Başka şeylerle oyalanarak mı, sinirlendiğiniz konuyu çözmeye çalışarak mı yoksa hiç sakinleşmem mi diyorsunuz? Aranızda bir şeyler kırıp döken var mı? Sinirlendiğin zaman kendini nasıl sakinleştirirsin? #Mireya#Sakinol#SinirlerineHakimol
Sinirlendiğin zaman kendini nasıl sakinleştirirsin?
Uzun aralıklarla cok pis patlarım bagırır cagırırım ortalıgı sesimle birbirine katarım ama ortada bir haksızlık warsa? yani resmen hulk olurum ama sadece ses gücü olarak? bir iki dakka sürer we sinirimi bastıramam ama acil bir durumda sinirlerimi kontrol edebilirim mesela kaza olmus yaralılar war soguk kanlılıgımı korurum kawga edenleri ayırırken cok sakinim öfke kontrolü aslında cok zor degil ya da sinirlencen seyleri yapmaktan kaçınmak daha kolay
ben kendimi sakinleştirmeyi bildiğim için fazla sinirlenmem öfkeyi kontrol etmek senin elinde beynini duzgun kullanan insanlar genellikle sinirlenmez veya kendini kontrol eder beynin duygusal kısmını sakinleştirmeyi bileceksin ben kendimi klasik muzik, spor ve doğa da gezdigim zaman sakinleşiyorum yani yemiz hava almak iyidir beynin düşünceli kısmını aktif eder.
Sinirlendiğimde kendimi tutamiyorum ve çok ağır laflar ediyorum kırıp döküyorum elimde değil durduramıyorum kendimi ama çok aşırı sinirlendiğimde ters etki yapıyor gülmeye baslıyorum. Valla hic kendimi sakinlestirmeye cakismiyorum cunku o an istesem de sakinleşemem. Zaten aradan bikac saat gecince tüm sinirim geçiyor.
Çok sakinim. Kolay kolay sinirlenmem. Bir sinirlendim mi de artık ben bile kendimi tanımam. Olan olur ölen ölür. sondaki biraz abartı oldu ama ona yakın şeyler işte 😂
Bazen ufak bir durumu uzatarak tartisarak rahatladıgim olur bazen cok sıkıntıli olayda bir cumleyle degmez bosver diyip gecistirdigim olur net bisey yok yani :D
En son çığrımdan çıktığımda sandalye, kova, bardak, kaşık ne varsa fırlatmıştım. Damlalar taşmadığı müddetçe, ya kulaklığı takarım ya da kitap okurum sakinleşmek için.
Valla 1-1.5 senedir barut gibi dolaşan ben @Evinlevin hayatıma girdiğinden beri polyannaya dönüştüysem. Onunla 10 dk konuşuyum herşey huzurlu bir hale geliyor :) :)
En İyi Cevaplar