Mesela o senin hiç umrunda değildir ama senin ona taktığını düşünür çok sempatik değiller mi? Asdhfs. Ya da herhangi bir şeye takıntılı davranarak sizi hayattan soğutmaya yemin etmiştir. Ne yapmalı böyle insanları?
Bende takıntılı insanlardan biritim. Mesela her sabah 7 30 da uyanırim. Eğer uyanamamanin bütün gün ağlarım. Tabiki bunu yapmanın bana göre çok özel bir sebebi var. Ayrıca mesela her duşa girdiğimde geri sayım başlatırm 20 dk içinde cikmam gerekir. Bu zamana kadar çıkamadığim olmadı çok sukur😂 tabu ki bununda çok özel bir sebebi var bana gore🙂 bunların dışında sürekli uyurken sarıldığı bir peluş oyuncağı var. Eger o olmazsa asla uyuyamam. Gerçekten eğer yanımda yok ise 3 gün uyumam. Öyle takıntılarım var benim. Ama olsun ben böyleyim ve hayat bana guzel😂😂
Takıntılı insanlar genelde psikolojik olaraktır ve hayat boyu onların bu problemi devam eder çünkü ruhuna işlemiş olması onun bu halini ve kişiliğini gösterir en ufak birşeyde kafaya takar yapmaya çalışır ve yaparlar kafaya taktıklarını.
Takıntılı olanlar işiniz zor. Rahat olmak lazım her konuda kendinizi iyi anlatın sözlerinize yaptıklarınızla yapacaklarınızla sizi anlayanlara yola devam edin hiçbişeyiniz kalmaz.
Takıntılı tipler iyidir. Ama uzaktan iyidir. Komik görünür. Takıntısına takildiysa omzunu sallar sivilcesiyle oynar en iyi ihtimalle tırnak etlerini yer. Yakın olmamakta fayda var
En İyi Cevaplar