Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Mütevazi kadın tabi ki de. Gūzelliğini kişiliğinden alan kadınlar var ya ; hani bir bakışta farklı ve ağırlığı hemen anlaşılan, hani gözlerinin içine baktığınızda, hayatınızda neyin eksik olduğunu hemen anladığınız, hani her sorunda; kendine kaçış yolu değil de, birlikte bir çıkış yolu arayan, yūzū zamana yenilse de, yūreği size hep genç kalan kadınlardan bahsediyorum. Hani yalnızlığın doruklarındayken bile, başını öne eğmemek için alçalmayan, kararlarını diğerlerine göre değil de, değerlerine göre veren kadınlar diyorum.
Güzelliğini sürekli dile getiren kadınlar genelde güzel olmuyor zaten.
Dışarıdan çok makyajlı görünüp yüzünü yıkadığında tanınmayacak hâle gelenler var. Bu dediğim şahıslar da makyaja güvenir genelde ve şımarık olurlar. Güneş'in ısıttığı bir asfalt da güzel görünür ama altından kanalizasyonlar geçer.
@alikemalll yavsayacaksannn özel mesaj at, burada benim sorumu muhabbet yerine çevirme ve kötü amellerine alet etme. sürekli bildirim geliyor. git özel mesaj at. yobaz değilim kezban hiç değilim kıskanç hiç hiç değilim kess!
@alikemalll bana özel mesaj atma. beğendiğin yorum yazdıgın kişiye mesaj at. siyaset meydanıona çevirme burayı ben asla akpli dğeilim izmirli solcu ve atatürkçüyüm boş konuşma. benim sorumun altı beni ilgilendirir benim istediğim şekilde olur ok
Nerde oturup nerde kalkacagini bilsin mutavazilik cok onemli tabi bide burnu havada kendini begenmis olmasin erkeklere karsi boyle konusurken havalara ucan tipler var nefret ederim kisi ayrimi yapmicak bide o salakmis bu cirkinkis yakisikliymis vs tabi hepimiz icin gecerli
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Mütevazi ve alçak gönüllü bir kadın mı yoksa güzelliğinin farkında olan ve hep dile getiren bir kadın mı iyidir?
En İyi Cevaplar