flört olayları başta olmak üzere hayatın tüm alanlarında işin rast gitmemesi, uğursuzluklar ve kısmet kapalılığı gerçek midir?
Cevabın nedir?
Gizli hanfendi yazdıklarımı iyi oku ve düşünmeye calıs ok.
Bir insanın kısmetini kimse baglayamaz ...bu durum direk senin inanclarınla baglantılı bir durum .eger buna kendine inandırdysan inandıgın olucaktır işte...bu yuzden dusunce şeklini değiştirmeye calıs...sanıyorum ki :zor gunler ,sıkıntılı anlar yasayan bir dolu insan da yine bu durumlardan muzdariptir.bu yuzden kendini geliştir bazı şeylere kulak kapamayı bil ve kendi dunyanı kendin yasatmaya calıs.ve amaclarından ne olursa olsun vazgecme.
ve etrafına bak hayata bak ;görceğin bir dolu insan ve tuhaf dizilimler gorceksin belkide...
bazen diceksin bu cocuk bu kızla olur mu ? yada şu kız yada cocuk kadar olamadım diceksin... ama inan bunun gerekcesi yine sensin.cunku sen en basta kendi mutlu edip ,kendine inanmadın...
hiç kimsenin basına gökten para ,istediğin iş, istediği bir arkadas ,eş, araba vs...ölesine yağmaz.hersey bir emeğin karsılıgıdır.
ancak şu vardır elbette: bazı insanlar aynı elde edilebilir bir şeyi ;daha hızlı elde edebilirler yada daha az gayretle ... bununda temeldeki farkı; onların o isteklerine yogunlasma ve o yogunlasma cabasının gucu ile ilgilidir.
sana tavsiyem : İnancını durum ne olursa olsun kaybetme,seni mutlu eden şeylerle ,kişilerle durumlarla yogrulmaya bak .cunku mutluluk herseyde çekici bir unsurdur.ve inanc derken istediğin şeylere olan inancından bahsediyorum.inancın ve bu inanca baglı arzuların ve desteklenmiş fiziksel gayretin ne kadar yogun olursa ;işte kısmetinin açık olması durumu o kadar fazlalısacak ve buna kendin de sasırcaksın...50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 540 cevap paylaştı. La bana oldu bu eski sevgilimin ahı tuttu, ondan sonra 2-2.5 yıl sevgilim falan olmadı, çok boktan bir durum aman diyim sevgililerinizi üzmeyin.
O gün bugün üzmemeye çalışıyorum sevgililerimi, daha doğrusu insanları.21 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma.Eğer bir işin rast gitmemişse, bunu kafaya takarsın.Sürekli bunu düşündüğün için de beyin dalgaların ona benzer olaylar yaşamana yardımcı olur.Beyninizi hafife almayın, evrene güçlü dalgalar gönderen, kaderimizi belirlememizde büyük rol oynayan önemli bir organdır.Mesela yoga yapanlar bilir, çocuk pozisyonuna geçtiğinizde, beyne daha fazla kan gider ve o an evrene daha güçlü dalgalar gönderilir.Ya da namaz kılarken secde ettiğinizde duru aynıdır.Bir çok inançta beyne daha fazla kan giden pozisyonlarla ibadet edilir.Bu tesadüf olamaz.Atalarımız bunu çok daha önceden keşfettiler.Maalesef günümüzde fazla dikkate almadığımızdan başımız beladan kurtulmuyor.
01 Yorumla
Koç+1 yılKader kısmet var
:) benimde kısmetim kapalı ha ha ya aslında kısmetini açma sezonuna giridk düğünler,nişanlar,arkadaş gezmelri,misafirlik derken bi baktın kısmetin açılmış hemde ne açılmak :) iş içinde aynı işi büyütenler,emeklilerin yerine elemean ,işten çıkarılanların yerine eleman arayanlara az kaldı sabret :) şaka gerçek karışık için ölmüşse elden ne gelir peki senin için ölümü ?
14 Yorumla
Başak+1 yılbenim beykozda haz yuşaya seni götüreyim seni vallahi 1 ay sonra kısmetin ayağına gelecektir olurmu istersen götürewbilirim seni05065327038murat
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
56Cevap
Peygamber efendimiz üç şeyde şans arayın demiş.
1- Binekte (günümüzde araba)
2- Konakta (evimizde)
3- Eşte (partnerimizde)
Fakat elimizde bulunanlar hakkında demiş bunu. Yani bir sevgiliniz var ama uyuşmuyorsunuz, eviniz var ama sürekli musibet yaşıyorsunuz, arabanız var ama siz çarpmasanız bile hep bir şeyler geliyor başına, ya biri vuruyor ya arızalanıyor... Umarım örneklemeler açıklayıcı olmuştur :)
Ev sahibi olamamanın, araba sahibi olamamanın, eş sahibi olamamanın şanssızlığına inanmıyorum ;)00 YorumlaAnanemin bazı lafları vardır.
Yataktan kalkınca yüzünü yıkamadan güne başlayanın, Evden çıkarken besmele çekip sağ ayakla çıkmayanın işi rast gitmez der.
Kısmet kapalılığı dışarı verilen negatif elektrikten kaynaklanır. Bununda insanın aura sıyla ilgisi vardır.
Şanssızlık kesinlikle var.30 Yorumla" Flört" bazındaki ilişkiler İslami çerçeveye uygun olmadığı ve haram sayıldığı için eğer flört ettiğiniz kişinin bu ilişki kapsamı dışında hakkına girmemişseniz, bu tarz ilişkilerde yaşanan sorunlar için edilen bedduaların tutacağını düşünmüyorum. Öyle olsa kimsenin başından bela eksik olmazdı. Çünkü flört günümüzde çok yaygın bir ilişki türü ve flört içerisinde insanlar söyledikleri olumsuz sözlerin kendilerine olumsuz tesiri olabileceğini düşünemeyecek kadar zayıf iradeli hale geliyorlar. Allah adaletlidir. Öyle önüne gelen herkesin bedduasını kabul etmeyecek kadar merhametlidir.
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir istediğim şeyler neden olmaz anlayamıyorum girdiğim iş yerleri,ortamlar full erkek ortamları oldu dil kurslarında o kadar kız var bu sene full erkek bi tam 4 kızla görüştüm şu 1 yıl içinde sevgili aşamasına gelemedik bi türlü fakat Allahtan ümidi kesmemek lazım hayata küsmeyecez..
10 Yorumla
+1 yılkısmet kapalılıgı şans gibi şeyler gerçek degildir herkesin kısmetinde bişeyler vardır sabretmesini bilmek lazım bazı insanlar nasıl olsa olmuyor diye baştan ugraşmıyorlar böyle olunca tabi kısmetin kapalı olur mesela herkes memur olmak istiyor ama ders çalışamam diyor sevmiyorum diyor ne olmuş yani bende sevmiyorum ders çalışmasını ama çalıştık oldu bence insanlar böyle şeylere sıgınıp boş işlerle ugraşıyor benim hiç sevgilim olmadı ne yani ilerde hiç olmayacakmı kısmetim kapanmışmı oldu
01 Yorumla
Boğa+1 yılhacı bende erkegim :) bir sürü kız var sende geldin benim yoruma yazdın iyimi
Öyle bir şey yoktur, bu söylem daha çok halk azğzında dolanan ve insanların anlık durumlarına göre söylenen tutarsız bir bahane tarzıdır. Ancak gerçek şu ki, Negatif veya olumsuz düşünce ve niyetlerde olarak, sürekli olumsuzluğu üzerinize çekersiniz... Hani "...Hep beni bulur...1 " davası varya...kih..kih..kih..
00 Yorumla
+1 yılbence var ama bunun zaman zaman olduğunu düşünürüm.yani bugün yokssa yarın bir çok olabiliyor.kısmet karşına çıkar değerlendirsen bu senin için iyidir ve o şeyin zaten gerçekte senden başka sahibi yoktur.onu eninde sonunda sen alırsın.olay sadece ne zaman karşına çıkıp sahip olcağın:))
00 Yorumlahayır ya sen olaya bakış açın farklıdır yada olayların sana bakış açısı farklıdır bi erkek mutlaka mantuıklı yaklaşmalı v bir bayanda kendine bakması gerekiyor tabiki iç açıcı görüntüsü olmayanların durumlarına diyecek sözümüz yok fakat kimse kimseden ulaşılamıyacağı kadar üstün değildir.Sadece at gözlüğünü çıkartmayı bilsin ve unutmasın ki her arabanın mutlaka bir alıcısı vardır bu tofaşta olur mercedeste ?
00 Yorumla
+1 yılsadece saçmalık yok öyle bişey ve ayrıca karşına her çıkanların senin için iyi olduğunu nerden biliyosun şöyle bi durum var sevdiği kişiden ayrılan insanın sevgi boyutu bağlanma ve sadakat durumuna göre bu krizi atlatması seneler alabiliyor bu sigara içmek gibidir insan alışkanlıklarından kolay vazgeçemez çekingen içine kapanık insanlar insanlarla iletişim kurmadıklarında kendilerini ifade edemezler ve kendilerini uğursuz sayarlar işte gerçekler bunlar
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle zamanlar insan hayatında var. Bir de olumsuzluklar geldi mi sanki domino gibi arka arkaya gelmeye başlıyor.
Pozitif düşünmeyi ve çabalamayı bırakmamak gerek..10 Yorumla bence ugursuzluk veya kısmet kapalılıgı gibi bişey yoktur yaww rabbim uygun görmediyse olmazz ama insanımız alışmış istedigi olmayınca yok ben şansızım talihsizim bi ugursuzluk var falan filan aslında bu laflar boşş
00 Yorumla
+1 yılTabiki de var. Kiminin isi rast gitmez kismeti kapali olur. Kimi yuva kuramaz falan.
31 YorumlaKısmet kapalılığı yoktur, soğuk, paranoyak ve çekingen insan vardır..
41 Yorumla
Balık+1 yıl+1
kısmet kapalı değildir. kısmetin henüz karşına çıkmamıştır.
30 Yorumlavarsa benim öyledir yaniii ya bahtım kapalı yaniiii bi kızla cıkamadım kenime bir elmanın yarısı olacka insanı bulamadımm işte benn
00 Yorumla
+1 yılkısmet kapalılığından ziyade mükemmeli isteme var gibi geliyor bana. çıtayı yüksek tutuyorlar. o çıtadan da kolay kolay geçmeyi başaran olmuyor.
11 Yorumla
Balık+1 yıl+1
Astroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı. Napıyoruzzzz! Negatifi itiyoruz,pozitifi çekiyoruz!ohmmmm...approaching to nirvana
11 Yorumlaçaresi ne acaba bende merak ediorum dur bi internetten araştırayım bak iyi aklıma getirdin bunu sorarak :D
10 Yorumlavardır yaa bendede var gibi hissediyorum ,bişey var ama ne hiç bi istedigim olmuyo oldugum yerden ilerleyemiyorum
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. inan bazen herşey o kadar ters gidiyor ki..
ölsemde kurtulsam diyorum..01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum.. buhran geliyor.
+1 yılböyle düşünmek ümitsizliktir, ve ümitsizlik Allaha şirktir...
20 Yorumlakısmet kapalılığı demeyelimde kısmetine rastlamamak demek daha makbul olur herkesin bi kısmeti vardır kimi er bulur kimi geç kaderde yazılan gelir kısmetse olur denir ama sende bunun için herşeyi kısmet deyip kısmetsizim deyip kendini kapatma
10 Yorumlavardır bencede , her zaman olmadı tabi ama bazen kısmetsizliğim 3-5 ay sürüyo, can sıkıcı bir durum.
00 YorumlaBence kesinlikle yoktur.O durumu kötü yada iyi olarak yaklaşmanla doğru olrantılı olarak algılaman değişir.
00 Yorumla
+1 yılbüyü varda yine Allahın izniyle olur
o yuzden Kaderini yazan Rabbimdir onun izin verdiği an hersey gercekleşir unutma...21 Yorumla
Başak+1 yılsiz dünyanın en güzel insanlarısınız nimetsiniz sevgi dolusunuz büyükanneleri dinileyin kafanıza takmayın bebişlerim05065327038murat
+1 yılhı hı hatta başında kilit aç derler kısmetin açılsın diye=)
11 Yorumla
Terazi+1 yılgitmişliğim var yuşaya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazen bizim hatalarımız, bazende ilginç bir biçimde elimizde olmayan bir güç. olumsuzluklar yaşamamıza sebep oluyor kısmet bağlılığımı bilmem ama birşeyler var.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin bir kaderi vardır kimse ne kapatabilir nede açabilir evleneceğin insan bile sen daha anne karnındayken bellidir derler kısmetinse olur kimse kapatamaz
22 Yorumla
Başak+1 yılkesinlikle
İkizler+1 yılYanlış yere yazdın koçum dikkat et
+1 yılkısmet bildiğim kadarı ile yapılan büyüler
adak adanıp adagın gercekltirilmemesi
sözler verip sözlerin yerine geteriilmemesi gibi durumladan dogar diye biliyorum.00 Yorumlabalona fazla şişirirsen ptlar..mutlaka yener insan bu tür olumsuzlukları..sadece "zaman"
10 Yorumlakısmet kapalılığını bilmemde evde kaldık amma ondan amma başka bir şeyden annem etek giy otur diyy yaffff
00 Yorumlatabiki bazı insanlar doğuşdan şansızdır meseka ben gökden altın yağsa kafama bok düşer
30 Yorumla
+1 yılkoyun gibi oturunca nedense kısmetimiz kapalı oluyo da pozitif ya da cilveli olunca 7/24 açık oluyo
13 Yorumla
Başak+1 yılayıptır söylemesi dötü tutuşsa havalı olan adamlar varya, işte ondan olmanız lazım :D
bu aralar bende var kesin ...umarım bir an önce o kapalılık açılır
02 Yorumla
Oğlak+1 yılinşallah...
Başak+1 yılkafana takma kısmrt senin ayağına gelecektir bebeğim sen dürüst bir insansın allahım senide mutlu edecektir babannelerin anneannelerin sözünü d,inşle bebişim05065327038murat
+1 yıliçine kapalılık var kısmet kapalılıgı dıe bısı yok...
hmm tutarsız bırıysen, yanı söylemlerinle eylemlerin birbirini tutmuyorsa o zmn yedın boku00 Yorumla
+1 yılçirkinlerin avunma yoludur, sen taş gibi ol, paran olsun, yakışıklı ol, vs vs. bi de kısmetin kapalı. yok artık
20 Yorumla
+1 yılhayır ya cok sacma olur mu öyle sey sadece doğru zaman vardır diye düşünüyorum ben
10 YorumlaVar ya bende işin kötüsü yanımda kim gezerse onlarada bulaşıyor
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılbüyü yapılmış da olabilir..kurşun döktürmek şart ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim kısmetim kapalı diyenlerin kısmetleri kapalıdır, çekim yasası..
00 YorumlaBirşey ters gidiyorsa merak etme dahada ters gidecektir.
01 Yorumla
Başak+1 yılnasıl yardımcı oldun kız anlatamam :D cok iyi moral verdin :D
Bilemem sn ararsan bulursun o seni bulmuyorsa açarsın kısmetini :D
00 Yorumlakesinlikle var
benim kısmetim bağlı kesin olur dediğim şeyler bile olmadı20 Yorumlabende var galiba. 2 sene önce kız arkadaşımla ayrıldım,normal kavgalı falan değil o günden beri hoşlandıgım kızlarla son aşamaya geliyorum ama sevgili olamıyorum.
02 Yorumla
Akrep+1 yılbendede aynisi var... 1 bucuk sene oldu ayrilalim kizlarla arkadas oluyorum iyi guzel ama asla cikma seviyesine gelemiyorum ...
Koç+1 yılaynen bende...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen olabilir bu şekilde yorum yapılıyor insanlar tarafından da olabilir.
00 YorumlaHayır kısmet kapalılığı, uğursuzluk diye bir şey yoktur.
00 Yorumlahayır asla kesinlikle gerçek değildir
bir insan neye inanırsa hayatı o yönde ilerler01 Yorumla
Başak+1 yılinanma batıl inançlara hayatı doya doya sev rahat ve huzurlu ol birde beykozda hz yuşa peygamberin mezarına ziyarete git gidemezsev ben götürürüm seni allaha yakın ol ibadet et dua et bebişim 050653270368murat
basiretin bağlanması da bir gerçek, kontrpiyede kalmakta...
01 Yorumla
Oğlak+1 yılannem bana bugun basiretin bağlanmış olm senin dedi , anne ölim o zmn dedm
Gizli Üye(30-35)+1 yılİletişim kabiliyeti meselesi. Kısmeti ararsan bulursun heralde. Aramadan da yaratan vermez tabi.
00 YorumlaAsla inanmıyorum. Birde kısmet açmak için saçma sapan şeyler yapmazlar mı işte o zaman çıldırıyorum
10 Yorumla
+1 yılbenimde flört karı/kız muhabbeti olmadı
kısmetten ziyade kendime bağlıyorum
galiba çok çirkinim00 Yorumlaçakraların kapalıdır..enerji akışın olmazsa evrenle doğru iletişim kuramazsan herşey ters gider..
02 Yorumla
Başak+1 yılbebişim bakımlı temiz olun birde komşu teyzeleri iyi dinieyin onlar sizi mutlaka görmeli arasıra eve çaya çağır yaşli tezyzeleri mutlaka size kısmet bulacaktır bebişlerim onlar çok iyi bilir kız gürme işlerini oldumu bebeğim05065327038murat
kendini kapatmış olma ihtimalin var.. kısmet ellerine bakar ;) aç ve bekle
00 YorumlaKısmet kapalıligi ve sanssizlik var :(((
20 Yorumlaevet var yıldız name dıye gıdyorsun baktırıyorsun kısmetın acık yada kapalı sana söyluyor ben gittim baktırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende doğuştan bahtsızım,elim bi kıza bile değmedi bu yaşa dek :( çirkin de değilim anlamadım getti .(
00 YorumlaBen pek inanmıyorum kısmetin kapalı diye birsey yok.
00 Yorumlaöle olumsuz düşünmeye devam edersen devam eder insan kendi kaderini kendisi yaratırmış
01 Yorumla
Başak+1 yılöyle saçma şeyler düşünme aşkım büyük annelere yaklaş onları çaya davet et bak onlar sabna en iyisini bulacaktır bankacı doktor hukukçu vs kurban olurum sizi yaratan allaha05065327038murat
Şansızlık olabilir ama bazen bazı şeyler elimizde istersek daha iyi olur.
00 Yorumlaimzamı atarım yüzde yüz gerçektir
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği