Arkadaşlar eskiden saçlarım canlı ve parlaktı, bir anda yıpranmaya başladı. Şimdi tekrar saçlarımın canlı ve parlak olması için ne önerirsiniiiiiz ?
Şimdiden teşekkürler ^^
Şimdiden teşekkürler ^^
sarımsağı al bir güzel ez zeytinyağ ile karıştır ve saçlarına sür sonra kafanın üstüne poşet geçir 1 saat beklet sonra yıka koku yaratabilir ama gerçekten işe yarıyor annemden biliyorum zeytinyağı besleyici özelligi var sarımsakta hücreleri harekete geçiriyor ayrıca resimdeki sensen saçların çok güzelmiş :D
+1
Annenede sanada teşekkürler :D ^^
Zeytin yağı sür bir gece öylece yat ama seninkisi mevsime göre saö dökülmesi ve yıpranması bu vido yu izle çok tecrübeli bir isimdir
https://www.youtube.com/watch?v=sfvEiIpfSmw +1
Teşekkürler ^^
Ne demek bana doğal kür vs şeylerden bahset annem sağolsun izleye izleye bizide ezberletti doğal şeyler manyağı oldum :))
Argan yağı içeren ürünler kullanmalısın !
Eskiden V05 serisini kullanırdım ben, onun bir de argan yağlı serumu var.
Şimdi Organix kullanıyorum, şampuanı da balsamı da serumu da argan yağlı.
Çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum!
+1
Çook teşekkür ederim ^^
uçlardan düzenli kestir saçlar kuruyken tarama saç diplerine parmak uçlarınla masaj yap
+1
Teşekkürler ^^
Cevap
0Cevap
benim saçlarıma sadece kestirmek iyi geliyor.. yağ falan öneriyorlar ama denemedim yağla uğraşmak zor geliyor. çok ta kestirmeyi sevmeyen bir insanım hep arada kalıyorum
Bende kestirmeye kıyamıyorum pek :/
birde gösterdiklerinden daha çok kesiyorlar ya. ona çok sinir oluyorum ya. kendim kesmeyi bilsem kendim kesicem en sonunda.
şampuanlar var saçlar için isimlerini bilmiyorum ama araştırırsan bulabilirsin
eskiden ne kullanıyorsan yine onu kullan
Eskiden kullandığımı kullanıyorum zaten değiştirmedim canım.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar