Reddedilince saçmalayan erkek!

Bu tür erkekleri anlayamıyorum neden bu kadar ezikler. Kibarca nazikçe bile geri çevirsen arkandan konuşur, belki ahlakına laf atar. Belki kendi kendine senaryolar yazar seni küçük düşürecek. İçer içer, aptal saptal mesajlar atar.

Sen ne zannediyosun ki kendini. Oran böyle buran şöyle diye b.k atmaya başlar. Madem oram buram kötü, niye peşimdeydin, parçalıyodun kendini benimle konuşmak için? Ya da düşman olur kendi çapında, artık konuşmaz selamlaşmaz :D

Ben lisede kaldı sanardım bu tipler, ama 30 yaşındaki bir erkek bile bazen böyle tepkiler verebiliyor. Hakikaten erkekler çok geç olgunlaşıyosunuz.

Not:Lütfen yarası olmayan gocunmasın :D
Güncellemeler
+1 yıl
sinirlenen değerli erkek arkadaşlar; kuyrugumu sallasam sonra neden reddedeyim? arkadas dost gibi yaklasıp, yeri geldiğinde hoşlandıgım cocuktan bile bahsettiğim erkekler de yapıyor bunu. sakin olun, biz kızlar yaşıyorz biliyoruz.

çoğu erkek kazara göz göze gelmeyelim, kız bana baktı diye heyecan yapıyor. böyle erkekler yok değil.
Güncellemeler
+1 yıl
bi çok erkek arkadaş gereksiz yere tepki veriyor,

genelleme falan yapmıyorum bütün erkekler böyle diye. böyle davranan erkekleri eleştiriyorum burda, kendılerini komik durmua düşürdüklerinden bahsediyorum. benım karşıma çıkan her erkek de böyle diye bişey de demedim, sadece reddedildiğinde böyle olan erkekler adına yazdım bişeyler.
Güncellemeler
+1 yıl
heralde yarası olan gocunuyor ondan bu gelen tepkiler. adam akıllı yorum yapan erkekler de var, sinirden çıldıranlar da.
Reddedilince saçmalayan erkek!
Cevapla