En yakın arkadaşım sevgilisi için beni sattı ne yapmalıyım?

Beraber çarşıya gideceğimizi söyledi. Ben başka bir zaman gideceğimi söyledim. O ısrar etti gitmemiz konusunda tamam dedim. Sevgilisinin yanına gitti ben hazırlanmaya başladım. Aradım çıktığımı dolmuşa bineceğimi söyledim. Binmemi ve geleceğini söyledi. bir sure sonra beni bilmediğim bir numara aradı. Açtım beni işletmeye çalışan biriydi arkadan da kıkırtılar geliyordu. Telefonu iyi günler dedim kapattım. Sonra dört kez aradı açmadım. Sonra mesaj attı arkadaşımın sevgilisi olduğunu açmamı söyledi. Açtım bana arkadaşımın gelmek istediğini ama kendisinin bırakmadığını söyledi. Bende tamam dedim zaten eve dönüyorum ben dedim. Ama dolmuştaydım çarşıya gittim. Biraz dolandım arkadaşımdan bir mesaj bekledim, durumu açıklayan ama gelmedi. Eve döndüm çok sinirliydim. İki üç gün geçti. o sıralar konuştuğum bir çocuk vardı ne olduğunu sordu. Biraz küfürlü sözler kullanarak anlattım. Arkadaşım mesaj atmıştı özür dilemişti. Ama ben kabul etmemiştim. O çocuğa durumu anlattıktan sonra arkadaşım bana halsiyetsiz olduğum, hiç mutlu olamayacağım ve benzeri bir sürü beddua falan verdi. Konuştuğum çocuk benim anlattıklarımı ss alıp arkadaşıma atmış. Bende sordum neden diye. İnsan sevdiği için her şeyi yapar dedi. Arkadaşımı seviyormuş ama benimle konuşuyordu. Her neyse sizce ne yapmalıyım?
En yakın arkadaşım sevgilisi için beni sattı ne yapmalıyım?