Kilo almışsın değil, bir takım boş kalmış yerlerin dolduğu için tatlı bir hale bürünmüşsün diyeceksin !😏😏🙄
#okyanus

Kilo almışsın lafını duymak istemiyor ve bu lafları kaldıramıyosan zayıfla spor yap sende bu kadar kolay.. kimse gelip de boş kalmış yerlerin dolmuş tatlı olmuşsun demez diyen de en ala yalakadır senden cıkarı vardır.. sunu da söylemeden edemicem sinir bozucusun hemde miğde bulandırıcı sekilde..
Seni kilolarınla seviyorum sempatik oluyor 😀
Her zman yanındayım bunu bil😉😊
😊😉
Ben kimsenin kilosuna yorum yapmam kuzu, genelde zayıftım ama kilo aldığım dönemlerde çok tepem atarsa kendi rızkımı yiyorum der çıkardım işin içinden :-)
Aynen bak hakeden tipler var onlara diyince pıt kesiyorlar :D
#KimeNe diyorum ben direkt 😀
https://www.instagram.com/p/BXGH6K5lmC2/
@okyanus_d bak ne buldum 😀
Cevap
38Cevap
Dalga geçerek söylemek çok ayıptır. Söyleyen kişi farkında değil karşıdakinin gözünde küçülüyor. İyi yanı hırs yaptırabiliyor. Fitken de vayy baya fitsinde diyen oluyor yani. Başlıyor spor salonundan kpnuşmaya bende barfiks yapıyom falan. Öyle diyincede sende he yaw he diyip geçiyosun
''Sen kilo mu aldın?''
''Biraz tombul olmuşsun sanki?''
''Yani geçen gördüğümde daha zayıftın...''
''Sen bilirsin de, azıcık göbeğin çıkmış.''
Bir sürü türetilir... :D
Kilolar sana yakışır ablaaaaammm, saldır yemeğe. :PP::P:P
Ozellikle kadinlara karsi kullanildiginda bir scutt fuzesi etkisine hazirlikli olmak gerek hemserim ))))
Şişko sisko
tamam )))
Patavatsiz insanlar..
Ayrıca lüzumsuz konuu konusmaya bayiliyorlar kimileri..
Güncel bir konu acsan bu tiplerin yanında iki lafi bir araya getirip cumle olusturamazlar..
Maalesef canım maalesef
Bir dirhem et bin ayıp örtermiş ye gitsin can boğazdan gelir😅
😄😄
Çok yıyorum ama benım kılo baska yerlere gıdıyor ıstıyorum boyle yanaklarım şişse ama olmuyor :S
Bence kilo alana kilo alıyorsun denmeli. İnan 30 kilo aldım tartıya çıkana kadar farkına varmadım. O zamanlar benimle iletişimde olan herkese fırça attım ayı gibi oluyorsun oğlum azcık dikkat etsene kendine demez mi la bir insan
Erkeklerde muhabbetine takılmasına yapılır. Ama kadınlarda bazıları çekemedikleri için bazıları kıskandıkları için ya da bilinçaltından gelen testler yüzünden böyle yapıyorlar sana kilolu diyerek kendini rahatlatıyor gibi düşün
Kendine güvenmeyen insanlar başkalarının özellikleri ile dalga geçerek ya da vurgulayarak her neyse kendi eksikliklerini kapatmaya çalışırlar. Ego budur aslında. Ve ego dostumuz değildir.
Arkadaş geliyor bize göbeğini gösteriyor arkadaş ne yapak öküz gibi olmuşsun diyoruz biz de gülüyor :D :D neyse takılıyoruz yani biz ama bazıları çekemediği için onu sinir etmek için diyor olabilir.
Hiç vurgulamam belki adam mutlu saygı duymak gerek benden yardım ister yardım etmeye çalışırım o kadar
ALLAH daha mutlu etsin
Amin
sana yakisiyordur. Yuzun yuvarlak. :)
Ama basar'a yakismiyor cunku cirkin :D
teşekkürler abı :)
@bunasııladam fit vucudunu bozmaz zaten :D :D
Vucuduma dikkat ediyorum 😀
Hahaha 😀
Kilo almışsın demeden önce iki kere düşünüyoruz en azından. Kimse aynı hassasiyeti zayıflamışsın derken göstermiyor.
Kimse kimseye dana gibi olmuşsun demiyor ama kuru kemik olmuşsun diyor. Ciddi haksızlık asdf
psikolojik şiddet ışte. öyle insanlara uyuz oluyorum
Kimsenin kilo aldığını söylemem ama şu var bayanlar erkeklerden daha takıntılı bu kilo işinde 😀
"Bir takım boş kalmış yerlerin dolduğu için tatlı bir hale bürünmüşsün" İyiymiş. :D :D :D
Ben daha çok kişilerin şişman olduğundan değil de zayıflamaya çalışmamalarından dolayı eleştiririm.
kilo almak bazen kişiyi daha da güzelleştirebilir yüze vurulmasında sıkıntı yok o zaman :))
Ben saglik acisindan dusunerek soylerim, baska bir dusunceyle degil.
Sadece kilo alana degil verenede soyluyolar ben kilo verdigimde herkes cok kilo vermis bir derdimi var dedi ben sok shsggd
bencede kilo almis insanlara gicik laflar ediolar sisgo filan die gicik kapiom
He ya, onu bende anlamıyorum. Sanki " kilo almışsın" dediklerinde zayıflıyoruz. "He sağol geriiizekalı, bizim evde ayna yok, ben görmüyorum zaten kilo aldığımı. Söylediğin iyi oldu" diyesim geliyor.
Bence bir iltifat. zayif kadına göre bir adım öndedir
Sana çok takılıyolar galiba bu konuda 😂 agresifsin
lBenim hosuma gidiyor insanlarin bana kilo aldigimi soylemesi
hayor aldığın ger kiloda seveceğim alan cm karesi büyüyor diceksin
Zekice cevaplarla geçiştirin, ha bu da keşke ders olsa dost var düşman var, ağızlarına laf vermeyin.
ilk göze çarpan şey olduğundan insanlar söyleme ihtiyacı hissediyor olabilir. kimbilir.
Insanlar belden asagi vurmayi seviyorlar, vuruldugu zaman kusuyirlar.
Kilo almayıp sağlıklı olsun diye. Kilosuz bir afet gibi olacağı için.
Vallahi ya ben de tatil dönsmi kilo aldım annem beni her gördüğünde söylüyor 😒
kız kilo mu aldın sen :-D :-D
Ablam çok icerlsmis 😀
Ya siz insanları anlamıyorum hayatınızla kendinizle karakterinzle barışık olun ben böyleyim de çık işin içinden ona ne senin kilondan battimi ya😀sevmediğim bişey dediler mi benim hakkımda şakaya vuruyom anlamiyorsa en kutsal ve güzel kelimem "SANANE" benim derdim seni mi gerdi dimi😀
yemesine icmesine dikkat etsin diye. sonucta kilo zararli
Kilo aldın diyenlerde yiyin.
hangimiz çenemizi tutmayı biliyoruz bu ülkede?
bu kadar saygısız bir millette yaşadığım için gurur duymuyorum artık!
öyle değil ya
bu ülkede kimse gülmüyor
kimse merhaba bile demiyor (bunu gezdiğim yaşadığım avrupa kentlerine nazaran söylüyorum)
din mevzularına tekrar girince!
uygulamada ve anlamada problemler olduğu aşikar değil mi?
yaşamak dini sadece gösterişte değil mi ülkede?
balık baştan kokar!
Kimse belirtmezse balon olup uçma diye olabilir :9
birde ilaç alıyorum ondan kilo alıyorum diyen kızlar var onun gibi bişey :d
100 kiloyum hiçte takmiyorum
Takılma sen onlara terbiyesiz onlar !
Bayramda da biri bana dedi diyen de şişko manyak karı ya
Ahahah akıllı insanlara duyurulur 😂
bir dirhem et, bin ayıp örter..
kötü görüntü oluşturuyor
Uyuzluk işte😒
Vay iyiymiş bak bu 😄
Annemle dalga geçiyorum çok eğlenceli
hiç vurgulamam umrum dışı
Vurgularız sanane asdasdasd
oyyy oyyyy tombulluk nede güzel yakışmış sana :)
Birazcik et seni lezzetli yapmis 😊
iticiler çünkü
Şişkosunuz
sebepsiz
Oyle bir sey yapmam
Şizofren misin kızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar