Durmadan trip atan Her dakika ilgi bekleyen Vıcık vıcık muhabbetler yapan Konuşurken aşkım böceğim papatyamın poleni bilmem ne diyen Kanka bozuntusu sevimsiz kızlara tahammülüm yok. Arkadan is ceviren Yalan dolanla özdeslesmis ve En onemlisi samimiyet yoksunu insanlara katlanamiyorum. Hani derler ya "o kadar iyi biri ki şoyle boyle.. "bıdı bıdı konusurlar. Hakkinda oyle konusulan insan bana samimi gelmiyorsa iyiligi tescillense bile dunyanin en kotu insanidir gozumde. Gordugum yerde laf sokar, yapmacik hareketleri sinirimi bozarsa kalbini de kirarim. Yapım bu pisman da degilim
valla küçükken kuzenimle boş ve sahipsiz olduğunu düşündüğüm yol üstünde olan bakımsız bir arsanın bahçesinde olan çiçeklerden bir iki tane koparmıştık bir teyze birden arkadan elinde hatırlamadığım bir şeyle bizi kovalamaya başlamıştı o zaman baya bir depar atmıştım o kadar hızlıydım ki teyze beni yakalayamamıştı ama kuzenim az kalsın teyzenin pençelerine yakalancaktı fkdajlsjk
Gerçek hayat için söylüyorum. Bir hep başkalarından yemeyi düşünüp kendi günahına bile kıyamayan aşırı cimri ve menfaati insanlar. her gördüğü yer de hep kendi konuşup , karşısında ki insanı hiç konuşturmayan ve boş konuşan aşırı geveze insanlar. çok kötülük yapıp sonra yol da gördüğü zaman selam veren ya da konuşmaya çalışan aşırı yüzsüz ve şerefsiz insanlar. işte bu tür insanlardan depar atarak hızla uzaklaşırım ya da yolumu hemen değiştiririm kayıp kromozom.
Herkes beğenmediğini yazmış 😂 bence istenen cevap o değil Benden borç para isterse biri kız erkek farketmez koşarak uzaklaşırım daha önce yapmışlığım var. Hiç bir kelime etmeden sadece giderim. Bir kerede başka bir kızla yakalandığımda arkama bakmadan koşmuştum 😂
bir erkek cok feminin davranirsa bundan nefret ederim.. veya her tarafinda dövmeler varsa.. cok süslü ve cok konusan bir erkek kadin gibidir. Bir Erkek gibi davranmali, ciddi olmali.. ben kadinim oda erkek röler degismecek bu kadar basit, bide kendisini övmesi igrenc birsey.. üstelik kendisini övüp de yok ben 4 yabanci dil biliyorum ama birsey sorarsin bu ne demek diye.. söyleyemez.. cünkü 4 yabanci dil bilmiyor aslinda. ama yalan söylüyor. Yalandan daha cok nefret ederim.
Ne desem ucu bana dokunur büyük konuşmuş olurum zaman bu ne getirir ne götürür bilemeyiz o zamanlar gelirse ki gelmez inşallah o zaman ne gerekiyorsa onu yaparız ;) katlanamam demiyim katlanırım rahatsız olurum demiyim hoşuma gider bu yüzden cevapsızım bekleyip görecez :))
bir erkeğin kendine olan özgüvensizliği beni kesinlikle ondan uzaklaştırır. Arkadaş olaraksa eğer, ben genelde zarf atarım sakın şu kişiye söyleme bilmiyo bunu ona anlatmadım derim. Kafadan bişey söylerim o an. 1 ay sonra söyleme dediğim kişiden bunu duyarsam o arkadaşıda şutlarım.
Akpli olması Evrim teorisini reddetmesi Freud'un psikanalizinin saçma olduğunu iddia etmesi Sarık takması Akplilerle iyi anlaşması Atatürk hakkında nefret içeren söylemlerde bulunması Başkalarının yaşam tarzına müdahale etmesi ya da etmeye çalışması vs. anladınız.
@Delibrahim_ kimsenin yaşam tarzına tecavüz etmedim, böyle insanları reddediyorum sadece. Böyle insanlara saldırmıyorum, öldürmüyorum, tecavüz etmiyorum, tacizde bulunmuyorum.
Irkçı ya da ağır siyasetçiyse, kendi dini görüşü dışındaki dinlere saygı duymuyorsa, hayvan sevgisi yoksa, kendini geliştirme adına çabası yoksa, kendi cinsiyetini üstün görüyorsa, ailesine ya da büyüklerine saygısızsa.
1) Vicdanı, ahlakı, değerleri olmaması 2) Merhametsiz olması 3) Güvenilir olmaması 4) Gevşek olması 5) Tehdit etmesi 6) Israrcı olması 7) Akıllı olmaması 8) Zeki olmaması 9) Sıkıcı olması 10) Huysuz olması *Gecen bol olsun.*
Güvenmemek için sebebim yok. Bence, kendine güvenmeyenler bir yere çekilip oturmak yerine çalışıp kendilerine güvenseler bu kadar insan açlıktan ölmez.
Aradaki bağlantıyı cümle içinde kurmuştum ama ya okumadın ya da okuduğunu anlamadın. İnsanların güveni bu kadar batmasın millete ya, bir sakin, size dokunan bir tarafı yok milletin özgüveninin:) Buradaki 10 isteğim de her mantıklı ve vicdanlı insanın isteyeceği şeyler. Yat-kat beklemedim kimseden ama onları beklemem gerekiyordu materyalist dünya düzeninde, size batan tarafı da bu zaten. Herkes birbirine benzesin, derdiniz bu.
Altını doldurmadığım bir şeyden bahsetmiyorum, sıkıntı yok. Okumadığın bir şey hakkında ve seni ilgilendirmeyen bir görüş hakkında yorum yapma o zaman. "Materyalist eden kapitalist düzen" ... Şunu demen bile gösteriyor zaten her şeyi... Ben de farklı bir şey dememiştim zaten?:)
Ikizler burcundan köşe bucak kaçıyorum hiç anlaşamam. Onun dışında çok mızmız, sürekli söylenen, bencil, sürekli alaycı konuşan, ben konuşurken beni dinlemeyen, dedikoducu insanlardan her daim kaçıyorum.
Doğru bildiğim konuda doğruyu anlatırsın karşındaki yanlışı savunur ve sen anlatırken he he tamam kral sensin yaw he he flan demesi beni çıldırtır bak depar atarak kaçma isteği geldi
Laubali konuşan ve ilgisiz bilgisiz kişilerden uzaklaşırım. Neşeli olabilir ama laubali asla olamaz. Birde iyilik yaptığım halde üste çıkıp sırtımdan vuran kişilerden nefret ederim. 😊
Ben onun bütün dertlerini dinleyip tavsiye vermeme rağmen ben azcık dert altınca yine hemen kendini ortaya atan sorunlarımızı yarıştırmaya kalkan insanlara zerre tahammülüm yok
Hiçbir insandan tam olarak kaçmıyorum, bağdaş kurup yanına oturabilecegim insan da yok. Ortalama bir mesafe tutturdum gidiyorum. Aşırıya kaçmamak lazım
En İyi Cevaplar