Soğuk kadın derken cilevlinin zittini kast ediyorsan eğer. Soğuk kadin ağır başlı olur. Şaka bile olsa konu sınırlarını bilir sözlerini seçerek konuşur. Seni canından çok sevsede bazen hissettiremez.(Her zaman asildir. Belki cilve yapamaz ama erkeğini güçlü yapar. Güvenilir toplum içinde itibar arttırır. Lafina sözüne hareketine kefil olunur. Cilveli kadın çok konuşur. Bazen kafan dolu olduğunda kafanı dağıtır unutturur her şeyi. Surekli bir al benisi vardir. Seni çok sevmese bile çok yakın gorunebilir. Ani mutluluklar yaşatır. (bu kadınla olan iliskiler gecicidir. Zamanla göze basit görünür. İstenilen alındıktan sonra onemsizlesir. Her zaman sözüne guvenilmez. Geçmişi hakkinda genelde yalan söyler. Toplumda itibar kazandiramazlar. Ama onların eglenceli olduğunu kimse inkar edemez)
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye saçma bir söz vardır ya sanki iki ayaklı antilopmuşuz gibi bir algı yaratan hah işte soğuk kadın sadece erkeğin midesinde yer edinir genel anlamda midesi ile yaşayan erkek modelleri için en ideal kadındır cilveli ise kalbine giden yol kalbinden ve beyninden geçen erkek için idealdir. Beynini kullanan erkek bir şekilde karnını doyurur böylece geriye ruh tatmini kalır
Ben cilveli degilim. Cilveli tanidigim var. Kiyaslamali anlatayim. Ben kimseye kurban olurum abicim diyemem, o diyor. Ben sosyal medyada seni bana verene sukurler olsun gulusumun sebebi yazamam, o yaziyor. Ben sevgilimin arabasiyla uzun yola gidiyorsam ya sohbet eder birlikte guleriz ya da yatirir koltugu uyurum. O sarki acip oynaya oynaya gider. Ben sevgilimin isyerindeki herkesle arkadas degilim, o butun arkadaslariyla kanka. Bence cok ince bir cizgi degil.
Ruhla, bakışlarla, duruşla, davranışlarla cilveli doğan kadın vardır sonradan cilveli zaten olunmuyor yani bir kadın soğuk bile dursa bir sempatisi çekiciliği varsa o kadın cilvelidir bunu ben anlarım ama erkeklerin anlaması zaman alır.
Şöyle anlatayim biraz farkli ama annemden yola cikarak soyleyebilirim ki her ne olursa olsun kimse ondan vazgecemez. Herkesi inanilmaz elestirir, en yakinlariyla bile opusmekten hoslanmaz bu yasima kadar yanagimdan sadece 2 kez makas aldi o da zorla gibi. Ama onu dunyada sevmeyen birine daha rastlayamadim.
Bence erkekden erkeğe değişir ya bu durum ama çoğu kişinin cilveli kadın diyeceğini umuyorum çok zeevkli oluyor 1 2 kişi girdi hayatıma sıkılmıyorsun hiç
Her sekilde karsimizda ki kisinin kendini tam olarak tanimasi.. Sonrasinda mekan.. Ve en önemlisi tabi ki de zaman.. :/
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Henüz evlenmedim ama gerçekten cilveli biriyim bu doğuştan gülmem bir işveli, utaniyorum o da ayrı bir nazlı, ama kadın grubumuzda seni alan yaşadı diyorlar bu da böyle 😃
Biraz vücut diliyle alakalı. Mesela espri yaptığımda soğuk kadın sadece gülümser. (hatta ifadesiz kalır) Cilveli kadın devamını getirir. Manalı manalı dokunuşlar yapar. Hem fiziksel, hem ruhsal.
Soğuk ve sexy bir kadın olarak:)"Cilveli kadın" nedir ya?:) "Selvi Boylum Al Yazmalım"dönemlerini geçeli çok oldu, bence bir esprisi kalmadı artık:) *Gecen bol olsun.*
Cilveli kadın baktığı zaman konuştuğu zaman giyindiği zaman erkeğin aklını ve yüreğini alıp uçurur soğuk kadınsa kendinden kaçırmak için yaratılmış bir nevale gibidir
En İyi Cevaplar