Size çok yılışık ve sırnaşık davranan bir sevgiliniz olsa ondan giderek soğur musunuz yoksa bu hal tavırları hoşunuza mı gider? Sürekli size sarılan öpen koklayan yüzünüze gözünüze dokunup oynayan, sizinle ilgilenip bir türlü bırakmayan yapışkan bir sevgili ister miydiniz?Açıkçası ben pek sevmem hemen uzaklaşasım gelir :/
Çok sırnaşık bir sevgili ister miydiniz? Sizi bunaltır mı yoksa sevindirir mi?
Sırnaşık olup beni doyurmalı, kendi de doymalı. Zamanla bu sırnaşmalar seyreleşip normal seviyesine inmeli. Ama biri hiç ilişki yaşamamış diğeri ilişkilerinde herşeyin tadını almış iki insan çift olduğunda bu ; sorun teşkil edecek bir durum halini alır
bir erkek olarak böyle bir sevgilim olması tabiki de hoşuma gider ama siz bayanlar bu tarz bir erkek istemezsiniz çünkü erkek dediğin zaten sırnaşık olmamalı
Kendisi olabilecek biri ise aşk için olabilir. Ama sosyal hayatta bir durum bana çok itici geliyor mesela herkesin içinde öpüşmeler, dışarıdaki insanları tahrik edici hareketler vb... hoş olmayacağı için pek sevmem bu durumu
olsun tabiki ben de öyle davranmayı seviyorum ama ailelerimize karşı sırnaşıklık olmasın , onun dışında evde kulüpte tatilde vs vs yerlerde olsun bence
beyin yoksunu insan gibi soru sormuşuz sen onu cevapla yani. nerden geliyosun yok göğüsten kazanıyosun yok orandan burandan kazanıyosun sanane? soruyu cevapla geç ya da rahatsızsan engelle allah allah sana karışan var mı sen bana karışıyosun basın gidin kezbanlar sizi
Ama şimdi sen çok kötü kaşındın ve benim sana iyi bir ders vermem gerek. Birincisi o suratının cirkinligiyle sakın bana Kezban lafını kullanma surda her profil degistirmene gördüm seni izmirin yüz karasisin susayim kirmayayim dedim ama hakettin ve o ağzını topla 'beyin yoksunu' gibi kelimeler kullanma haddini bil !
En İyi Cevaplar