maalesef şekilcilik konusunda çok haklısın fakat işte ne yapalım doğal seçilim kadın kendinden uzun istiyor haklı da. Ben 1.59 boyundayım o yukarıda yazdıklarının çoğunu yaşadım. Elinde olmayan bir şey için itilip kakılmak çok kötü bir şey ama insanlar böyle. Bugüne kadar ne sevenim oldu nede soranım hep kendi başıma yalnızlığa alıştım. Çok cesaretli olsam belki bende ameliyat olurdum ama tercih etmedim. Umarım şu an sağlığın yerindedir kardeşim.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet maalesef öyle ve bu bir erkek için çok kötü bir durum boyun kısa olduğundan dolayı hep bir eziklenme ve seni erkek olarak görmüyorlar. Bana yapılan buydu ve inan kardeşim dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir. Ben bu ameliyatı oldum 2 seans ve 1 yılımı verdim sırf bunun için ama o kadar çok değdi ki. Artık bambaşka biri oluyorsun. İnsanların sana bakış açısı çok değişiyor. Saygı görüyorsun. Senin de bir söz hakkın oluyor. Sana da erkek muamelesi yapılıyor. Ben bunlardan o kadar yoksundum ki hep üzülen taraf ben olmuştum geçmişimde ama artık değişmem gerekiyordu. Allah'a şükürler olsun o kötü geçmişimi atlattığım için çok mutluyum ve insan kabullendikçe kaybediyor kardeşim. Bu hayatta kabullenmeyeceksin hiç bir şeyi. Evet şu an sağlığım çok yerinde hopluyorum zıplıyorum koşuyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
Öncelikle geçmiş olsun, kolay bir ameliyat olmadığı aşikâr. İlk cümlenizi anlıyorum, lakin ikinci cümleniz genelleme yapılabilecek kadar doğru, lakin istisnaların kaideyi bozduğunu göz ardı edecek kadar üstünkörü. Belki herkes değil, lakin bazıları dışını beğenmediği biri ile bir gelecek düşünür. Çünkü adamlık ve insanlık görünüşten çok daha mühimdir. Sahi, değil midir? Azminiz ile istediğiniz yere ulaşmışsınız, bu yüzden sizi tebrik ederim. Lakin bu intikam almanızı yahut onları süründürmenizi gerektirmezdi. Bir şeyi belirtmeliyim, tanımadığınız insanlar için karaktersiz kelimesini kullanmanızı hoş bulmadım. Zira günümüz kızlarının çoğunu tanımıyorsunuz.
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazıları değil 2 insan karşınızda var birisi 185 çok yakışıklı ve kaslı hem de çok karakterli biri ve bir tane de 165 boyunda cılız ve çirkin bir adam ama onunda karakteri aynı çok karakterli yani. Eğer 2'si arasında bir tercih de bulunacak olursa tüm kadınlar hepsi 185'lik yakışıklı olanu seçecektir. Evet intikamımı aldım sırf boyum kısa diye alay edildim o kızlar tarafından sizce onların yaptığı büyük şerefsizzlik değil mi? Boyum 185 olduktan sonra hepsi peşimde koştu o alay edenler ben de intikamımı aldım doğal olarak bunda yanlış bir şey yoktu. Kimse benim duygularımla oynayıp alay edemez. Ederse ben de intikamımı alırım bu şekilde işte. Ayrıca günümüz kızlarını çok iyi tanıyorum. Çoğu karaktersiz ve ahlaksız.
Boyum 1 75 ve bu sebeple karakterleri aynı olduğu takdirde boyu benden uzun olanı seçerdim evet. Lakin karakteri güzel olmasaydı bu şey olmazdı. Çirkin ve cılız olarak nitelendirdiğiniz insanı seçerdim seçme şansım olsaydı. Yakışıklılık, kaslı olmak, zengin olmak ve diğer sıfatlar -karakter ve yürek ile örtüşmeyen- bir insanla bir araya gelmek yahut bir yola çıkmak için yeterli değil. Bir ömür geçirmeyi ise hiç sanmıyorum. Alay edilmeniz elbette hoş bir davranış değil, sizi de anlıyorum. Lakin affetmek büyük bir erdemdir, intikam almak gibi değil. Günümüz kızlarını çok iyi tanımıyorsunuz, genelini çok iyi tanıyor olabilirsiniz lakin istisnaların varlığını unutuyorsunuz. İstisnaların olduğunu nereden biliyorsunuz diyeceksiniz, ben varım işte. Bir insanı sevmek için görünüşünün güzel olmasına ihtiyacınız yoktur, yüreğinin güzel olması kâfidir.
yoo şundan bahsediyorum mesela boyunuz 160 ve karşınızda 2 erkek var 2sinin karakteri de aynı ama birisi 185 yakışıklı diğeri ise 165 ve çirkin. Herkes 185liği seçer. Ayrıca kısa bir erkek olunca yani 165 kendinden uzun kızlara karşı şansın hiç kalmıyor. Tipimle ilgili hiç bir sorunum yok ben ve herkes benim oldukça yakışıklı göründüğümü söylerler ama benim sıkıntım boyumlaydı. Ne kadar çok yakışıklı olursanız olun boyunuz kısa ise hiç bir anlamı kalmıyor. Evet ama dediğim gibi %98'i aynı tüm kadınların belki de siz o %2lik kısımdasınız o anlık sinir ve öfke ile genelleme yaptım o yüzden %98 diyelim biz şuna ve kimse ilk başta dışını beğenmediği bir kişinin içini merak etmez.
Boyum olsun 1 60, karakteri güzelse boyu 1 65 olana bakarım. -Fazla haşır neşir de olmam aslında da baktık diyelim- Diğerinin sevilme ihtimali daha fazladır çünkü. %2 oranı da gerçeği yansıtmıyor olabilir lakin. Ve size katılmıyorum, insan dışını beğenmediği birinin içini merak edebilir yeter ki adam olsun.
Bak yazdığımı okumadınız galiba aynı karakterde tıpa tıp olan 2 erkek var ve birisi 185 çok yakışıklı bir diğeri ise çirkin 165 boyunda bir erkek ama ikisinin de karakteri tıpa tıp aynı. Bu durumda herkes 185lik yakışıklı olanı seçer bunu inkar edemezsin !
Yahu onu seçmiyorum, ben çirkin cılız ve kısa olanı seçiyorum. Yazdıklarınızı da okudum elbette. Koyduğunuz ünlem işareti ne derece haklı olduğunuzu düşündüğünüzü gösteriyor. Lakin kim bilir belki de ben herkes değilimdir?
Kardeş ben senin kim olduğunu biliyorum, şu siyah pp fotoğrafı olan arkadaşsın sen. Lakin biraz abartı yapmışsın çünkü 20 cm boy uzaması mümkün değil. 6, 7 cm olarak bahsediliyor. Sen kalkmış 20 cm diyorsun, kimse inanmaz buna. Peşinden koşan kızlara saygılar..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimden bahsettiğini bilmiyorum ben bu ameliyatı 2 yıl önce oldum hem de yani şu an 185'im. 2 seans oldum. Fitness'da kaslarımı geliştirdiğim için 10 cm'e kadar uzatabildiler her 2 seansta'da.
Tek seans'da 10 cm uzuyorsun ben sırf 10 cm uzayabilmek için 1 sene boyunca fitness'da bacak kası yaptım ki. Uzama sürecindeyken kaslar daha rahat uzayabilsin diye çünkü kaslar zor uzar ve normalde 3 ayda 9 cm uzar. Benim her 2 seans'da da 3 ay 10 gün sürdü. Ağrılı oldu ama bacaklarım çok uygundu 10 cm uzamama doktorlar problem olmadığını söylediler. şu an 185im tam tamına :)
günaydın :) öyle tabi yapacak birşey yok sende çirkin biri ile sevgili olmazsın hayatın kanunu bu her ne kadar acımasızca olsa da
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Günaydın :) Ya ne güzel konuştun abiciğim. İnsanlar neden 2 yüzlü o zaman iç güzellikten bahsederler hepsi yalan. Bir insan isterse dünyanın en karakterli insanı ama boyu kısa ve çirkinse kimse o adama bakmaz giderler en karaktersiz ve yakışıklı erkeğe bakarlar.
Bu kadar ezik ve özgüvensi olduğun için ezilmen normal AHAHAHAHA :D benim erkek arkadaşım benden 8 cm kısa hiç gözüme bile çarpmıyor kısa olması ama sen kısayım diye ezim ezim eziliyorsan normaldir kimse özgüvensiz biriyle birlikte olmak istemez
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerizekalıı seni onlar 2 yıl önceydi şu an da 185'im ve öz güven sorunum yok senin gibi aşağılık kızlar olduğu sürece sürünmeye mahkumsunuz. Ne de hoşuma gidiyor eskiden benimle alay edenleri süründürmem. Artık bambaşka biri oldum. Senin gibi aşağılıkları süründürüyorum.
Ben benim çevremde olan kızlardan bahsettim. Evet süründürüyorum o benimle alay edenlerin hepsini tek tek süründürdüm. Onlara iyi yaklaştım sonradan tekmeyi götlerine bastım. Bu psikolojime çok iyi geldi. Artık istediğim gibi biriyim. Her kadını elde edecek potansiyelde biriyim.
20 cm biraz abarttmadınmı sanki hadi 10 cm de ne 20 si :D 10 cm bile imkanszken
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ameliyatı olalı 2 yıl oldu. şu an 185'im. 10 cm uzamamın sebebi şu sırf tek seans'da 10 cm uzayabilmem için fitness'a gidip bacak kası yaptım 1 yıl boyunca. Bilirsin kemikler kolay uzar ama kaslar çok daha zor uzar. Bu yüzden doktor bacak kaslarımın hacmini artırmamı istedi ki daha fazla uzatabileyim diye. Bu uzama sürecinde her 10 günde bir 1 cm uzuyorsun benim her 2 seans'da da uzama sürecinde 3 ay 10 gün sürdü. Doktor bir problem olmadığını söyledi. Ve şu an 185'im.
Tebrik ederiz ozaman. Seni sırf bu söylediğin laflar için sevmiyorlar demekki boyun uzadı diye egonda uzamış anca böyle uzun uzun yazılar ile kendini tatmin et. 1.65 boyunda erkeği bende almam çünkü boyum 1.78 zaten. Sen yamuk yamuk konuşan bir kadını alirmisin onunla sevgili olurmusun. Sanki siz iç güzelliğe bakıyorsunuz... Fizik olarak belki sonradan kendini düzenlemişsin ama karakter olarak sıfırsin..
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben burada ne gibi bir karaktersizlik yaptım? Ayrıca ne alakası var ben eskiden hoşlandığım kızlara ne laflar söylüyormuşum açıklasana sen bir onu? Seni alan yok zaten artık 165 değilim. Dediğim gibi artık tüm kadınlardan uzunum yani hepsi ile bir şansım var ama eskiden 165ken benden uzun kızlar beni reddediyordu bunun ve dalga geçiyordu söylesene benim yaşadıklarımı hissettiklerim geçmişte öyle olmam karaktersizlik mi? Kadınlar bu işte dış görünüşü çok iyi olan ve karakterli erkeklerden hoşlanıyorsunuz yalan mı? Dış görünüşü kötü olup karakterli olanlara bakmıyorsunuz inkar et hadi bunu... Ciğerinizi biliyorum sizin.
Ya arkadaş herkesin zevkleri ve renkleri ayrıdır... Evet ben dış görünüşü iyi olan biri isterim ki var zaten.. Öyle ahan şaham Brad Pitt gibi değil tabi.. Belki kisa seven kızlarda vardır nerden biliyorsun? kızlar yanında genellikle kendinden uzun erkekleri isterki onunla gezerken kendini güvende ve güçlü hissetsin.. Bu doğal birsey insanlığın var olusundan beri gelen birsey bu.. Dişi her zaman güçlü erkek ister anladın? Ve senin şuanki karaktersizligine diyorum ben. Boyunu uzatmissin ama karakter olarak kisalmissin sen. Umarım daha iyi birini bulursun. .
Ne karaktersizliğimi gördün? Beni tanımıyorsun bile ne yaşadığımı bilmiyorsun buradan konuşuyorsun. Kısa boylu erkeklerin hissettikleri şeyler çok kötü kendilerinin hiç bir zaman öz güveni yerinde olmuyor ve ben bundan kurtuldum şükürler olsun ki. Siz kendiniz bile dediniz kızlar kendinden uzun erkek ister diye evet ama yine de kız 160 bile olsa 185 lik erkek ile 165 lik bir erkek arasında yine 185liği seçecektir. Yani bu şu oluyor HER ŞEY DIŞ GÖRÜNÜŞ. Peki size soruyorum samimi bir şekilde cevap verin bana neden 165 ken hoşlandığım kızlar benimle alay edip reddettiler ama şu an 185'im ve bir çok kız peşimden koştu. Geçmişte o hiç ulaşacağımı sanmadığım kızlar şimdi benim peşimden koşuyor. Bana aşık olduğunu sevdiğini söylüyorlar sadece bana bunun açıklamasını yapın rica ediyorum?
Karaktersizligin şu Boyun uzamış ne güzel ama bütün kadınlardan nefret ediyorum. Hepsi aynı hepsi para peşinde hepsi gösteris peşinde vs gibi genelleme yapıyorsun. Genelleme yapmakta bir karaktersizliktir onu diyorum :-D Dedigim gibi umarım iyi birini bulursun ve bu kinin geçer :-D
İstediğim kız tipi ahlaklı bir kız olsun istiyorum edepli ve ahlaklı olsun istiyorum. İlk kriterim bu sonrasında ise gönlüme göre bir güzellik boyu umrumda değil isterse 150 olsun çnemli olan karakteri. İnşAllah öyle bir kız çıkar karşıma onu mutlu edeyim ben de ama sanmıyorum bu zamanda karakterli kız bulmak çok zor.
Dedem 150 babaannem 160, babaannem çirkin bir kadın da değil, gençliğinde bembeyaz tenli kumral saçlı zayıf bi kadınmış, bu boy takıntısı kadınlara doğuştan verilmiyor 21. Yüzyılın sosyal medyanın ürünü, bu konuda yanılıyorsun, atatürk kendinden uzun kadınları kendisine aşık etmiş peşinde sürüklemiş, ülkenin kurucusu siyaseten güçlü bir adam bile olsa biri bile niye boyunu sorun etmemiş, sorun etmeyi bırak o dönemin kadınları adama tapacak derecede aşıklar
Örf fotoyu görünce kötü oldum. Nasıl bir ameliyat ki bu?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kemik kesiliyor kemiklerine bir cihaz takılıyor her gün 1mm uzuyorsun 10 günde 1 cm uzamış oluyorsun. Bu fotoğraf 2 yıl önce ki bir fotoğraf şu an çoktan bu durumu atlattım 185'im şu an.
Hmm iyi o zaman istediğine ulaşnana sevindim ama bütün kadınlar demene gerek yok her kadın aynı değildir ayrıca ne ben seni ne sen beni tanıyorsun. Yanlış kızlara denk geldin diye genelleme yapma
165 boy kısa mi Allah aşkına geçmiş olsun yanlış insanlar çıkmış karşına
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an 185'im 165'ken benimle alay eden kızlar şu an peşimde pervaneler hepsini süründürüp red ettim. Evet intikamımı aldım ve çok mutluyum. Artık özgüvenli bir bireyim.
Erkeklerde kızlarda bussuru ozellık arıyo onlar daha çok dıs gorunuse bakıyo sen ne sacmalıyosun ya edersen et senın sevgıne ıhtıyacı yok komsenın ahmak cok üzüldük sen nefret ettın dıyehajajaja
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin gibi şerefsizz kızlar varken ben sizlere ne bakıcam? Eskiden beş para etmez karaktersiz kızlar benimle alay ediyorken şimdi hepsi peşimden koşuyor. Ben istediğimi elde ettim. Bana yaşatılanları asla unutmam ve hepsini sürüm sürüm süründürüp tekmeyi bastım. Sensin ahmak.
Anlaeim ben soyle dusunuyorum sahsen benim icin gorsellik onemli ama karakterden daha onemli degil yani ozetlemek gerekirse dunya yaksklisi olsa karakteri yoksa o is olmas ama karakteri varsa tipi yani cok kotu olmasa normal olsa sorun etmem ben guzel biriyim ve hemen hemen her zaman erkeklerin sirf bunun icin bana yaklastiklarini gordum ama ben ayni seyi yapmiyorum en cok karaktere onem veriyorum boy konusuna gwlinice yani iyi olmus bence bende mal boy takintisi var kwndim de orta boyluyum en azindan bwnden biraz uzun olaun minimum yani benim dusunceletim bu aekilde Rabbim herkese hayirliaini nasip etsin
Zaten benim tipimin de çok iyi olduğunu söylerlerdi tüm herkes ve öyle de ama kısa boylu olunca ne kadar tipin olursa olsun alay konusu oluyorsun ve hoşlandığım kızlar benimle sırf bu yüzden çıkmamışlardı ama şu var dünya yakışıklısı olup karakterli olan adam her zaman 10-0 öndedir. İşte ben de bundan bahsediyorum. Şimdi 2 tane adam düşünelim birisi 185 lik ve diğeri 165lik ikisinin karakteri tipi her şeyi aynı ama boyları farklı tüm kadınlar 185liği seçer. Ben bu ezikliğimden kurtuldum ve o dalga geçen tüm kızlar peşimden koştu ben ne mi yaptım :) ? İntikamımı aldım ve hepsini süründürüp red ettim onları. Bu intikam bana yeter de artar.
Hayır yani yapay biriyle olmam demişsin olma arkadaşım çok da umrumda yani. Benim neler yaşadığımı bilmeden yargılıyorsun. Cidden kadınlardan nefret ediyorum. Bana geçmişte sırf boyum kısa diye kimse bakmazdı. Şimdi ise hepsi peşimden koşuyor. Benim zoruma giden bu işte. Yani hepsi dış görünüş hastası.
Evet baya komik o nefret ettiğin bütün kadınlar için kendini değiştirmişsin kişisel tecrübelerin bütün kadınları bir kalıba sokmamalı genelleme yapıp benim hakkımı çiğneyemezsin ben sana hiç bir şey yapmamışken daha senin kim olduğunu bile bilmezken benden nefret ediyorsun bana hakaret ediyorsun üstüne bir de bakın kadınlar böyle kadınlar şöyle diyip bir tribe girmişsin yazık
Peki sana soruyorum neden 165'ken çoğu kız alay ederken 185 olduğumda çoğu kız peşimden koşmaya başladı. Ve o hoşlandığım alay eden kızların gelip benim peşimden koşmalarına ne diyeceksin? Bir insandan etkilenmen için ilk başta dış görünüşünden etkilenirsin eğer karakteri de varsa tüm kızların gözdesi olur o erkek. Evet eskiden eziktim 165'ken hoşlandığım kıza yapmadığım salak romantiklikler yoktu ne oldu peki hep üzülen ben oldum hep ağlayan ben oldum. Bu dünyada umursamaz olacaksın. Özgüvenli bir görüntün olacak. Dünyanın en çirkin insanı en karakterli adam olsa bile hiç bir kadın ona bakmaz. Bu herkesin içinde var. Neden inkar ediyorsun? Uzun boylu kaslı yakışıklı paralı ve karakterli bir adam ise eğer bir erkek diğer tüm erkeklerden 10-0 önde olur.
Kendin bile söylüyorsun "çoğu kız" yani hepsi değil ve benim umrumda olan tek şey tavır ve zeka. Kişilik, dış görünüş vesaire umrumda bile değil benim bir şey inkar ettiğim yok ama senin komplekslerin olduğu kesin
Ben zeki biriyim demedim ve sen benim için önemli olan tavır ve zeka demişsin ama kişilik önemli değil demişsin ilginç. Bir insan için karakterin bu kadar önemsiz olabileceğini düşünmemiştim oysa ki. Evet ben kompleksli biriydim bunu attım üzerimden ama tespitimi yaptım ve %98 tüm kızlar dediğim erkek tipinden hoşlanıyor. Yani benim şu an olduğum gibi. Sen %2 lik kısımdansın pek önemli değil yani benim için açıkçası.
Senin umrumda olmayabilir ama %2'lik kısma hakaret etmeye hakkın yok ben seni tanımıyorum açıkçası kim olduğun da pek umrumda değil tek derdim ben senin belirli kalıplara soktuğun insanlarla birlikte hakaret işitmek zorunda değilim bana saygı duymak zorundasın ben sana hiç bir şey yapmadım boş yapma
Oldu bitti 185'İm şu an ve ne mi oldu o benimle alay eden tüm kızlar şu an peşimde pervane oluyorlar. Herkes bunu kabullendi artık. Tüm kızlar yakışıklı ve uzun erkeklerden hoşlanıyorlar yalan mı? Her 2 durumu yaşamış olarak söylüyorum bunu 165'ken alay edilen özgüvensizin tekiydim. Sevilmek için yapmadığım şey yoktu ama sorun karakterli olmamda ve fedakarlıkta değilmiş. Sorun boyumdaymış ve şu an çok umursamazım yani eski halimin tam tersiyim. Artık istediğim gibi biriyim. Artık kendime saygısı olan biriyim. Kimse için üzülmüyorum.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Evet sırf bu ezikliğimden kurtulmam için ve Olmak istediğim kişi olmak için boy uzatma ameliyatımı oldum?
En İyi Cevaplar