Merhabalar Herkese 🌸

Sessiz biri yapı gereği sessiz olamaz mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Sessiz biri yapı gereği sessiz olamaz mı?
Sessiz atın tekmesi sert olur derler o yüzden ben birazcık sessiz insanlardan korkarım. Sessiz olduğundan neye kızar neye sinir olur neye tepki verir bunları belli etmediği için temkinli yaklaşırım dikkat ederim tepkileri oldukça sert ağır oluyor
Hayır bana vermez.. yani aslında bir insanı tanımadan bu şekilde yargılamayı hiç sevmem. belki de mutsuzdur ya da arkadaşı yoktur ya da insanlara güvenmediği için sessiz olabilir bende mesela genellikle sessizim.. sadece samimi olduğum güvendiğim insanın yanında konuşkan oluyorum.. ben ce daha çok karakter meselesi ama gerçekten sinsi olanları da vardır
Teşekkür ederim 🌸
Geneli için aynı şeyi söylemiyorum ama maalesef bazıları öyle :D Yani hepsini aynı kefeye koymuyorum ben. Bazıları şöyle yapıyor ona ayarım; mesela ortamda hiç konuşmuyor ama her lafı da dinlemek için geliyor ya hani 🤣 işte onlar sinsinin dik alası
Teşekkür ederim.. ❤️🥂💋
Sessizlik bir tercih olabilir. Yapı gereği öyleyim ve gerektigi yerde de rengimi belli ediyorum. Düşünmek, konuşmak kadar yorucu gelmiyor çünkü bana. Sinsi kişiler her şeyi gizli yürütür, planlı davranırlar.
Cevap
22Cevap
Kendiyle ilgili az şey paylaşıp benimle ilgili çok şey dinleyen kişiler bana bu izlenimi veriyor sanki veri topluyorlar da yeri gelince kullanacaklar gibi 😅
Hayır bana daha çok kendi halinde oldukları geliyor. Adamın kendi tercihi
Genel olarak bende sessiz bir insanım. Hislerimi çok kolay belli etmem. Poker suratlı olduğum bile söylenir. Fakat sinsi olduğumu asla düşünmüyorum. Bir derdim ve sorunum varsa bunu açık açık dile getiririm.
Kimseye öfke ya da kin beslemem. Arkasından konuşmam. Peşin hüküm vermem. Sessizliği sevmem beni ya da bir başkasını sinsi yapmaz. Boş konuşmak yerine sessiz kalmak bana göre en büyük erdemlerden bir tanesi.
sessiz insanı sinsi sanmak bence yapılan en kötü düşüncedir
sessiz insan ya kimseye karışmak istemediği için sessizdir
ya da yerine göre konuşmayı yani az ve öz konuşmayı seven uzaktan analiz yapan biridir
sinsilik için sessiz durmaya gerek yoktur
bağıran çağıran sinirli olan insanda sinsi olabilir
Sessiz insanların içinde ne fırtınalar kopuyordur da dışa yansıtmıyorlardır , sessizlik bir anlatım şeklidir bence bu dili kullananların sayısı azdır: onların yaşadıklarını anlatma şekilleridir.
Sinsiler kendilerini bile yiyip bitiren bir konuda kendilerini saklarlar, onlar en iyi manipülatörlerdir. Gizli gizli dikizlerler, dinlerler, gözetlerler, sinsice çomak sokarlar ruhumuz duymaz. Açığı bulduğu anda da iğnesini saplar.
Lisedeyken sınıfın sessiz çocuğuydum bende. Aslında yakındaki sıra arkadaşlarıma çok konuşkandım ama genel olarak ortamlarda sessizdim. Uzaktaki insanlara sinsi gelmesinin sebebi, konuşkan olmayıp herkesi gözlemliyor gibi görünmemiz. Yoksa ne sinsi sinsi plan yapacaz :D
Sessiz değilde böyle dili duskun gözü keskin insanlar sinsi oluyor..
Ben sinsi miyim şimdi 😂🤷♂️ ne alaka ya sohbet açılmıyor ki konuşayım konu da bulamıyorum sessiz oturuyorum 🤷♂️
Yapı gereği sessiz olanlar da var ama genel olarak sessiz insanlar, bana içten pazarlıklı gibi gelir.
Sessiz değil de duygularını ifade etmeyen içten pazarlıklı gibi görünen insanlar sinsi izlenimi veriyor
Konuşkan olsan ne geveze bu derle, sessiz olsan sinsi bu derler. O yüzden sen ben sinsi değil desek bile bu algıyı değiştiremeyiz.
Sessiz oldum diye illa sinsi olduğum anlamına gelmez. Sadece laf anlatmak yoruyor.
sessiz insanlar gizli dâhidir ama dehalarını ne yönde kullandıklarını bilemem
hayır daha çok utangaç izlenimi verir ya da insanlarla konuşmayı sevmediğini düşünürüm
Sinsiden çok analiz edip, ona göre hareket ediyorlar.
Yok sadece çekingen olduğunu düşünüyorum. Aksine sinsiler daha çok konuşur.
Ben de sessiz, sakin bir insanım ama çok masumum. Sessiz olan psikopatlar da var bence.
Hayır ben sessizim bu bana doğuştan gelen bir özellik ve sinsi değilim alakam bile yok
Sessiz değil ancak kendinden bahsetmeyenler sinsi geliyor..
Hayır. sadece akıllı ve iyi bir izlenimciler.
Evet eşimde öyle ve hayatımda gördüğüm en içten pazarlıklı insanmış sonradan öğrendim
Bazen evet
Sinsi insanı bakışından tanırım. 🙄
Hayır sadece merak uyandırırlar
Yoo bende çok sessizimdir
Mmm sey biraz 🤏🏻😂
Hayır, sinsi insan kendini belli eder.
Yoooo
Sessiz sakin olan biri sinirlerine canavar oluyor
Hayır aşkım
bilinmez
bazıları
Kişiye göre