Erkek arkadaşım önceki ilişkisinde aldatılmış

yaklaşık 2 aylık bir beraberliğim var ve çok mutluyum fakat erkek arkadaşım 6 ay önce evlilik arefesinde aldatılmış ve çok büyük bir travma yaşamış sonra karşısına ben çıktım ve ilk zamanlar onu bu bunalımdan sıyırdım kendini yanımda çok huzurlu ve mutlu hissediyordu fakat son zamanlarda yine içine kapandığını hissediyorum iletişim kurmaktan çekiniyor nolur yardım edin yaşadıklarını nasıl unutturabilirim ona beni çok sevdiğine eminim güvenini kazandığıma inanıyorum ama kolay atlatılacak şeyler değil yaşadıkları ne yapmalıyım sizce ? bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi :(
Güncellemeler
+1 yıl
yaklaşık 2 aylık bir beraberliğim var ve çok mutluyum fakat erkek arkadaşım 6 ay önce evlilik arefesinde aldatılmış ve çok büyük bir travma yaşamış sonra karşısına ben çıktım ve ilk zamanlar onu bu bunalımdan sıyırdım kendini yanımda çok huzurlu ve mutlu hissediyordu fakat son zamanlarda yine içine kapandığını hissediyorum iletişim kurmaktan çekiniyor nolur yardım edin yaşadıklarını nasıl unutturabilirim ona beni çok sevdiğine eminim güvenini kazandığıma inanıyorum ama kolay atlatılacak şey değil
Erkek arkadaşım önceki ilişkisinde aldatılmış