Borderline hastası olduğumu öğrendim. Sizin psikolojik rahatsızlıklarınız var mı?

Yıllardır kendimi çözemedim. Hem bu kadar mutsuz ve depresif hem de çok alakasız şeylere aniden sevinip mutlu olabilen, bilmem kaç dakika once gülerken ardından hemen agresifleşebilen, sevdikleriyle ilişkilerinde asla söylemek istediklerini söyleyemeyen, yapmak istemediği şeyler yapan, buna engel olamayan, pişman değilmiş gibi davranan ama kendi içimde çok üzülen daha sonra üzüldüğü şeyi de anımsayamayan, anlamsız öfke patlamaları yaşayan, yaşadığı olaylara aşırı tepki veren, ofkesi ve sevincini asla zaptedemeyen ona sahip çıkamayan biri oldum. Hayatımda insanları ozellikle sevgililerimi çok yıprattım. Ama bu zamana kadar seneler boyunca sorunun ne olduğunu bilmeden, sürekli neden mutsuzum ben? Neden huzursuzum? Neden içim sıkılıyor? ya da neden mutluyum ki şu an sorularıyla boğuşarak yaşadım. Gerçekten çok zordu. Artık herşey dayanılmaz bir hal aldı ve en sonunda psikolojik destek almaya karar verdim. Anlatmaya başladığımda direkt teşhisi koydu. Bunu yeni öğrendim. Hayatımı mahfeden kendimi , içimde ki o herşeyi mahfeden ikinci kişiliğimle yeni yüzleştim. Tam herşey yolunda giderken herşeyi kendi elinizle berbat ettiğinizi düşünün. Hayatım boyunca yaptığım buydu. Hiç bir zaman tatmin olamadım, memnun olamadım. Kronik rahatsızlıklar gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın, çevrenizdeki herkesi yıpratıyorsunuz. Peki benim gibi psikolojik rahatsızlığı olanlar var mı? Nasıl atlattınız. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca etrafımdaki insanları cezalandırmak için intihar girişimlerinde bulunduğumda oldu. Ağır psikolojik rahatsızlıklar gerçekten çok zor. Doktorumla konuştuğumda bunun babamdan geçtiğini, hem genetik hem travmatik olduğunu söyledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Borderline ( Sınırda) kişilik bozukluğu
Borderline hastası olduğumu öğrendim. Sizin psikolojik rahatsızlıklarınız var mı?