+1 yılİmkansız.
Böylesine bir askeri ve siyasi dehayı tüm dünya severken-saygı duyarken bizim insanımız nasıl yok sayıyor ya da sevmiyor-saygı duymuyor anlayamıyorum gerçekten.
Kişilerin görüşlerine - yasayislarina -inançlarına saygım vardır fakat Mustafa Kemal Atatürk'e ve vatanına, bayrağına saygı duymayan sevmeyen insan uzak olsun hayatımdan-çevremden, çok da önemli bir kayıp olmaz benim için.101 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır kalamam zira aynı görüşte olmadığım biriyle hayatımı paylaşamam Mustafa Kemal Atatürk sevmeyen birini anlayamam artı sevmeyen bir kadın gördüğüm zaman deli olmamak için kendimi zor tutuyorum bir kadın olarak ona çok şey borçlu olduğumu düşünüyorum..
150 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen kalamam. Atatürk konusunda hassasımdır. Özellikle bu günlerde.
Malum günümüzde sevmeyenler hortlamaya başladı, Yaptığı hiç bir iyi eylemi görmeksizin sadece onu peygambermişçesine eleştirip hatalarını bulmaya çalışıyorlar.
Yakınımda olmaları da bir müddet sonra fiziki tartışmalara yön tutabilir.53 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle katılıyorum cok :) hortladılar.
- +1 yıl
@Tutkuluhisler Kişiyi güneşe tutup bakmak gerekir. İçinde Atatürk yoksa gereksizdir.
- +1 yıl
Aynen kesinlikle öyle :)
Türk insanı kağıt para gibidir.
Işığa doğru tut.
İçinde ATATÜRK yoksa sahtedir.113 Yorumla- +1 yıl
daha önceden bir şey vardır biraderim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yıl68.media.tumblr.com/.../...sa3eoL1qh1xg3o1_250.gif
atatürkü sevmeyen beni de sevmesin zaten benden uzak olsunlar...74 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyorum ben ya🙂😘
- +1 yıl
@Denis_yoldaş sen sevme zaten
- +1 yıl
Pardon sevıyorum olacak ya😘
- +1 yıl
@Denis_yoldaş hııı o zaman sıkıntı yok 😉😘
+1 yılMajeste bey, bu soruyu gòrünce ileride birbirimize kötü sözler kullanabiliriz ya da beni engellersin muhtemelen. O yuzden ben başlatayim.
Ben hakaret etmem ama atatürkü sevmiyorum. Hem de hiç. Belki de hain filan diyeceksn bana. herkesin inanci ve gòrüşü kendine. Kim ne der diye cekinseydik müslüman olmazdik. Dediģim gibi hrkesin inanci kendine.
Ha bu arada benimki de seninkiyle tam tersi durum. Atatürke sevgi dolu bakanlari gòrünce içime bir tiksinti geliyor. Ama sòylemiyorum kimseye kirilmasin diye. Saygi duyuyorum tanidiklarima. Içimizde kaliyor.
Zamaninda fetoye de uyuz olurdum. biz gòrüyorduk kim oldugunu ve amacini. Ama
Cemaatciler gòrmuyordu. Etrafimizda cok seveni oldugu için kirilmasinlar diye çok fazla yüklenmezdik. Istedik ki kendileri gòrsünler. Cünkü hak gelince batil zail olur. Oldu da. batil odugunu anlatamadik.
Atatürk òldüğü için siz de ahirette gòrürsünüz ancak.
Sağlicakla kal. :)10 Yorumla
+1 yılYaptığı ve bıraktığı şeyler bugün bile çok büyük şeyler bunun aksini iddia etmek çok saçma zaten. O olmasa sen bugün burda olmazdın sevmemekte nedir.
90 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bir ülke insanlarının makus talihini değiştiren Türklüğün adını yücelten , dünyanın gıpta ile lider olarak saydığı ulu önderimiz Atatürk ruhun şad olsun.. Tüm Atatürk düşmanı Yahudi köepkelri sizinde Allah bin türlü belanızı versin çoluğunuz ve çocuğunuz lağımlarda gebersin... Önderine saygı duymayan adama ben asla saygı duymam..
21 Yorumla
+1 yılBu fazla bağnazca bir hareket. Tanrıya inanan biri gelse ateistlerle asla anlaşmam derse bu bağnazlık olarak görülür fakat bu görülmüyor, algıda problem var. Her kesimden insanla arkadaş olabilirim, yeter ki zevklerimiz uysun, ruhlar barışık olsun. İdeoloji, dünya görüşleri umrumda değil. Herkesin kendisine.
20 Yorumla
+1 yılBen sevmem mecburda degılım cunkü Türk halkı onun imzalanmış olduğu gizli anlaşmaların cilesını cekıyıryz onanmıyorsanız gıdın araştırın sonra konuşun Türk gaz çıkarmaz petrol çıkarmaz uçak yapmaz arana yapmaz Boğaz herkese serbest dın kısıtlanacak Arap alfabesı kalkacak bütün adalar Yunanlılara verılecek vs,,,,,, bıtmez de lozan diyoruz ya gıdın Türkiye adına kim kefil olmüş ımza atmiş
10 YorumlaÜlkenin %60'ını elinin tersiyle ittiremezsin. Elini sallasan birine denk geliyorsun maalesef.
Şu soruda da engel kastığıma göre gidebilirim.12 Yorumla- +1 yıl
soruyu sorma amaçlarımdan birisi de bu abicim ;)
en azından neden sevmediğini, onun görüşlerinin neden ona uymadığını kendi mantık çerçevesinde açıklarsa bir şey diyemem. Gidip de facebookta saçma sapan akp sayfalarından Atatürk masondur, israyıll, amarıqa ajanıdır belgeleriyle filan saçma sapan çomarımsı kanıtsız yazıları benimseyerek sevmiyorsa selam bile verilmez
10 Yorumlaya arkadas kusura bakmayında Atatürkten önce kaç tane sultan padişah vardı niye hiç kimse onları umursamıyor türklerin binlerce yıllarca süren bu yaşamını sadece Atatürk mü bu hale getirdi tabikide ona sevgımız sonsuz ama neden Metehan Selçuk bey Kürşad Teomanhan Abdülhamid Ertuğrull Çiçihan Orhan gazi Fatih sultan mehmet değil de sadece Atatürk anlayamıyorum bu zihniyeti ben
00 Yorumla
+1 yılhayatımda sevmemedim demek suçmu kişi diledigini seçme hakkınasahiptir saygı ayrı şey putlaştırmak ayrı şeydir bir insandır seversiniz saygı duyarsınız sevmiyenide dışllayamazsınız gökten vahi gelen peygamberler hariç onuda kabul eder veyaetmezsiniz hiç kimse ilah degildir hepimiz beşeriz ben saygıda duymuyorum sevmiyoruumda nedenmi bundan dolayı inancımızı tarumar etti bu devrimleri
02 Yorumla- +1 yıl
bütün görüşleri okudum saygı ayrı bir şey sevip sevmemek ayrı bir şey devrim yasalarını tanımıyorum 1924 anayasasında dini slamdır kelimesini koyup sonra kaldıranı yahudi gibi görürüm benim miilletim müslümandır 1400 küsür yıldır böyledir biri gelecek 1400 küsür yıllık inancımı ortadan kaldıraak bu topraklrda ugruna 50 milyon şehit vermiş bir topluluğa inandıgı yaşıyanları yaşadıgı gibi , man edenlere zorlamak zalimliktir vede küfürdür bunu sevmek dinine ve allaha karşı gelmek olur allahın sevmedigini saygı duymadıgı bir inancı kabul etmek ahmaklıktır benim atam hiç olamaz onu tabu gibi görenlerin atatürküdür muhammed sav bu dini kendisi yazmıştır diyen bir atatürke dahidir diyenlere hadi sende yaz böyle bir kuran demek lazım gelirdi o zamanı yaşıyanlardemişler binlercealimi bir gecede , idam edenleri sevmek saygı duymak islama ve müslümanlıga hakarettir bence
- +1 yıl
site yöneticilerine sesleniyorum facebokta yazılan yazıda eksiklik varsa düzeltilmesi ... işaretiniz gibi bir düzeltmede konsa üyelerimzin huzuruna düzeltilmiş bir bilgiyle çıksak daha iyi olmazmıydı sizcede sakıncası yoksa saygımla
+1 yılKalabilirim. Nasil T. C. ben müslüman degilim inanmiyorum diyebilen vatandasimiz varsa bunuda diyebilir diye düsünüyorum. Düşünce özgürlügü var ve saygi duyarim bunu diyen birini hemen hain olarak damgalayamayiz ve hain diyemeyiz
52 Yorumla- +1 yıl
Ama sevmeyenlerde saygı duyup hakaret etmemeli!
- +1 yıl
bakın hanımefendi, hain olarak damgalamadım, hain de demedim..
sevmeyenlere de her hangi bir şey demedim..
ama siz yazdığınız için sadece size söylüyorum, Atatürk'ü sevmeyen insana saygı duymuyorum...
+1 yılHayatımda bunu diyen insanlar elbette oldu bana göre düşünceleri yanlıştı ama arkadaşlığımı kesmedim.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek çok havada bir kavram zira kendisi hayatta değil, o yüzden sevmeyebilir gayet normal ve olası zira hiç görmediğin birini sevmek çok zor. Yetimhanede büyümüş çocuklar misali, anne ve babalarını sevemezler ki zira görmediler ve yanlarında yaşamadılar. Saygı duymazsa bırak arkadaşlığı gider şikayet ederim yahu, ülkenin kurucusundan bahsediyoruz 😊
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kalamam en son bir arkadaşımla Atatürk u sevmediği için konuşmayı kestim
44 Yorumla- +1 yıl
Genemi sen zayıf kız bak,, ben sevmem hicte sevmemm
- +1 yıl
@Denis_yoldaş neyi sevmezsin
- +1 yıl
engelledim abicim, yazamaz..
- +1 yıl
Yazmasına gerek yoktu zaten teşekkürler 😌
Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben dostlarimla Siyaset ve din konusmuyorum görüslerimizin zit oldugunu bildigim dostlarim var bu yüzden kalp kiracak seyler uzak duruyoruz
00 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Saygı duyulması gerek o ayrı bir konu.50 Yorumla
+1 yılKalamam.. vatanına ihanet eden herkese ve herşeye eder..
41 Yorumla- +1 yıl
Supersin can sın :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Atatürk'ü sevmeyen iki yakın arkadaşım var idi. Hepside sağdan soldan duyma sözler ile sevmiyordu. Doğruları konuşup, yalanların kanıtlarını gösterdim. Ne yaptım ne ettim doğruları gösterebildim. Şimdi ikisi de koyu bir Atatürkçü. Anlamayan da oldu, onlarla da arkadaşlığımı kestim. Atasını sevmeyen adamla işim olmaz.
11 Yorumla
+1 yılben herkese saygi duyma taraftari biriyim.. gereksiz yere tartismam bu konulari saygisizlik etmedigi sürece sorun yok... sevmek zorunda degil, ama saygi duymak zorunda
12 Yorumla- +1 yıl
ben saygı duymam..
- +1 yıl
bana vermemissin gidiyorm😞😞😞topladim bavulu😀
Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Anaannem Selanik dogumlu olmasaydi bu konuda bu kadar katı olabilirmiydim bilmiyorum ama bulunduğum şartlarda ayni dili konusuyor, ayni toprakta doyuyorsak asla kalmazdim.
20 Yorumlaolabilir ve kalabilirim
kemal atatürk peygamber veya ilah degil.343 Yorumla- +1 yıl
Adamsın 👍
- +1 yıl
Aha engeli yedin. soru tuzakmiş :p
Bunu diyebilen birisiyle otomatik olarak başka konularda da anlaşamam zaten. Arkadaşlığımız varsa da sağlam değildir , bitiririm.
30 YorumlaMümkün değil çünkü o kişinin beyni yoktur benim beyinsiz insanla Ne işim var hocam :) çok doğru bir karar vermişsin seni de tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻
30 Yorumla
+1 yılGalatasarayda biri vardi neydi şu göbekli falan, adı şu an aklima gelmedi onun bir sözü vardi; Atatürkü sevmeyen benimle ahbaplik edemez diye. onu alintiliyorum
10 Yorumlasevmeyebilir fakat gelipte saygisizlik hakaret vs ederse ozaman olamam
10 Yorumla
+1 yılher görüşten insan var ama bu ülkede özgür bir şekilde yaşıyorsak saygı duyulmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılsevmiyor olabilir ama saygi duymak zorunda. he baktim abudik gubidik laf ediyor konusmayi bitirir yoluma bakarim.
20 Yorumlahakaret etmesin yeter zaten kafama göre insan az
tayipci olan biriylede kafam uymaz ama ona hakaret etmem
dayat mayi sevmem ila onun sevdigini sevmek zorunda degilim oda bizim sevdigimizi00 Yorumla
+1 yılŞunu gördüm eli ayağı düzgun , kafası çalısan ve kültürlüler Ataturku sevıyor cahıl, tahsılsız ya da yarı tahsıllıler sevmıyor. E arkadasında tahsıllısı kulturlusu karakterlısı algısı genıs olanı makbul
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum görüşlerine illa ki denk gelirim ve buda zamanla rahatsız eder.
20 Yorumlaöyle düsunen birinin gercektenmi yoksa aile zoruylami öyle davrandigi önemli kendi kararini veren insanla olmaktan mutluluk duyarim
02 Yorumla
+1 yılEğer çok sevdigim biriyse saygı duydugu sürece sorun olmaz. Eğer cok sevdigim biri degilse saygıya bile bakmam çıkarırım hayatımdan
00 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü sevmeyebilir bunu anlarım bı derece.. çünkü dedesi Türk değildir! Bizede ne mutlu türküm diyene demek düşer..
00 YorumlaMustafa Kemal Atatürk'ü sevmemesini kabul edebilirim ama hakaret etmesini kabullenemem, haddini aşmadan söylenen fikirlere saygım var
00 Yorumla
+1 yılDüşünce özgürlüğüne önem vermeyen ve kendi gibi düşünmeyeni küçümseyen insanla arkadaş olmam
30 YorumlaSaygı duyarım ve arkadaşlığımı bittirecek bir unsur göremediğim için devam ederim arkadaşlığı.
Sevmek zorunda değil sonuçta.00 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı şartı olduğu sürece 😊
10 Yorumla
+1 yılAtatürk bu ülkeye sevilmeyecek değil , sevilecek çok işler yapmış ve başarmış askeri ve siyasi bir dahidir.
00 Yorumla
+1 yılDostlarımla siyaset konuşmamaya özen gösteririm ancak nefret derecesine bir sevgisizlikse de ister istemez bir tartışma konusu olur ve arkadaşlığımız zarar görür
00 Yorumla
+1 yılsebebini merak ederim. mantıklı bulursam sorun etmem ama nasıl mantıklı bulurum onu bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Ne işim olur o kafada insanlarla...
80 Yorumla
+1 yılSöylemek zorunda değil, içinde yaşasın duygusunu. Israrla yinelerse bozuşuruz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılben öyle şeylere gram takmıyorum. çevremde öyle biri yok ama olsa da önce insanlığına bakıyorum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok milliyetçi sayılmam ama sevmemesinin nedenine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİslamcı, Sosyalist, Kürtçü, Fetöcülerle işim olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Kocaman yuregımle alkıslarr :)
Hayır, direk soğuyorum.
50 Yorumla
+1 yılOlabilir ve kalabilirim
Kendi düşüncesi beni ilgilendirmez00 Yorumla
+1 yılBelki hayatımdan çıkarıp ona kin duymam ama gerekmedikçe muhattap olmam.
00 Yorumlasevmek zorunda değil ama hakaret ederse cevabını alır tabi
00 Yorumla
+1 yılBüyük önderi sevmiyeni tel rehberinden sildim.
Bayramda evine ziyarete bile girmedim.00 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü koskoca diğer ülkelerin büyük kişileri kabulleniyor türkiyede kabullenmiyenler var...
10 Yorumla
+1 yılAzarlarim once sora da keserim iletisimi.
21 Yorumla- +1 yıl
İşte en güzeli :))
+1 yılİsteyen sever isteyen sevmez gercekten dost degil missiniz demek ki
00 Yorumla
+1 yılOnlar gizliden seviyor bence Atamızı..
10 Yorumla
+1 yılVar öyle arkadaşlarım np benim için
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtatürku seven biriyle kalamam
70 Yorumla
+1 yılAsla hiçbir şekilde konuşmam ciddiyede almam.
10 Yorumla
+1 yılNedenini mantıklı bulursam evet.
20 Yorumlaböyle bir şey mümkün değil di mi @PelinSuAkar
01 Yorumla- +1 yıl
Aynn kardeşim👍
saygı duyuyorsa sorun yok sevmek zorunda değil
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı