Haydi ben yatıyorum iyi geceler tatlı rüyalar herkese^^
yatmadan önce de aklıma takılan soruyu sorayım:)
yatmadan önce de aklıma takılan soruyu sorayım:)
Böyle şeyleri yaparım ederim diye yazman beni manevi olarak çok rahatsız ediyor. Ama inan insanlar için faydalı bilgi paylaşmanı cazibesi de beni sarıyor :) Mesela Peygamber Efendimiz'in duası okuyabilirsiniz: "Allahım senin isminle uyur, senin isminle uyanırım. Amin!"
Allah Rahatlık Versin..Allahım Tüm Kötülüklerden Sana Sığınırım Der Besmelemi Çeker Uyurum
Sağol gece yatarken okumuştum çok hoşuma gitti
Once Fatıha, Ihlas ve Ayetel Kürsi okurum
sonra Salavat getırırım
Sonra "Yattım Allah, kalkarım inşallah, kalkamazsam...-kelımeı sehadet ve kelımeı tevhıt getırırım-"
Cennetınde gullerın efendısıne bır gul verebılmeyı nasıp et
der ve uyurum.
Anneannemin bana küçükken ezberlettiği bir şey vardı : Yattım sağıma döndüm soluma iki melek gelsin biri sağıma biri soluma.Kalkarsam Elhamdülillah kalkmazsam Lailaheillallah Muhammedün resülallah. Şefaat senden Yaresulallah :))
biz de onu kardeşimden öğrenmiştik çok hoşuma gider bu dua hep:)
Cevap
36Cevap
Fatiha, Felak ve Nas, birde Ayetel- kürsi okurum. Bir yerde okumustum, ayetel-kürsi okunan eve seytan giremez, büyücü sokulamaz. Gece yatarkan okursan kendini, aileni, komusularini güven icine alirsin.
Hmm bak anneme dedim. Dedi ki; anneannem yapınca. Çok güzelrdik ama meğer sünnetmiş, peygamber efend�miz bunları okuduktan ellerine üfleyip vücüdunu sıvazlarmış :)
Biz laik bir aileyiz dua falan etmiyoruz arada istavroz çıkartırız sadece o kadar :)
Deli:)))
gece yatmadan önce;
Alllah'ım sana şükürler olsun
Sen annemi babamı kardeşlerimi beni ve sevdiklerimi her türlü hastalıklardan felaketlerden kazalardan ve belalardan koru
Bizim günahlarımızı affet ve cehennem ateşinden sakındır
Şüphesizki sen herşeyi bilen ve duaları kabul edensin
Allahım! Karşımda sevdiğin insanları çıkar, sevdiğin kullarınla bir arada olmamı nasip et.Tüm müslüman kardeşlerimi şeytanın ve düşmanın şerrinden koru.Anneme ve babama hayırlı bir evlat olmamı nasip et...Ve özel birçok duam vardır...
- Allahümme bir ismike emütü ve ahya
- Allah'ım benim ve ailemin bugün ve geçmişte işledikleri günahları affet
- Ayetel Kürsi okunur ve mışıl mışıl uyunur.
Yattım sağıma, döndüm soluma, Melekler şahit olsun dinime imanıma, Yatarım ALLAH, kalkarım İNŞALLAH. Eğer kalkamazsam; Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhu ve resûluhu. :)
Yattım sağıma döndüm soluma melekler şahit olsun dinime imanıma... Her gece mutlaka okurum ^^
:)
10kere allahumme salli ala seyidine Muhammet ve alla ali Muhammet derim bunu hergum diyen Bi insan öldükten sonraki köprüyü geçerken Hz Muhammet gelip bizi uçarak geçircekçiş bide 10 kere lailaheillallah derim alahımın en sevdiği duaymış
Evet aslında gizlemicektim Bi anda kafam durdu kırk yıllık bildim sırat köprüsünü unuttum bak yazdıktan sonra hatırladım ya,k.byın lütfen yanlışlarım yüzünden :(
nas felak okurum. sonra ''Allahım sen beni annemi babamı ailemizi tüm kötülüklerden koru' derim. vefat eden anneannemle dedemin ruhuna fatiha okur uyurum :)
Başlangıç olarak Kelime-i şehadet getiririm.
Sonra Euzü besmele çeker ;
Fatiha
İhlas
Sübhaneke okurum
Ardından kendi ailem için ve diğer müslüman kardeşlerim için Allah'a, bugüne kadar verdiği tüm nimetler için şükrederim, bugün verdiği nimetler için şükrederim ve bugünden sonra vereceği nimetler için şimdiden şükrederim.
Son olarak kabul ettiği dualarım için şükrüderim ve kabul edeceği dualarım için şimdiden şükreder uyurum.
seni seviyorum biliyorsun. senden birşey saklamıyorumda. sen yeni bir günde bana sabır ver yeter. ben yatıyorum. seni sevdiğimi söylemiş miydim. söylemedysemde seviyorum. neyse ben yatıyorum.
Belli bir kalıp yok...Müslüman isen 3 kulhuvallahu bir fatiha oku ellerini aç ne istersen iste..Kelimei şahadet getir uyu..
Tabi ki canım... Merak ettim:)
Yatsı kılmadan yat sı kılmadan. Yatsı namazını kıl. Amene'r-Resulü, Ayet-el Kür-si,Felak,Nas, İhlas,Fatiha oku.
Yattım Allah kaldır beni nur içine daldır beni can bedenden ayrılırken dinimle imanımla gönder beni :) anasınıfında uyku saatlerinde hep söylerdik alışkanlık olmuş artık
Şükrederim. Allah'a beni,ailemi,sevdiklerimi koruması için ve kötü rüya görmemek için dua ederim. 3 İhlas.Birer kere de Ayetel Kürsi ve Fatiha okurum.Alışkanlık haline geldi artık 1 dakikada okuyup uyuyorum
İçten ve samimi bir şekilde yapılan 3 kelimede 3 sayfa dolusuna kadar olan her türlü dua; önemli olan içinizden geldiği gibi yapmalı...
Yattim Allah kaldir beni nur icine daldir beni!
Can bedenden ayrilirken iman ile gönder beni!
Annem ögretmisti kücükken...
benbde bunu okuyorum :)
euzu besmele çek yat. birşey olmaz Allahın izniyle :)
bugünde sağlam ve sağlıklı yaşadığım çok şükür derim Rabbim sağlıklı yaşat ölene dek derim
ayakta diagonal durup dua ederim, öyle daha sevap diyorlar
Yarında vicdanımla yaşamayı dilerim. Kimseye kötülük yapmadan, Kimseyi kırmadan...
Şükürler olsun yarabbim verdiğin Didemlere Çiğdemlere Niğmetlere Sedalara Edalara.Amin...
Euzu Besmele yi çeker Ayetel Kürsi yi okur yatarım... herkese de tavsiye ederim bunu...
dua etmem nasıl olsa hiç bir zaman gerçek olmuyor
gerçek olsaydı zaten brooklyn de kız doğardım bir zenci olarak ;)
normalde senelerce bir elham üç ihlas okurdum.. son zamanlar da direk yatıyorum.. bütün bıraksan yataktan çkmam depresyondayım sanırım
sonraki günüm iyi geçsin akorları bir öğreniym amin :D
Hahah çok şekersin:)
thx :D
elham dürüsü ile
kızlar sürüsü ile
sabah birisi ile
akşam birisi ile :D ne diyecz ya döndüm sağıma döndüm soluma...
3 İhlas 1 Fatiha 1 Ayetel Kürsi okurum salavat getirir uyurum
Ya Rabbi gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle der yatar uyurum her gece.
3 KULFÜ 1 ELHAM OKURUM BİRDE Allahım tüm aileme sağlık ver derim
gulfü derken gulhuvallahu ehad.. ile balayan sureyi diyorsun sanırım.
yanlış biliyorsan uyarak istedim :)
yok yanlış bilmek değil çevremdeki herkes yani kimi tanıdıysam 3kulfü 1 elham derler
Ayetel kursi ve bildiğim duaları okur. Ardından sağlıklı bir yaşam ve hayırlı helal süt emmiş insanlarla karşılaştırması için Allah'a dua ederim.
umduklarıma nail eyle
korktuklarımdan emin eyle
ahir ve akıbetimi hayr eyle
Lan simdi gene sabah olcak of be.hemen uyumam gerek.
Genelde uyumam uyuya kalırım dua da etmem haliyle .
kötü rüya görmeim yarappim noluuuur diyip uyuyorum. her gün rüya görmekten artık korkar oldum
Cinlerden korunmak için euzu besmele çekerim, bir zamanlar başım derteydi, onun dışında bişey okumuyorum...
Geçmiş olsun ...
yatmadan önce 20 defa fatiha suresini okuyorum. belki daha fazlada olabilir (:
Nas Felak okuyorum :)
eskiler aklıma gelmesin : ) ama gelio
çok şükür rabbim derim
Ayetel-Kürsi okumak faydalı...
itiraf sitesinde de varmısın sen?
Ne diyon ya?
bu nick diyorum biliyorum bu nicki başka bir yerden de..
Fatiha 3 ihlas 1 ayetel kursi salavat ve yatarim
Uyuyakalırım zaman olmuyo
Rtün koru kolal affet iyileştir amin..
şükürler olsun şükürlerimi kabul et.
dua etmem.
nokta koysaydında anlardık hacı :D
bu onun fikri herkes saygı duymalı
ulan su işten götü bir yırtsak yapacam da
Her zaman ederim
Nasıl ettiğimi de yazsaydım bari dalgınlığıma denk geldi sanırım. 3 İhlas 1 Fatiha 3 Felak 3 Nas 3 Ayete-l Kürsi okuyorum bir de sonra da şahsi dualarım tabii.
Dua etmiyorum.
Ayetel kürsi
ayetel kürsi
ederim bende kalsın
Annem paylaşmak sünettir:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar