Sevgilim sürekli yemek yedirmeye çalışıyor. Kilo aldırmaya çalışıyor olabilir mi?
Kilo alıcam dediğimde de “al da göbeğini ıssırabileyim” dedi.
Kilo alıcam dediğimde de “al da göbeğini ıssırabileyim” dedi.
Kişiye göre değişir bu. yani her insan aynı değildir benim için güzellik ya da fizik önemli değil mesela ben sadece aşka bakıyorum sevdiğim kadının da göbeği olabilir veya olmayabilir buna bakmam
Cevap
11Cevap
Seni gerçekten seviyor olmalı, sadece sen dev bir oyuncak ayıya dönüşene kadar sarılmak istiyor
Ahahaha
Herkes aynı değil kimi sever kiki sevmez. Ben bayılırım orası ayrı
Neden seviyorsun
Canım sorularına baktım da sanırım kendinden 6 yaş büyük biriyle sevgilisin.
Sorularından hissettiğim kadarıyla karşındakinin derdi cinsellik, lütfen dikkat et bir abin olarak uyarıyorum
Yok yok evlenmeden yapmam 🙂
Olay sadece evlenmeden yapmak değil ki.
Ya nasılsa seks yapmıyoruz seni çok seviyorum sadece seni arzuluyorum dayanamıyorum bari sende rahatlayayım diyerek öpücükle başlatır olayı.
Okşama derken sürtünmeye geçer vs vs.
Bana sorarsan o ilk adıma yani öpüşmeye bile izin verme ki devamı gelmesin
Öpüşme oldu ama kendisini geri çekiyor devam etmemek için. Sonra da bacaklarını sıkıyor. Bu galiba ereksiyon olduğunu ama kızarım diye geri durduğunu gösterir.
Sakın yumuşama, bil ki en ufak gevşemende daha ilerisini isteyecek
Peki sence evde beni mi düşünüyordur yoksa video falan mı izliyordur? Bunu ona sormak istiyorum ama çekiniyorum.
Bunu ona sormamalısın yoksa senin de hevesli olduğunu düşünecek.
Bana sorarsan her ikisini de yapıyor ama seni de düşündüğü kesin diyebilirim
Peki teşekkür ederim
Rica ederim, dikkat et kendine :)
Sevgilin için alma ilerde hormonlar degiisnce zaten kilo alınıyor bu sefer de kendini kötü hissedip eritme derdinde olursun
Erkeklerin hepsi göbek sevmez ama göbeğin armut göbekse mükemmel tat alması lazım partnerinin kafasını gömmesi lazım o göbeğe 😉👍
Alma alma sakın ksfglsls
Aşırı değilse sevilir
Popiş daha tatlı
Az ama çok değil
ben sevmem
Seven var demek ki.
Göbek başlayıp işi başka yerlere getircek bence
Zorlamaz beni
Peki ayak fetişi çıksa ne yaparsın bu aralar çok soruluyor da ondan sorayım dedim
Çıkabilir sorun yok
Genelde kızlar iğrenirim falan diyor sen istisnasın
Sık sık duş alıyorum zaten sorun yok
Aslında ayağını yalamasından öpmesinden pek hoslanmıyorlar
Onun nedeni başka ama boş ver
Ayağının çirkin olmasındanmı
O olabilir, kokmasından çekinebilir ya da daha sonra adamı öpeceği için kendisinden tiksinebilir.
Anladım sağol Peki erkek arkadaşın seninle Evlenmeden cinsel ilişki ye girmek istese kabul edermisin
Ricalar, hayır etmem.
Erkek arkadaşın çok şanslı bence Senin gibi güzel akıllı ve fanteziye açık bir sevgilisi var
Teşekkür ederim
Isırmasına izin veeiyor musun
Göbeğim yok
Bacak arana verir misşn
O kadar ileri gitmedik
severim
Ben sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?