çok keşkelerim var çok kafaya takmam sadece bazen "koyar" sonra geçer. Hayat süprizlerle dolu keşke dememek için özel bir şey yapmıyorum, geçmişte yediğim kazıklar kazanılan tecrübeler yeni kararlar da etkileyici oluyor "keşke" demeyi ne kadar engeller o da ayrı bir konu
@ponciğimben Hayır Boz bu süre içinde çok şeyler yaşadık tabiki döndüm ama ailem istemedi ozaman 21 yasindaydim ve en deli caglarimdi şimdiki aklım olsa bırakır miyim onu
@ponciğimben güvenini sarstim 2 sene önce yazdigimda istemediğini söyledi daha ne yapabilirim 2 seneden sonra gene sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkmak istemiyorum. Atsnmamı çok isterdi düşün en son yazdigimda atandin mi diye sordu
keşkelerim oldu çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardıı karşılıksız yıllarca sevdim ve sonra bir masal girişiyle tanıştık felan 1 yıl boyunca sonra ayrıldık keşke dedğim kısım sa ilk öptüğüm adam dı ve ben sonraki ilişkimde rahatsızlık duyarım size saçma gelebilir "millet neler ypıyor buda öpüşmeyi keşke yapmasam die dert ediyo" gibisinden düşünebilirisniz :)
E hayat bunlardan ibaret zaten eş iş arkadaş.. Keşke demeye hiç gerek yok onun yerine iyi ki yapmışım da hatamı anlamışım demek lazım. Şu anda hatanı anlayabiliyorsan demek ki, bayagı ilerleme var.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Geçmişe dair keşke yapmasaydım dediğiniz an oldu mu? Gelecekte keşke dememek için ne gibi önlemler alıyorsunuz?
En İyi Cevaplar