Benim boyum 181 bana bile kısa diyenler var bu devirde :D fitness lada ilgileniyorum aynı zamanda ama yinede yaranamıyorsun tabi. Anlamadığım 190+ olup hantallıktan yürüyemeyen adamda ne bulursun oda başka bir bakış açısı. M. Kemal Atatürk'ün boyu kısa değildi bu arada, bulunduğu yüzyıl bakımından zaten orta boylu dahi değil boyu ''daha uzuna doğruydu'' ozamanlar Türkiyenin erkek boy ortalaması 165-168 civarıydı, sadece Türkiyenin değil kötü yaşam şartlarından ve beslenme şartlarından dolayı birçok kişi 170 veya daha altıydı. Atatürk dönemine göre boy olarak gayet iyiydi, hele o devirde 180 lik bir adamsan Jön falan olurdun o derece.
Atatürkün şuanki boyu peki bu yüzyılda kısamı? Hayır günümüzde 175 lik boy orta boya girer. Tabi bizim o 4/4 lük kız hazretlerimiz 175 ide 180 ide beğenmez, kendisinin boy 155-160 istediği adam 190+ :D
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim boyum 1.72 - 1.73 saçım uzun olduğu için 1.75 Kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum
Yok be kardeş, hissetmene gerek yok biraz tabanlı bir ayakkabı al kendine 2-3 cm de o koysun boyun 178 olur, 180 desende yerler. Holywood ta ünlü olan bir aktör var Robert De Niro diye, adamın boyu 173 ama adam ünlü, parası var ve herkes tarafından beğenilen bir adam. Aynı zamanda Spartacus filminde oynamış Manu Bennet ve Dustin Clare adlı oyuncular var, Her ikisininde boyu 171 - 172 ama o adamlara ıslanmayan kişi kalmadı.
Bunun haricinde boyu uzatmanında çaresi var, öyle sandığın gibi belli bir yaşa kadar gelip duran birşey değil yapılan egzersizler, zıplama ve germe egzersizleri çok önemli.
O tabanlıklar yalan, boyu uzatmak için egzersizler var onları yapman lazım 5-6 ayını alacak birşey, onun yanında beslenme düzenine ve uykuna dikkat etmelisin.
kanki kendini kötü hissetmene gerek yok. boyum 170 kilom da 72 civarı fit sayılırım. boyla ilgili, kalın topuklu ayakkabıyla falan 172 anca oluyorum. arabam var, evim var yalnız yaşıyorum, elim yüzüm düzgün, ağzımın iyi laf yaptığı söylenir. evet bir ortama girince pek dikkat çekmiyorum boydan dolayı :D ama eğer o ortama girdiysem ve birisine yazıldıysam genelde başarılı olurum. ve bu boyla yattığım karıların sayısı baya bir fazla :D kendimden uzun hatunda götürdüm, kısa hatunda. 20 yaşındaki kızıda kendime hayran bıraktım 45 yaşındaki karıyıda. bu işler yüzdeyüz özgüvenle ilgili. tabi 160 civarı için mümkün değil :D :D
180 üstü isteyen kızların boyu kaç acaba 😂 Boşver arkadaşım kızdan en az 3 4 santim uzun ol o bile yeterli olur. Ayrıca ulu önderimizin resmini koymana sevindim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence 170+ ideal yaa 175 filan olabilr neden olmasın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burdaki kızların boyu çok uzun heralde erkek en az 1.80 olmalıymış
:D :D Kardeşler ortada bişi yokken neden birbirinize saldırıyorsunuz, kısa boyluluğunda bir formulü var elbet sizin sandığınız gibi belli bir yaşa gelip duran birşey değil, yapılan egzersizlerle uzatılan birşey ama disiplinli bir çalışmayla tabi. Sürprayz kardeş, soruyu soran arkadaş Atatürkü kullanmamış ki ondan örnek göstermiş sadece.
En İyi Cevaplar