Benim ortamda en çok; herkes konuşurken öyle sessiz sakin takılan kişiler dikkatimi çeker ve ben güçlüyken güçsüz olanlar, ben konuşabiliyorken sessiz kalanlar... sebebi ne olabilir?
Ortamdaki sessiz sakin kişiler dikkatinizi çeker mi?
Hep öyle biri oldum ve genelde o konuşanlardan daha güçlü ve daha bilgili olduğumu farkettim olay şöyle açıklanabilir ailevi durumlar yani genelde fakir bir ailenin çocukları oluyorlar ve özgüven eksikliğide cabası bunu psikologlar şizoid kişilik bozukluğu diyolar sorunları genelde böyle bende dahil
" gucsuzlukler bazen yeni yollar acmaya yarar" bende genelde kendi halimdeyim ama dikkat cekmem sanirim cok kendi halimde oldugum icin ve bir insan susuyor ise emin ol seni kirmamak icinde susuyor olabilir
Çeker tabii, boşboğaz, dedikoducu, boş muhabbet uzmanı, sabah akşam aile iş okul kişileri çekiştirme masteri insan çok, onların içinde susuyorsa, ilk ilgi odağım odur
Muhtemelen kalbi kiriktir. Hayalkirikligi yasamistir. İnsan her zaman ayni ruh halinde olmuyor ki ayni kisi ayni ortamda ertesi gün estiriyor da olabilir :)
Aynen ya belki yapıları karakterleri gereği öyle oluyorlar daha çekingen pasif kalmayı tercih ediyorlar ya da öyle olmak zorunda kalıyorlar ya da belki dikkat çekmek amacıyla öyle oluyorlar.
En İyi Cevaplar