Bugün 28 yıl oldu annem yarın ramazan bayramının ilk günü babamın gidişi 48 saat dinmeyen bir özlem çaresizce izlemiştim gidişlerini. Allah hepimizin kayıplarına rahmet ve merhamet eylesin.
Nice bayramlarınız olsun sevdiklerinizle

annemle babam konusurlerken kulak misafiri olmustum. babam benim o*ospu oldugumu dusunuyordu ve ben bunu duyduğumda yapabildigim tek sey odamda saatlerce aglamakti. o gunden sonra hic kimseye kulak misafiri olmadim aslinda o gunden sonra ben kimseye misafir de olmadim..
En büyük çaresizliğim 18 yaşında istemediğim bir adamla zorla gerdeğe sokulmamdı.
aslında herşeyi bilmek
beni çaresiz bırakıyor
ön görülerim doğru çıkıyor
bundan nefret ediyorum..
off bende de var oyle sey cok kotu ya
@Heiran oyle olmuyor iste cok kötü oluyor yasamak
@Heiran bilmemek mutluluktur bilince o ani bile yasayamiyorsun
hep kotu seyler geliyor basima benim korkuyordum artik
aynen oyle tesekkur ederim
? ne diyorsun
Güncellemeyi şimdi okudum
üzüldüm adınıza gerçekten..
ancak hayat kadar ölümde gerçek..
aynen öyle
amin bazi olaylar hissediliyor iste onu da hissettim.
ben uzulmuyorum artik onun yerine seviniyorum da burukluk var pismanlik
Arkadaşlar ön görüleriniz doğru çıkıyorsa olumsuz öngörünüzü olumluya çevirme şansınız var. Vizyonunuzu olumlu düşünerek değiştirebilirsiniz. Yoksa olumsuz devam
o anda bilmiyorsun olacağını
Tuana bildiğini biliyorum
emin misin? dakika saat vb görmüyoruz
Dakikaya saate gerek var mı sen sadece olumla
yapıyorum da sonuc degismez
Burda fazla uzatmayayım sonuç değişebilir olduğu için hissediyorsun diyeyim
olabilir de farkinda olmuyor insan
tabutun başında beklemek..
Cevap
40Cevap
Annemin ameliyat olduğu zaman. Kendimi dünyanın en aciz insanı gibi hissettim
Hislerimin gelecek hakkında bana yardımcı olmasına rağmen diretmem ve kaybetmem.
En kötüsü bu aslınds
Annem intihar ettiğinde suçlunun babam olması ve ben 12 yaşında olmama rağmen 3 yaşında 2 kardeşime sahip çıkmaya çalışmam resmen o gece büyüdüm minik bir anne oldum
17 yasindayken 16 yasindaki kuzenimi toprağa gommem son kez opememem sarilamam gorememem uyanamamam baska caresizlikten bahsedemem bile simdi uyuyamiyorum muzikle ancak polisligi daha cok istiyorum o yuzden =/
Sevgilim intihar etti ve ben öğrendiğim zaman hastanedeydi. Ama gidemedim göremedim ve hiç birşey yapamadım. Hayatımın en büyük çaresizliğiydi. Ama Allah onu bie< bağışlamıştı...
çaresizliğe inancım yok her zorlukta bir kolaylık vardır taraftarıyım
hakkaride dağda tipi varken nöbet tutuyordum telefona attığı bir mesajla 2 senelik ilişkim benden ayrılmıştı. ne içebiliyorum ne bağırıp çağırabiliyorum askerdeyim öyle aşağa bakmaya devam ettim çaresizlik böyle bir şey işte
Var oluşum çaresizlik gibi geliyor çoğu zaman. Bu saçma çağda debelenip duruyorum gibi, ait hissetmiyorum buraya. Böyle ortaçağa falan atılsaymışım iyiymiş.
rabbim yardımcısı olsun butun darda kalmısların , hastaların , çıkmazda olanların, hastalıkla savaşanların, hasrette kalmışların
Rabbim acılarını göstermesin diye dua sebebim...
Babamı kaybedecek olmakla yüz yüze gelmek.
Yoğun bakım kapısında gelecek olan iyi bir haberi beklemek çaresizce.
Allah kimseye yaşatmasın...
Kendimi yalnızlaştırıp, en kıyıya yanaşmak. Halbuki ben yalnız değildim sadece beni anlayan ya da anlamak isteyen kimse yoktu. Şükür atlattım o dönemleri. Artık ölmeyi istemek gibi bir düşüncem yok.
dunyada bir cok cocugun siddet gorup oldugunu bilmek ama yardim edememek. 🙁
Anne babamı birarada tutamadım... Bu zamanında öyle bir koydu ki bana hiç sorma... Allah kimseye ailesinin dağılmasıni yasatmasin
Amin Ben de bundan tam 6 yıl 3 gün önce maalesef bir kanser hastalığı neticesinde babamı kaybettim çok zor bir şey gerçekten acılarını izlemek, müthiş Bir çaresizlik içinde olmak, insanı, kendinden bile nefret ettiriyor. Mekanları cennet olsun.
Allah Rahmet Eylesin Hepinizin bayramı kutlu olsun bende dedemi kaybetmiştim 7 sene önce malesef o günde çok acıydı be 5 yıl önce bir dedem daha gitti malesef 2 dedem öldü benim malesef ama yapıcak bir şey yok Ölüm var işte
Elinden hiçbişey gelememesi en büyük caresizliktir. ...
Babamı hastaneye götürdüğümde koridorda sedye üzerinde iken dr. gelip yapabileceğimiz bir şey yok evinize götürün demesi ve bunu babamında duyması...
sevdiğim insanların mutsuzluklarını yok edip onları mutlu edecek formül bulamayışımdır.
Gözümle gördüklerimi görmemezlikten gelip katlanmaya çalışmak
Bunları gördükçe hiçbir şey yaşamadığımın farkına varıyorum.
hayattaki tek istegim lens veya gözlüksüz hayatı görmek ama mümkün değil çaresizim suanda bıle
kız arkadaşımın beni gözümün önünde aldatması... hiç bir sey yapamadım öylece baktım
Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.
Liseden hoşlandığınız arkadaşınızı üniversitedeyken bulup o kadar samimi konuştuktan sonra nişanlı olduğunu öğrendiğim an...
Hastane'de ölümle yüzyüze iken, hastane yönetiminin paranız yoksa tedavi etmiyoruz deyişi
askerden geldiğim ilk dönem cebimde para yoktu, para istemekte bana göre değil.1 hafta boyunca eve yürüyerek gidip gelmiştim
Büyükbabamın kollarımda vefat etmesi ve benim çaresizliğim...
karşılıklı sevmemize rağmen gözlerimizin son vedasıydı... gözler hiç bu defa çaresiz kalmamıştı.🚬
Artık onu bir daha göremeyecek olduğumu anladığımda hayatımda hissettiğim en büyük çaresizliğimdi
küçük olmak en büyük caresızlıgımdır…… =(( =(( =(( küçüğüm küçüğüm daha cok küçüğüm bu yüzden bı sarkı vardı aklıma geldı bırden
Yokluk hem çocukluğumu hemde gençliğimi yasayamadim şimdi iyiyim şükür 😊
Babam annemi doverken sadece izlemek.
Parasız kalmak çaresizliktir.
Babam bizi döverken ses çıkaramamak
Elinden geleni yaptigin halde Mutlu edememek
gucumun yetemiyecegi seyler hakkinda fikrim vardi
Ölümden başkası teferruat.
Hatirlamak bile istemiyorum
Çok şükür henüz yaşamadım
Şöle bir düşündümde hiç yok gibi
Ayy Allah yardım etsin
Hani çok seversin de olmaz ya o işte 🙁
Ölümler..
okulda altıma kaçırmak :/
işsiz kalıp en kötüsüne razı olmak
Bosanmaktan vazgecirememek
Büyük çaresizlikler yaşamadım
Ne ben anlatabilirim ne sen anlayabilirsin...
Çaresizlik benim olayım
Geçmişte sağlam dibe vurmuştum
Alt oynadığın maçın 11. dakikada 1-1 olması.
Birlerine muhtaç olmak
Hayatın kurallarına karşı gelememek
hatirladigim kalbimi delik desik eden sey
bilirim.. 😔😔😔
Herşey yazılabilir bir beyaz kağıda
Kesinlikle ölmüş birini özlemek
Allah'ı unutmak
Babamın hastalığı
Annemin ölümü
bilemiyorum tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar