Yaş değilde yapılacak bitirilecek bir iki işim daha var. Onlarıda halledeyim gerisi teferruat. Ya gripten ya da kanserden- ya trafik kazasında ya ameliyatta- ya denizde ya da yaglı bir urgan boynumda... yani ne fark eder o ana kadar yaşarız agır bir yaşam sancısıyla😉
Hayat tatlıdır kimse ölmek istemez. Ancak kaçınılmaz son ölümdür. Geleceği bilmemek, insana her zaman umut verir. İnsanın bedeni ölür , ama ismini yaşata bilirsin. Bugün çektiğin acılar , yarın sana başarı getireceğini kim bilebilir.
35 yaş. Nedense bu yaştan ilerisi olmasa da olur diyorum. Belki de sevdiklerimin acılarını yaşamaktan korkuyorum. Belki de hayatın gittikçe daha acımasız olacağından...
Isterse 150 olsun yeterki huzurlu yaşayayım.. her günüm farklı bir tatta huzurda olsun.. hayat güzel ama yok öyle bir hayat. Mecbur işaretliyoruz 30 al.
Hayallerimi tam anlamıyla gerçekleştirmek için en az bir 40 olmalı.. Geriye kalan yıllarda hayat be gösterir artık bilemem ama 40-50 arası giderim heralde..
Eğer böyle devam edecekse mümkün olan en kısa zamanda ölmek iyi olurdu. Ama içinde biraz sevginin olacağı bir hayat bekliyorsa ne kadar yaşasam az. İnsan sevilmeye doyar mı yahu.
hayallerim gercek olacaksa, olduktan sonra 10 yıl falan daha yasamak isterdim. olmayacaksa 37'ye kadar katlanabilirim bu b. ktan hayata. o bile iyimser bir sayı.
Ölüm güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber demişler. Yani tabi erkek 40 yasinda kemale erermiş bakalm ne zaman şimdi daha iyi bir insanim dediğim zaman sanirim
En İyi Cevaplar