#DieAnotherDay
💫💫💫

Merak edenler için kendisinden de bahsedelim:
Macaristan Krallığı’nın en ünlü soylu ailelerinden biri olan Bathory ailesinden gelen Kontes Elizabeth Bathory, tarihin en kötü şöhretli kadınları listesinde kuşkusuz ilk sıralarda yer alıyor. Bathory, 54 yıllık yaşamı boyunca işlediği korkunç cinayetler nedeniyle de dünyanın en ünlü kadın seri katili unvanını taşıyor. 15 yaşındayken evlendirildiği kocası Ferenc Nádasdy’nin ölümünden sonra suç ortağı hizmetçileriyle birlikte yüzlerce (söylentiye göre 650) genç kızın işkence edilerek öldürülmesinden sorumlu tutulan Bathory, ömrünün kalan 4 yılını kendi şatosu olan Csejte’de küçük bir odaya hapsolmuş bir şekilde geçirdi. Cinayetleri bizzat işlettiği yardımcıları korkunç cezalar alırken Bathory bir soylu olduğu için ne yargı önüne çıkartılmış ne de söz konusu suçlardan hüküm giymiştir. Öte yandan Csejte şatosunda kapısı tuğlalara örülen bir odada unutulmaya terk edilen kontesin adını anmak bile yasaklanmıştır. Bathory’nin gençliğini koruyabilmek amacıyla bakire kızların kanlarıyla banyo yaptığı söylentileri onun uzak bir akrabası sayılabilecek Wallachia prensi Vlad Tepeş gibi bir vampir olduğuna inanılmasına yol açmıştır.
Ben okudum bunları daha önce ama teşekkürler... 😊😊😊
Merak edenler için dedim zaten. Okumamış, tanımıyor olsanız hakkında paylaşım yapmazdınız.
☺ Ben diğer okuyanlar adına teşekkür edeyim o zaman tekrar
Çok naziksiniz teşekkürler. :)
Rica ederim, iyi geceler
Size de.
600tane bakireyi yerdim
Şerefsiz aşağlık Allah bunların hesabını sorucak boyle katiller hesap odemiyceklerini sannediyolarsa oyle bı dunya yook ccehennemın dıbını boyla şeytan moruk karı!
Vuu Kanlı Kontes, severim 🔪
Cevap
18Cevap
O karıyı s*kerek öldürürüm ahlaksız herif 600 erkeğin hakkını yemiş.
😂😂😂😂😂
Hayatta en çok istediğim şeylerden biri bedenim ( olabildiğince ) sağlıklı bir şekilde yaşlanırken ruhumu genç tutabilmek.
Bu şekilde yaşlanarak ölmek en güzel şeylerden biri bence...
Ruhu genç tutmak için ise günceli takip etmek ve yeniliklere açık olmak gerek.
Ne alaka ya 600 bakire öldürünce genç mi kalınıyormuş.
Ben spor yaparım koşarım, vüct çlşrm
Akli dengesi yerinde olmayan ruh hastası bir cani olduğu belli zaten
Aynen snrası ne olmuş acaba
hiçbir şey yapmıyorum..
çünkü yaşlandıkça daha mükemmel oluyorum..
ve yaşlanmaktan keyif alıyorum..
Nasıl yaşamasını bildikten sonra her yaş güzeldir... 👍
Sadece yaşıyorum yaşlanınca bile sağlıklı ve fit kalabilirsiniz şimdiden çalışmaya başlayarak zaten zamanı gelince ölücez😂
Daha güzel bir Bilim Kurgu filmi yapsalardı keşke @DieAnother_Day
Kurgu mu değil mi bir fikrim yok ama tarihte adı geçen bir çok seri katil var. 😊
Macaristan'a gidip Bathory marka şaraplardan içerim.
Zarar vererek hiç bir şey yapmam. Amacıma ulaşmak için zarar vermem. Çamur maskesi, masaj, seks, spor, dengeli beslenme, yüzme vs. yaparım. 😉😎
takılmıyorum fazla takılirsam estetik felan yaparım napiyim
Spor ve yediklerime dikkat ediyorum biraz da bakım tabii
600 bakire yani kız sayesinde 600 sap sap dolaşan erkek demek
Mitolojik alandaki sapkınlıklar😊
İğrenç varlık yaa. @DieAnother_Day
anca zamani durdura bilirseniz ozaman
estetik yaptırabilirdim bilemedim
bakire öldürmek ne alaka
Onu Elizabeth ablaya sormalı 😕😕
Abla seri katil çiğ çiğ yer onları
Rockefeller bile öldü. kıçını yırtsa da faydasız
En fazla estetik olabilir