İnsanlar toplum içinde popüler olma, ilgi görme çabasında olmaya başladılar. Sosyal medya olsun, arkadaş ortamı olsun, her zaman dikkat çekip ilgi odağı olma çabasındalar. Bunu yaparken de kendileri olmaktan çıkıp, tamamen farklı bir kimliğe bürünüyorlar.
Arkadaş ortamlarınızda ya da sosyal medya da, dikkat çekmek için karakterinizden ödün verir misiniz?
Dikkat çekme çabası, karakteri bozuyor! Arkadaş ortamlarınızda dikkat çekmek için, karakterinizden ödün verir misiniz?
ortamda ilgi çekmek uğruna olduğumdan farklı davranmak yapmak istemediğim bir şey olduğu için öyle insanların olduğu ortamlara mümkün mertebe girmiyorum. ego denen şey her insanda var. bunu bazıları aşırı özgüvenli hareketleriyle çok belli etse de belli etmeyen sessiz sakin insanlarda ego yok değil. ilgi görmek herkesin gururunu okşayacağı gibi, ilgi görmemek arka planda kalmak da herkesi incitir. ama egom pohpohlanacak diye dikkat çekme çabası içine giremem. kendim olmadığım sürece doğal olmadığım sürece mutlu olamam ki zaten.
Öyle bir amacım yok fakat yalnızım yalnızlığımdan da sitem etmiyorum insanların karşısında nası biri istiyorsa hemen o kişiye karaktere bürünürüm onları üzerim acıma duygum yok sevme üzülme duygularım yok kaybettim
Yani saçma sapan bazı hareketlerim olmuştu. Şu anda yok şükür. Mesela herkes birşeyler anlatıyordu. Benim anlatacak birşeyim olmayınca ben de bazı olayları birazcık eklemeyle anlatıyordum. Yqni kısacası yalan konusuyordum 😀.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Dikkat çekme çabası, karakteri bozuyor! Arkadaş ortamlarınızda dikkat çekmek için, karakterinizden ödün verir misiniz?
En İyi Cevaplar