Tek arkadaşım oydu, yani kolay kolay arkadaş edinebilen bir insan değilim. Hep beraber yer icerdik, birkac gun benden uzaklasmaya basladi. Daha sonra baktim ki baskalariyla oturup konusuyor, yanima bile gelmiyor. Oysaki hep arayip sorardi beni. Neyse ben gittim sordum buna artik en yakin arkadasin degilm dedi, nedenini bile soramadim.. Bazi onemli hatiralarimizi hatirlattim onlar mazide kaldi dedi.. Bugun gordum hep o kizi etiketliyerek fotograflarini paylasiyor. Bizim fotograflarimizi silmis.. Bayagi kotu oldum, dedigim gibi tek arkadasim da oydu.. Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum kac gundur, yardim edin. Bu arada kotu birsey de yapmadigima adim kadar eminim. Kac gundur dusunuyorum bu konu hakkinda. Benimle kus felan da degil, mesaj atinca cevap veriyor ama bazen tersliyor. Neden boyle birsey yapti?
Cevabın nedir?
+1 yılBiliyomusun benide en yakın arkadaşım dediğim insan terk etti gitti yolun açık olsun dedi ve gitti sadece. Hayatın bana koyduğu en büyük ihanet oldu bana. Gerçekten cok büyük... Benimde o tek dostum herşeyimi paylasabilcegim tek kişiydi. Ama yavaş yavaş böyle knk dememeye başladı sonra artık yazma demeler sonra bir anda yolun acık olsun hayatında başarılar diyip yok olup gitti. Zaten 1 yıldır görüsmüyoduk hatta 1 bucuk. Diceksinki bu nası dostluk. Ama üni sınavı vardı ikimizde ders calsıyoduk halbuki yazın bulusabılırdık ama hep bir bahane uretıyodu. Sonrada zaten cekıp gıttı temellı... Ama ben damlayı cok severdım canım bırıcık knkmdı biz onunla 10. Sınıftan beri arkadastık. Ahhh hayat ahh... Simdi ise kimsem yok cok mutsuzum ve cok uzgunum damla gideli tam 3 ay oldu. Zaten sanalda konusurduk. Simdi hic yokkkkkk... Kayboldu gittiiiiiii... Simdi diceksinki bu insan zaten seni umursamamıski unut git ama öyle kolayda olmuyo işteeee...
150 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerdendir; En yakın arkadaşını kaybetmek! Artık en iyi dostlar olmadığımızı, yollarımızı ayırmamız gerektiğini söylediğinde aramızda geçen kısa ama yürek burkan diyalog:
+Babam öldüğünde seni arayamayacağım, biliyorsun değil mi?
- ...
+Yapma...112 Yorumla
Soran+1 yılGercekten cok kotu bir his, ailenden birisini kaybetmissin gibi.. Ki oyle, ben onu kiz kardesim yerine koymustum.
Kendi kaybeder bırak. Sen hayatına devam et başka arkadaşlıklar kur neden kendini üzüyorsun o seni bu kadar düşünüyor mu acaba hiç sanmıyorum. Olurda pişman olur gelirse yanına artık sende ona karşı tavrını koy.
200 Yorumla
+1 yılHayatta tek O varmış gibi konuşmuşsun. Kendini bu kadar küçültme. Bırak ne hali varsa görsün. Sen kendi hayatına bak kendinle ilgilen başkalarının hayatlarında kiracı olmak yerine kendi hayatında ev sahibi ol
230 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
16Cevap
+1 yılBenim de çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Ailemle bambaşka bir sehre taşınmıştık henüz 11. Sınıfa geçmiştim ve yakın arkadaş olduğum kişiyle aynı kaderi paylasiyorduk o da benim gibi başka bir şehirden gelmişti okula sırf bu yüzden bile olsa ona isinmistim ve ben onun kadar hiçbir insana bu denli hızlı isinmamistim ama bunun öncesinde hep dua ediyordum benim de tam istediğim gibi bir arkadaşım olsun diye ve o dualarimdaki insandı bunu hissedebiliyorum ilk aylar çok güzeldi onu çok seviyordum çok iyi anlasiyorduk bir kere bile tartıştığı mız olmamıştır hep gülüyorduk beraberken 1 ay sonra hiçbir neden söylemeden tek başına oturmaya başladı sonra yanına başka bir kız oturdu ve çok yakın oldular eve geldiğimde akşam yatmadan önce yani kısacası aklıma her geldiğinde bu durum ağlardım okulda bile ağlamamak için kendimi zor tutardım ama yine de gözlerim dolardı. derken bu kizla bayağı iyi oldular aralarından su sizmiyordu ama tabii ilk aylar.. sonrasında ara sıra da olsa kavga etmeye tartışmaya başladılar derken aradan tam 7 ay geçti eski arkadaşım beni izliyordu belli ki yanıma gelmeye benimle konuşmaya çalışıyordu ama ben onun yokluğunda başka arkadaşlar edinmiştim dolayısıyla eski arkadaşıma çok yüz vermiyordum tabi kirgindim yaptıklarına. Beni başka arkadaşlarımdan kıskanir hale gelmişti ama bunu dillendiremiyordu çünkü yaptıklarından sonra böyle bir şey soylemesi anlamsizdi benim için. bunu biliyordu. derken 12. Ssinifta okul değiştirdim beni hala ozluyor arada mesajlasiyoruz bunu anlayabiliyorum ama kirdi hem de coook. Ama hala onu çok seviyorum bundan sonrasi gönül sarhoşluğu ve ona asla şu anda bile kıyamıyorum.:(
30 YorumlaÜzülme bende bu gün saat 12 gibi anladım beni satacagını degmez benim olayım soyle oldu benim önceden hiç arkadasım olmadı benimde senin gibi 2 arkadasım oldu çok güzeldi sonra baska arkadasım o sana soyle dedi küfür etti diyo sonra o diyo ben yapmadım diye o sana kufur etti diyo sonra bende birisiyle kustum 1 arkadasım kaldı onceden onlada kustum sonra geldiydi özür falan diledi sonra bende kabul etmedim ama sonra kabul ettiydim neyse ben onla kustum 1 arkadasım kaldı o da sınıfın yaramazıydı ve bende onla nasıl arkadas oldugumu hatırlamıyordum ben den sınavda kopya cekelim ben de ondan birazcık daha calıskandım o yuzden verdim ornegin ingilizce sınavı verdim cevapları ben 100 aldım o 88 almıs bana sen bana bilerek yanlıs kopyq verdin dedi sonra ben dedim sen beni yanlıs anlamıssındır dedim sonra bir sey itiraf etti ben senle hiç arkadas olmak istemiyordum sadece notlarım düzelsin diye arkadas oldum dedi ben senden nefret ediyodum dedi ben kendimi teselli etmeye calısıyom diyom o seni kaybetti diye ama yok edemedim bir de ben ona slayt hazırlamıstım laptobu yok diye gonderdim ona sonra geldi hocaya kendi yapmıs gibi yolladı notu o kazandı geldim hemen hocaya yazdım sonra matematik hocasına ve fen hocasına yazdım kopyq cekti diye ama orada bana hala yazıyor hocaya soyleme beni de yakarsın kendini de yakarsın dedi ben dinlemeyip attım o an elim ayagım titremeye basladı bir anlık sinirle onun bana dogum gunumde aldıgı parfumu kırdım rahat ettim allah kolaylık versin kendini üzme ben uzmüyorum iyi ki ayrılmısız diyom la havle cek sabırlı ol o senden gelip ozur dileyecek bu seferde sen onu affetme benden tavsiyem kendini üzme degmez o iyi gibi gorunen karpuzlar vardırya kelek cıkar ona benzet allaha emanet ol doganın kanunu böyle
Efe KARABACAKOĞLU10 YorumlaAynı durumu yaşıyorum ama o bana artık arkadaş değiliz bile demedi belirsiz bir durumdayım.
8 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, birbirimizden utanmamız yok, yediğimiz yemeği, afedersiniz sıçtığımız boku bile biliriz. Mahallede onu hep dışlarlardı ben ona sahip çıkardım, ona sataşanlarla ben kavga ederdim ölene kadar birlikte olacağımızı sanardım. O kadar çok aramıza girmeye çalışan oldu hiç biri aramıza giremedi ama sonra o çok değişti. Benden 2 yaş büyük farklı okullara gidiyoruz bundan 3 yıl önce sınıfından bir kızla sattı beni neyse ki taşındı ama bu sefer başka bir kızla sattı dedim tm bende arkadaş olayım 3'ümüz arkadaş olduk sonra bu kızla sırf bir makyaj malzemesi yüzünden küstü ve beni de küstürdü okey dedim ikimiz kaldık yine ama sonra yine bir kızla sattı kızla birbirimizden nefret ettik arkadaşımı benim elimden adı ama bir gün bu kızla da arkadaş olduk ben çok sevdim kızı 2 yıl böyle devam etti çok güzel yıllardı neler neler yaşadık, ne maceralar ama sonra grubumuz dağıldı 8 yıllık arkadaşım iki günlük kıza sattı 4 yıllık arkadaşım kuzenleriyle takılmaya başladı bende okuldan arkadaşımlayım. Çok özlüyorum onları, o günleri ama bir daha asla geri gelmeyecek alıştım sanırım. Keşke artık arkadaş olup olmadığımızı bilsen da sıra mesaj atıyor ama ya tersliyor ya da hemen bb diyor diğer arkadaşım ile ayda yılda bir uzun uzun konuşuruz. ikisinden biriyle eskisi gibi olma şansım olsaydı 4 yıllık olanı seçerdim. İnsan zamanla alışıyor dünyanın sonu değil20 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşa ihtiyacın yok, aciz değilsin bir yanlışın olduysa ağlayıp kendini suçlayabilirsin, gidip kitabını kahveni alıp bir kafede oturup 2 saatini tek başına da geçirebilirsin bu senin yalnız olduğunu göstermez dediğim gibi, kimseye ihtiyacın yok. Üzülüp durma
90 Yorumla
+1 yılHayatında ondan başka biri yokmuş gibi konuşmuşsun sen bak bir etrafına daha iyileri de vardır böyle sebepsiz satanlar yüzünden üzülmeye değmez ama ne kadar desemde üzülüyorsun
Biliyor musun o senin yanına gelecek o zaman yüz verme senin kırmamak için kabul ettiğin isteklerine herkes kabul etmez kullandırma kendini mrsaj atma takmamış gibi yap o sana mesaj atacak30 Yorumla
+1 yıldusunun ki lise yeni okul yeni cevre... bi kizla arkadas oluyosunuz ikiniz takilyosunuz. Okulda ki herkes sizi popolar don gibi bilio her seye beraber gidiosunuz etkinlikler gorevler
sonra 2. donem sonu bi kiz gelio ve artik uclu takiliyosunuz her sey iyi gittigini dusunuyosunuz ama bir muddet sonra gurubtan uzaklasiosun hem anlasmazliklar ve arkadasligniza sonra yikici darbe ise o sonradan gelen kiz iftira atio ve ilk gunden olan arkadasin sadece oturup izlio... ve herkese yayio ve cogu cevren sana sirtini donuyo ve senin yaptigin yardimlari unutuyorlar
20 Yorumlamaalesef beni sattılar. İki kankam... Ben tanıştırmıştım. Birbirlerinden nefret ediyorlardı. Şimdi beni bırakıp gülüp gidiyorlar yani onlarda sırlarım var bende de onların sırrı var ama güvenemiyorum. zaten bir kankam beni satıp durdu. diğerine de güvenmiyorum annem 'onunla konuşma' diyor. konuşmam herhalde. arkadaşlığımıza sürekli girip çıkan biri vardı. hepsi de bizi uzaklaştırmaya çalıştı. sanırım bu sefer başarılı oldular. senin için söyleyeyim: Boş ver onları umursama kendi kaybetti. Ya tek takıl ya da arkadaş edinmeye çalış. senden daha değerlisini bulamaz
20 Yorumla
+1 yılKusmustuk sonra batistik gene kustuk cok agladim cok cunku en çok ona guveniyodum gitti artik ama genede arada sirada mesaj atarsam cwvapliyodu ama yakın degildik merhabami merhaba gibi dusunun cok agladim cok ama dusundumki Allah senin duymadigin seyleri duyar ve o insanlari hayatindan cikarir dicegim o ki baska arkadasliklar kurun guler yuzlu olun samimi sicak kanli olun daha çok cevreniz olur kimstlede kavga etmeyin mesleginize geleceginze odaklanin ben cok hatalar yaptim ailemi cok uzdum siz uzmeyin unutmayin kendinizi sevin gerisini sktr edin 😽😽
30 YorumlaBiliyormusun benim de bugün en yakın arkadaşım beni sattı ve o benim en yakın arkadaşımdı ama bunu unutma bazı arkadaş değerini bilmiyorlar arkadaşın en yakın zamanda yaptığı hatasını anlıycak ve arkdaşın senden özür dilerse sen onla barışmıycaksın niye çünkü o sana neler yaşattı oda onu yaşıycak sen diyorsun ki o hiçbir zaman ana özür dilemez hatasını anlamaz diyorsun ama olacak en yakın zamanda olacak sabır et ağlama hiç birinin için ağlama kendi ayaklarının üstünde duracaksın sen eyer istiyorsan kendine yeni ardaş bul samimi ol özgüvenli ol arkadaşını kıskandır intikam al sadece sabret arkadaşını kalbimden sileceksin kendine yeni arkadaş bulacaksın ve onu kalbine koyacaksın sana tavsiye veriyorum ,,
Adile Melek Duymaz10 Yorumla
+1 yılBu kadar güçsüz olma kendine yeni arkadaş bulursun. Seni üzen biri için niye ağlıyorsun. Sen böyle güçsüz olursan kendin zarar görürsün. Ona artık ona ihtiyacın olmadığını göster. Üzülürsen onun wline koz verirsin. Senin adına üzüldüm. Bende bu gün senin yaşadığının aynısını yaşadım bu nedenle ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum...
30 Yorumlabence hemen onu hayatından silip çıkarsan iyi olacak. hepimizin yüreği var yazdıklarını okuyunca hepimizin içi burkuluyo ama acımasız hayat işte elden bişey gelmiyo. güçlü olman gerekiyo. ne biliyim psikologdan bile yardım alabalirsin.
24 Yorumla- +1 yıl
başka bir kızı etiketlemiş diyosun belkide o kızdan korkuyodur. lütfen şöyle bir silkelen ve kendine gel. bu hayatta sadece o kişi yokki. ona saplanıp kalırsan daha çok canın yanacaktır. değmeyecek birileri için hepimizin yüreği çok yanmıştır. ama çıkmayı bileceksin. gayret et arkadaşım.
- +1 yıl
bence mesaj falan atma. zamana bırak senin bu yaşadıklarının benzerlerini çoğu kişi yaşamıştır. zor bir dönem geçiriyosun. düşünmemeye çalış mutlaka atlatırsın. dedimya bir zaman sonra bu yaşadıklarını hatırlayıp gülersin bile. mesaj atıp daha çok poposunu kaldırma. sende onu sil gitsin kendini ezdirme bu kadar.
- +1 yıl
Senin problem ne biliyomusun büyük bir ihtimalle o kız; arkadaşını sana karşı doldurmuş. belkide çekemediğinden. ya da kıskandığından. ya da arkadaşın o kızda değişik bişeyler bulmuş olabilir. offf ya ergen muhabbetleri sanki aş bunları lütfen asla üzülmeye değmez. sen yaşlarda insanı en çok etkileyen olaylardır bunlar.
- +1 yıl
bence arkadaşını sana karşı doldumuşlar. tersliyo derken bu çıkıyo ortaya. bir gün yine dost olursun bu kişiyle ama hiç bir şey asla eskisi gibi olmaz. bence o kişiyi kazanmaya çalışma. sakın yapma bu hatayı eminimki doldurmuşlar. kafasında ters tepki yapıyor olabilir. sana karşı aşırı sert davranamıyosada buda eski geçen günlerinizin hatrına. ondan korkma asla mesaj falanda atma. gerekirse ağzının ortasına bir tane geçir. aklı başına o zaman gelir belki.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl arkadaş ya ben 14 senelik dostumla okul bitince ayrıldık. Ben işe girdim, arkadaşlarım oldu. Fakat hiçbiri onun yerini tutamaz o ayrı bi dünyada benim için. Dost kolay bulunmuyor anlat arkadaşına
10 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadasim dost dedigim bırak dostu kardeş diyodum başka bi arkadaşıma soylemis sirrimi duyunca sordum bana hatırlamıyorum dedi öbür arkadaşıma da hatirliyorum dedim demis kahpe SS lerle olay çıktı ortaya görüşmüyoruz kimseyi kaybetmedim sende üzülme kuzum gerekirse ben bile seninle arkadas olurum bu kahpelerden se boşver onu hadi ordan et
11 Yorumla- +1 yıl
Benimde en yakın arkadaşım beni başka biriyle sattı beni bir anda sildi şimdi çok iyi anlaşıyorlar o kadar yıl beni kullandı herkes diyordu ailem dahil o seni kullanıyor diye ama işte kardeş demişsin 1 kere sonra yeni birini buldu bana hava atmalar bende çıkardım hayatımdan
Bende yaşadım bunu duygularını anlıyorum sanki ailemden birini kaybetmiş gibiyim BENŞ SEVMİYORSAN NEDEN SÖYLEMEDİN BEN SEVMEDİPÜM ARKADAŞIMLANÇOK AZ KONUŞURUZ O KALBİMİ KIRMAK İÇİN EHATSAPP DURUMUNA YAZMIŞ BEN GÖRMİYİCEM SANKİ EĞER BENŞ SEVMİYORSAN NEDEN SÖYLEMEDİN BEM SEVMEDİĞİM İNSANA AYAR VERMEKNĞÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMM SADECE KONUŞMam konuşursamda az NEDEM HAYAT NEDEN💔💔💔
10 Yorumla
+1 yılÜzülme desemde üzüleceğini biliyorum ama şöyle düşün bugün gitmeseydi belki yarın çok daha büyük bir yıkımla giderdi sana tavsiyem mesaj atmaman ve tamamen hayatından çıkarman
50 Yorumla
+1 yılBenim de iki tane arkadaşım vardı eskisi kadar samimi değiliz yani anlayacağın şu an benim de hiç arkadaşım yok yakin
10 YorumlaTerbiyesiz senin üzerinden bile para davası güdüyor insan bedava veriir be hain arkadaş işte
20 Yorumla
+1 yılNankör işte ederinden fazla deger vermişsın ona g. tü kalkmış
34 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle oldu..
- +1 yıl
Üzülme kendi gibi birini bulmuş coktan bıle takma takıl kendi başına daha kafa rahat oluyor. :)
Soran+1 yılTamam, tesekkurler 😌
- +1 yıl
Rica ederim tatlım
+1 yılSen onu en yakın arkadaşın olarak görmüşsün o seni kanks olarak görmüş.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlginc sektir et panpa takıl kafana göre illa arkadas olmak zorunda diil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki o sana kötü bişi yaptı sen bilmeden şimdi de senden uzaklaşmak istiyor ya da sizi biri cekemedi onu tehdit etti senden uzaklaştı cok nedeni olabilir
20 YorumlaSen çok iyisini şunu unutma bir gün yanına gelicek ve senden özür ilicrk ama asla kabul etme insanear değişmez☺
10 YorumlaAynı şeyi bende yaşıyorum takma ve sakın mesaj atma sen. el geleni yaptıysan bırak çünkü sonra egoları tavan yapıyor
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun acımasız hayat gerçek yüzünü göstermiş azizem
00 YorumlaBoş ver sen zirvelerde süzülmeyi hak ediyorsun hayatın da bir tek o yok sen onu düşünüceğine eğitim hayatını düşün.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini bulana kadarmış tatlım gerçek arkadaşın olsaydı bunu yapmazdı zaten.
10 Yorumla
+1 yılBen öyle bi satıldumki konuşamadım bile araya başkaları girdi çok üzüldüm ama bitti
00 Yorumla
+1 yılsatan adam adam değildir. Boşver.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılkaça sattı bizde alalım
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 yil once olsaydi bu espriye gulebilirdim ama biraz eskidi sanki
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. olur öyleeeee.
takma00 YorumlaAile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. merak ettim kaça sattı
010 Yorumla
Soran+1 yıl5 yil once olsaydi bu espriye gulebilirdim ama biraz eskidi sanki
Soran+1 yılS*iktirio gider misin kendi isine? Burasi senin icin fazla olgunca bir yer degil mi
Soran+1 yılSen iyi misin yoksa beyninden bir problemin mi var ona gore cevap vermeyi kesecegim cunku senin gibi yaratiklara ayiracak pek fazla vaktim yok
- +1 yıl
Oysaki hep arayip sorardin beni. Neyse ben gittim sordum bana artik en yakin arkadasin degilim dedin, nedenini bile soramadim.. Bazi onemli hatiralarimizi hatirlattim onlar mazide kaldi dedin.. Bugun gordum hep o çocuğu etiketliyerek fotograflarini paylasiyorsun. Bizim fotograflarimizi silmişsin.. Bayagi kotu oldum, dedigim gibi tek arkadasim da sendin...
Soran+1 yılKac dakika ugrastin buna sorabilir miyim 😂😂😂😂 hadi kardesim isine dicem de senin gibilerinin isi burda 24 saat oturup ona buna laf soyleyerek kendini avutmak oldugunu unuttum
Bir şeyden ötürü seni kıskanmış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılUnutursun
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekurler..
kızlar özele buyrun
00 YorumlaKotu olmus..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Kaça sattı
01 Yorumla
Soran+1 yılBakin moralim zaten bozuk yapmayin soyle espriler
Özele gel kank