vala hastalanma gibi bir niyetim yok öpülecek bin tane el var hepsini öpsem hastanelk olrum. :) tatlımı kolamı. çayımı yemeğimi alıp okdama çkleceğim :D
ohhh mis vallahi😊 benim öyle lüksüm yok malesef normalde beni çok da umursayan bazı akrabalarım ben içerde olunca elif nerde naptı sınavları falan diye sormaya başlıyolar çıkmasam bak bak odadan çıkmadı olur adım
biz çok üzülsek kafamıza taksakta giden gidiyo ve giden kişinin hiç umrunda olmuyo sonra düşünüyosun o bu kadar rahat mutluyken ben niye üzülüyorum diye yani degmez kendine yazık etmr
Yok değilim sanırım. Sadece son zamanlarımda iyi şeyler yaşamadım biraz ruhsal Olarak hassasım buda çevremdeki insanlardan uzaklaşmama sebep oldu. Ama kin tutmak bazen gerekli olabiliyor. Her şeye olur dedem soruna cevabım bun
Aslında değil, ben sadece ailemle pek iyi geçinemiyorum. Akrabalar desen benim için sokaktaki bir yabancıdan ibaret. Çevrem olmadığı için arkadaşım hiç yok, doğal olarak sevgilimde yok. Öyle mal gibi yaşayıp gidiyorum işte :)
hayir koyumde çok sevdigim bir yer var her canim sykyldygynda orada oturup dinleniyorum geceleri. oraya gidicem içmek istersem içicem, kavga etmek istersem rast gele biriyle kavga edicem... aklimdan ne geçerse intihar etkek hariç
inşallah yaşamazsin)) aşkta ne var bu kadar uzulucek diye hafife alma sakin fena koyuyomuş her şeyin anlamini yitirmesi... ve inşallah senin başina hep guzel şeyler gelir
bence öyle biri olmamalı çünkü bir düşünürsen hak verebilirsin belki sende üzücek , kırıcak , canını sıkıcak ve sen ona kızamayacaksın? kızmazsan tepki göstermessen içine atar kendini yıpratırsın ve bu farklı şekillerde ilişkiye yansıyabilir kızalım gücenelim ama sevelim:)
ya bak şöyle diyim belki sevmek demek ama onu her hatasıyla kabul etmek degil mi yani sevdigimiz birinin her hatasını gördügümüzde büyütelim falan olmaz yani bu
ben onu kabul etmem demedim ama seven insan kırılır üzülür kıskanır ve tabiki hatadan hataya değişir karşındaki hatasını kabullenmeyip üste çıkmaya çalışıyorsa kızarsın kırılırsın ama pişmansa ve bunu belli ediyosa gerisi problem değil
Bilemiyorum, en azından sorularına görüş falan paylaş. 😂 3 yılın sonunda Guru oldum, yazın işsizlik seviyem. 😂 Dün 1130 Xper kasmışım, rekor olabilir. 😂
Onu genelde yanlış yazanlar düzeltmek için ya da unuttukları birşeyi eklemek için kullanıyorlar. Bende hem vakit geçirmek hemde 3 yılın hakkını vermek için buradayım. 😂
En İyi Cevaplar