Ailem evde sürekli bağırıyor, sürekli ikiside sinirli. Evde durmamak için sürekli çıkmaya çalışıyorum. Yardım lütfen?

Ailem ben doğduğumdan beri böyle aslında diyebilirim ama ben 20 yaşındayım ve bunlar bana artık çok ağır geliyor. Evde 5 yaşında kız ve 14 yaşında erkek kardeşim var. Erkek kardeşim de çoğu zaman annemlerden güç alıp bana el kaldırıp beni dövebiliyor. Ben savunmaya çalışıyorum kendimi ama ne kadar denesem de o bir erkek ve daha güçlü olduğunan zarar verebiliyor bana. Örneğin geçen sinirlendim evde önemli bir nedenden dolayı ve beni aldı yere attı kafamı duvara vurdu ben de ona vurabilirdim ama ona ne zaman vursam suçlu hep ben oluyorum o da vursa ben de vursam. Benim başım kolum hala ağrıyor ve zoruma giden ise annem babam bunu göre göre ona sadece dedikleri şey ablana sakın bidaha böyle davranma falan sakince bu kadar yani. Ben şiddetli bir şekilde kolumu başımı çarptım baya baya ve ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok. Annemle babam sinirli annem biraz kompleksli bir yapıya sahip. Yoğun bir iş hayatlarına sahipler. Ama ben napacağımı bilemedim. Son 2 3 aydır sürekli internete bakıyorum kitap okuyorum birine danışmaya çalışıyorum ama olmuyor çözüm bulamıyorum. Aynı zamanda inanca sahip birisiyim bu yüzden anneme babama birşey diyemiyorum zaten desem bile bir işe yaramıyor.
Ailem evde sürekli bağırıyor, sürekli ikiside sinirli. Evde durmamak için sürekli çıkmaya çalışıyorum. Yardım lütfen?