Hayata doydum ama ne istedigimi bilmiyorum toparlanamiyorum benim neyim var?

Evlendim ayrıldım. Cocukluk baba dayagi ile gecti. atlattim. cocuklarimi ala bilmek icin konsamatrislik yaptim durumum cok kötüydü babasinin durumu iyiydi o adama vermemek icin alkollu ortamda calistim. Basima gelmeyen kalmadi hersey gelsin akliniza dayak yedim. Alkol kafasiyla sevgililerimm. Oldu 40i bulmustur k dagittim sonuc parayi biriktirdim ailem cocuklarimi istemedi aileden bir kazik yedim dedim benim yanimda bkdan yetisceklerine babalarinda kalsin. O alemden ciktim insanlari hayati cok iyi biliyorum normal ise basladim evlilik hayatim. Olsun cocukluk olsun 3 yil onceki kons hayatim olsun hemsinin acisi ağırlığı halen var uzerimde normal bir hayat asgari ucrete calisiyorum. Sectim. ama herşeye inancim bitti guvencem bitti masumluk bitti gitti evlilik hayati dusunuyordum 3 yildir yanlizim guvenemiyorum adam gibi biri olsun dedim hep ama olmadi ziyan etmim kendimi dedim sevemiyorum alkollu ikende kimseyi sevmedim. Asik olmadim. Ne bilim unutmak icin herseyi yaptim. hayat boş geliyo kabuguma cekildim evden ise isten eve cocuklarimin yeri iyi cok şükür ama ben iyi değilim hak etmedigimi dusunuyorum herşeyi böyle biri degildim beni yargilayin diye demiyorum anlatmiyorum normalmi bunlarin olmasi boyke hissetmem napmam lazim daha bilmiyorum psikologa gitmelimiyim ofke kontrolsuzlugum sinirim var. Dakkam dakkami tutmuyo oyle diyolar duzelirmiym icimi sizlere doktum napim kimsem yok dokecek kime derimki ici beni yakar disi sizi
Güncellemeler
+1 yıl
İşin kötü yanı.. Bir yer var semt oralara gidemiyorum biri taniycak bilmem bisey olcak korkusu acik alan korkusu endise kaygı. mekan sahibinn seyinede maruz kaldim. Zor bela kurtuldum. asayisten sevgilim vardi uygulamaya geliyordu. oyle tanistikayrildik baya oldu ama onunda sayesinde oldu. kimse bisey yapamadi. Daha. Herseyimi degistim ama tiksindim hayattan fuhus yapmadim sadece oyna konus ellesme vs olmadi izin vermedim cunku mekan sahibi goz koymustu tabiki disardan cok sevgilim oldu hatirla
Güncellemeler
+1 yıl
Hatirlamiyorum bile bazisini.. Acik ogretimden muracahat ettm. Aldığım maasi biriktiriyorim bir emlak ofisi acmayi planliyorm ama bos hersey sadece herseyi unutup devam etmek istiyorum zaman zaman cogu akima geliyo gecen cafeye gittim yesil cay icmeye. Muzk son ses o alemi cagristirdi bayildim resmen etkileniyorum artik
Hayata doydum ama ne istedigimi bilmiyorum toparlanamiyorum benim neyim var?