Çirkinlik ve intihar?

Benim çok güzel bir annem var ama ona çekmemişim. Hayatım boyunca anneme ve teyzeme özendim. Çok çirkin biriydim. Çenem cadı çenesi gibiydi, burnum da öyle. Estetik oldum ve bu ikisi de biraz düzeldi ama hala orantısız bir yüzüm var. Hayalkırıklığı yaşadım. Güzel bir kız olarak çıkmayı umduğum ameliyattan iğrençlikten idare edere terfi etmiş şekilde çıktım. Bunu düşünmeyen beni anlayamaz, ama intihar etmek istiyorum. Bir daha o parayı bulup ameliyat olamam. Olsam da sihirli değnek değil ya, sonucu beğeneceğim ne malum? Yani artık güzel bir kız olma ihtimalim yok. Bazı insanların olmazsa olmazları vardır, benimki de güzel bir yüze sahip olmaktı. Yaşamak istemiyorum artık ama ailemi üzme fikri işte... Ama mutsuz depresif bir evlada katlanmaktan iyidir belki de. Çok çaresizim. 20 yaşındayım, üniversite okumadım. Lise sona kadar sınıf birincisi oldum. Çok hayalim vardı ama bu tiple zerre umrumda değil. İntihar günah diyecek hiç zahmet etmesin. Yapabilir miyim bilmiyorum zaten gidişata bağlı. Kendinle barış diyen olacak mı merak içindeyim, kendinle barış da sen acaba ister miydin çirkin sevgili? İşe alınırken bile görüntü avantaj ben buna bizzat şahit oldum. Bunları geç, annemi bazen yakalıyorum mesela aynaya bakıp gülümsüyor. Görüntüden memnun çünkü. Ben o duyguyu bir kere yaşamadım. Ama başkalarının düşüncelerindense en çok rahatsız eden şey, kendimi aynada görüp beğenememek. Bir gün beğenebilir miyim sanmam ama hala umudum var ki yaşıyorum. Evet sırf çirkinliğin berbat ettiği bir hayata şahit oldunuz teşekkürler.
Çirkinlik ve intihar?