Çeşit çeşit insanın olduğu şu dünyada hatalar elbet de ki insanlar için. Kimileri hatalarını kabullenmekte ne kadar zorlansa da hatasını kabullenenler dünyayı 1 saniyeliğine de olsa güzelleştiriyor.-Peki sizde yanlış olur mu? Yanlışlarınızı kabul eder misiniz? #HatasızKulOlmaz#HatamlaSevBeni#Bıyıklı
Bizde yanlış olmaz. Olursa da yanlışlıkla olur! Peki sizde yanlış olur mu? Olursa bunu kabullenir misiniz?
Neyse ki hiçbirşey yolunda gitmiyorda bir terslik çıkacak mı diye düşünmüyorum 😀 bir düşündüm de sorunsuz hep mutlu bir hayatımız olsaydı ne kadar monoton, sıkıcı olurdu. Böylesi iyi aslında 😀
Şapşik seni :D aynen u cekmek daha mantıklî babam kiziyo p*zevenk baban veriyo mazotun parasini demi diye ama yine de yolda millete sövdürmemis oluyorum :D
tabiki hata yapmamalıyız ama yanlışlara karşı da elverişliyiz şeytanın oyununa gelebiliyoruz çoğu zaman Allahım günahlarımızı affetsin bize en güzel müslüman şekilde yaşamayı nasip etsin
(Biz Adanalıyık gardaş, bizde yanlış olmaz ) 😀😀 Sonuç olarak makine değiliz mutlaka yanlışlarımız olacaktır, mühim olan yapılan yanlışları görebilmek ve telafi edebilmektir.
İnsan hep yanlış yaparak öğrenebilir. Arap kafasında ki ortadoğu milletlerinin yanlışları bireysel manada arabeskvaru kültür sözlerine de yansıyor. Peh!!
Leş, yozlaşmış, kültür seviyesi düşük ve ahlaki açıdan harap olmuş toplum. Ve bu kafada yok olup giden insan toplumları.. mısır , cezayir, iran, arap yarim adası, tr.
En İyi Cevaplar