Kişilik & Karakter Uyumadan önce dua eder misiniz? Askozade Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor İyi geceler dostlar ve tostlarr.. Dualarınızda olan birisi var mı? 🫠 Uyumadan önce dua eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet dua etmeden uyumam, benim rutinim... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. etmiyorum hayır. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumadan önce Allah' ıma , Allahım sen bizi sağ sağlim sabah uyandır derim. Uyku süresinde ne olacağını asla bilemeyiz. En büyük hazinemiz , varlığımız sağlığımız çünkü.. 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dua mümin'in silahıdır. Gecemizde gündüzümüzde her daim en güzel dost olan Allah'a sığınışımız.. 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hiç etmiyorum nasıl uyuduğumu ben bile anlamıyorum manivayattan iyice uzaklaştım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ederim her gece uyumadan benim yıllardır değişmeyen tek rutinim olabilir 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kur-an'dan birkaç ayet okurum mutlaka uyumadan önce.. Daha bitirmeden uyumuş oluyorum çoğu zaman.. 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet her gece dua edip yatıyorum o günün sabahı bile yatsam duamı ederim 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Ediyorum alıskanlık olmus 0 0 Yorumla
Hjhgjjh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dua etmem kelime-i şehadet getiririm sadece 0 0 Yorumla
sormayageldimmmm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hem uyumadan hemde namaz vakitlerinde 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayetelkürsü okurum bacımsu 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet ediyorum 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. hepimiz için 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet ederim 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Atmek lazim 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Yapmıyorum knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet dua etmeden uyumam, benim rutinim...
etmiyorum hayır.
Uyumadan önce Allah' ıma , Allahım sen bizi sağ sağlim sabah uyandır derim. Uyku süresinde ne olacağını asla bilemeyiz. En büyük hazinemiz , varlığımız sağlığımız çünkü..
Dua mümin'in silahıdır. Gecemizde gündüzümüzde her daim en güzel dost olan Allah'a sığınışımız..
Hiç etmiyorum nasıl uyuduğumu ben bile anlamıyorum manivayattan iyice uzaklaştım
Ederim her gece uyumadan benim yıllardır değişmeyen tek rutinim olabilir
Kur-an'dan birkaç ayet okurum mutlaka uyumadan önce.. Daha bitirmeden uyumuş oluyorum çoğu zaman..
Evet her gece dua edip yatıyorum o günün sabahı bile yatsam duamı ederim
Dua etmek huzur verir.
Ediyorum alıskanlık olmus
Dua etmem kelime-i şehadet getiririm sadece
Bende dua yok. İsterim. Alırım.
Uzun zamandır etmiyorum
Hem uyumadan hemde namaz vakitlerinde
Yok, hemen uykuya dalıyorum
Ayetelkürsü okurum bacımsu
Evet eğer gerçekten huzurlu hissediyorsam
Eskiden ederdim
Etmiyorum