Ben cok sert bir kizim oyle boyle degil bildigin odunum. Erkeklerin en sevdigi kiz tipi nasil?
Not: sadece merak ediyorum yanlis here cekmeyin lutfen.
Not: sadece merak ediyorum yanlis here cekmeyin lutfen.
Ben genel olarak dışarıya sert sma içeriye yumuşak bir insanım bir sevgilim vardı onla uyurduk mesela onun alıp verdiği nefesi ben alırdım terlerdi üstünü değiştirirdim gece uyanır sırtını kontrol ederdim ki hasta olmasın öğrenciyiz sonuçta diye çok sevdim ama benim sınavım kendisi asla olmayacak annemde olmaz dedi istemedi özlüyorum yeni insanlar geldi gönderdim onları biri istemiyorum hayatımda uzun bir süre yani bunun dışında genelde severim sevecen olurum hatta en büyük hayalim kocama pastalar börekler yapayım o yesin böyle güzelce yani çok zor severim birini ama sevince D3 tam severim asla ortam yoktur
Bence yeri gelince odunda ol ama onun ilgisini de karşılıksız bırakma her şeyin ortası derler sen sadece kendin olacaksın tabi karakter olarak sert olabilirsin ama sevdiklerin içinde bu yönünden birkaç şeyi törpüleyebilirsin :)
Erkek dediğin kız gibi kız kadın gibi kadın sever. Ne o öyle küfür eden erkek gibi konuşan tipler böyle bir şey bana çekici gelse herhalde kamyonculara sulanırdım. Ne farkı kalır ki birbirinden en fazla biri kıllı biri kılsız olmuş olacak. Herşey orjinalinde güzel kadın kadınlığını erkek erkeliğini koruyacak kimse karşı cinsin cinsiyetine müdahil olmayacak.
ben sever çocuk gibi sarılır terk etmez ama karşılık ta verir kendini savunur kavga bile ederiz o bana vurur ben de ona hiç sıkıntı olmaz küfür de edebilir bana ana avrat sülale ben de ona ederim hiç sıkıtı olmaz bana ilgi sevgi göstersin isterim
Cevap
12Cevap
Her insanın kişiliği farklı yani istekleri de farklı haliyle Hiç bir konuda genelleme yapamam Ama sunu söyliyim kız gülmeli...
Sert kız sevilirde, hiçbir şey anlamayan odun bir insan çekici değildir :P Bir şeyleri hissetmek, karşılık vermek gerek :P
Sert? Belki biraz..
Ben sevmem kız dediğin tatlı bişey olucak sana sataşcak arada
Şahsen ben severim öyle kızı 😂
narin olmasi daha hosdur
Kız yumuşak ve şevkatli olur
kız kadın dedıgın zarıf olmalı
sert kız mı olur? Sertlik kızlara yakışmıyor
hayirm
Sert kiz sevmem ya
hayır
Ben sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?