Eğer bunu yerinde ve zamanında kullanmayı bilen bir erkekse çok isterim. Ama her an her dakika romantik tavırlar sergileyecekse bu cidden çok sıkıcı. Romantik bir anın tadı özel olunca çıkar , her zaman yapılan bir eylem tat vermez , göevmiş gibi durur. Doz olarak en üstün seviyeye tav olurum romantiklik için sınır tanımam
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Romantik olmaya bütün olarak bakılırsa, hayır. Çünkü romantik olmak sadece hediyeler ve güzel sözler değildir. Romantik olmak aynı zamanda ruh hali ve davranış şekillerini de kapsar. Bunun yüksek dozu da sıkıcı olur.
Her zaman romantik olmaya gayret ettim ve zaman içinde oldukça romantik oldum.. Tüm tanıyan hanımlar da bunu ortaya koyar çok fazla romantiksin diye.. İnsan içinde yaşanır incelik Değildir ne gündüzlük ne gecelik Romantizm insanın kalitesidir Değildir sadece bakılan bir görecelik
Yüksel dozda aşk olsun, romantiklik bir yerden sonra sıkar. Ama aşk öyle değil ki ne kadar yüksek dozda olursa o kadar büyük sevgi ve dolu dizgin bir ilişki yaşanır.
Sevgili istemiyorum ya sevgili derdi çekilmiyor sonra allah korusun aşık filan oluyorsun al başına belayı sürekli onu düşünüyorsun nefes alırken hep içinde bir yerler açıyor onun kokusunu içine çekmediğin için gözlerin hep onu arıyor baktığın her yerde onu görmek istiyorsun ellerinde elinin sıcaklığı dudaklarında ıslaklıgini istiyorsun tek bedende can vermek istiyorsun sonra ne mi oluyor seni terk ediyor ve o gittikten sonra hayal kuramiyorsun o yoksa bile her aninda yanındaymis gibi hissediyorsun acin katlanıyor sabahlari uyanmak anlamsiz geceleri uyumak gereksiz oluveriyor birden o yüzden sevgililik aşk meşk isleri benden uzak olsun ben halimden memnunum
Demekki bu zamanda yatakta boğa ve maço olmak yeterli bir taraftan anlayış romantik isterler bir yandan maço neden herkesin yanlız olduğu belli bu hayatta maço isteyen romantik değil diye yakınıyor romantik olanada top gözüyle mı bakıyorsunuz eş cinselliğin nasıl başladığı belli oldu daha çok artar
Yapın ya çekinmeyin romantizm güzeldir ben macoyum şuyum buyumu Bi kenara bırakıp sevgilinizi mutlu etmenin yollarını bulunonun sevdiği şeylerle dönem dönem süprizler yapın mesela ummadığı anda somon güller yollayın ya da kullandığı parfümü hediye edip hiç bir parfüm senden güzel kokmasada sende bu güzel duruyor gibi küçük notlar ekleyin sevin sevilin şu üç günlük dünyada savaşmayın sevisin
Sevdiğim ve değer verdiğim insanla böyle bir hal içerisinde olmayı çok isterim. Zaten ben romantik ruhluyum. Yapım öyle. Ne güzel olurdu. Çok isterdim. 😎
gereksiz erkektir. çünkü hepsi aynı masalın kahramanını oynar. bilmem bilmezler mi ki kadın milleti kendisini el bebek gül bebek kucaklayanı değil köpek gibi davranıp yalvartanı sever...