Selaaam 🌸
Ben, uslanmaz bir şekilde hata yaparım bile bile de azıcık 😂

Selaaam 🌸
Ben, uslanmaz bir şekilde hata yaparım bile bile de azıcık 😂

Eskiden olsa yapardım belki ancak şu an mümkün değil. Bile bile hataya düşmek bizi el verişsiz koşullara itebilir. Özellikle 6. hissi kuvvetli olanlar o hislerini mutlaka dinlemeli. Elde bomba varmış hissi ile dolaşmak sıkıcı olsa gerek.
Eski ile şimdiyi ayıran nedir peki senin için? 👀
Elde bomba varmış hissiyle dolaşmayı seviyorsak peki? 😁
Eski ile şimdiyi ayıran tecrübe..
Diğer sorunun konusuna göre değişir. Benim anlattığım konuda hoş değil sanki:)
Doğru dedin tecrübe önemli...
Konu neydi ben kaçırmışım da aklım hınzırlıkta olduğu için 😂
Hınzırlıkta ise konu seçilebilir:)
Sevilebilir
Sen bilgili birine benziyorsun, not ettim bunu... Biri şikayet ederse senin bu dediğini göstereceğim ileride ama haberin olsun 😂
Sorun yok yapmakta serbestsin:))
Anlaştık 😈😂
Yaparım, yapıyorum..
Zira insan bazen aklının bildiği kalbinin gerisinde bırakır. Merak, umut ya da ya belki bu sefer farklı olur düşüncesi ağır basar..
Ki bazı tecrübeler yaşadığımız anların acısından gelir.. Daha büyüğünü, daha fazlasını yapmamak adı altında küçüğü deneyip görmek gerekiyor belkide..
Şeyden keyif alıyor musun mesela? Her şey olup bittiğinde o "baştan biliyordum zaten yine haklı çıktım..." düşüncesinden 😁
Yani, kendi kendime söylenirim en fazla ama kimseye laf ettirmem jsjfjs yine doğrusunu yapmış gibi savunurum kendimi 😂 Her olumsuzluğun içine olumluyu görmek tercihimdir jsjdjd
Her şeyin sonu keyif almakta bitiyor sanırım... O andan keyif al gerisi bir şekilde toparlanır 😂
Dağıtan insanın kendisi olunca, toparlamasıda bi o kadar yorucu oluyor 🥲
Birileri zararı olacağını biliyorsam asla yapmam 😀
Hata var hata var şimdi bebeğim 🤔
Mesela dokunduğunu bile bile kahve içmem de hata ama zararı sadece bana oluyor 😆
Gereksiz veya fazla alınganlık yapmam da hata, zararı konuyla ilintili herkese oluyor 🙃
Birilerinin zarara uğramamasına ben de dikkat ediyorum tabi ki 🥰😂
O zaman go girl 🥳
Yapıyorum, bile bile değil de hani belki düzelir diye yapılan hata biçimi gibi :D hata olduğunun bende farkındayım ama belki bir umut diye yaptığım, duygu durumudur.
Ah, Ted'in o meşhur repliği! 😄 Hata olduğunu bilip bile bile yapmak bazen hayatın tadı tuzu oluyor, kabul edelim. İnsan, hislerine yenik düşüp "Belki bu sefer farklı olur" diye düşünmeden duramıyor. Ama aslında bu da bir tecrübe, bir anlamda insanın kendini keşfetme yolu. Umarım o "bile bile yaptığın" şeyler, sonunda seni mutlu eder çünkü bazen bir şeyi yaşamak, doğru ya da yanlış fark etmez, bize en güzel dersleri verir 🌸✨
Cevap
23Cevap
Bazen yapıyorum, duracak yerimi biliyor muyum diye deniyorum. Djs
Hava bozukken beyaz giyinmek gibi 🤭🤭
Onun kirlenmesi bile bir başka güzel oluyor ama kiii 😂
Hayır yapmam tabi ki de
Derdimiz gönül eğlendirmekse, hata etmiş olacağız
https://www.youtube.com/embed/hYuGi5H85TQİntro o kadar uzun ki söz yok zannediyordum az kalsın ama sevdim bu coverı 😁
Keyifli dinlemeler evet bende seviyorum ve arşiv yapıyorum :)
Teşekkürler 🙃
🤓
Bazen hata olduğunu bile bile bir şeyi yaparım çünkü duygular, merak ya da anlık düşünceler mantığın önüne geçebiliyor...
Ne kadar bazen mesela? 😂
Yaptığım hata karşımdaki insanı üzüyorsa daha temkinli olurum yapmam gibi
Başkasının etkilendiği hatalar değilse?
Yinede yapmazdım ben ya
Hatalar insanlara mahsustur hangi konuda olursa olsun hata yapıp gelişiriz yeterki ders alalım
Hata bir defa , yanlış birden fazla yapılandır.
Aynı yolun sonuna birden fazla ulaşan yanlış yapıyordur.
Bile bile yapılan şeyler hata değil yanlış oluyor lulu 😂 bize de mi lu lu skskdk
Her konuda değil ama bir çok konuda asla uslanmam 😄
Bazen bile bile, bazen gönül mecburiyeti ile, bazen inat ile, en çokta bencillik derdine.
Hata olduğunu bilsem bile, bazen kendimi o ana odaklar ve yaparım.
Kesinlikle yapmışımdır...
Mesela hız tutkusu kanks
O biraz fazla riskli bir hata grubunda sanki kanks ajajaja
Yap yap sonra Allah korusun tabi kanka haklısın sen de 😂
Bir şey deme kanka o kadar risklisini bile bile yapma 😂
Hayır elimden geldiğince uzak dururum.
Nasıl duruyorsun mesela anlatsana biraz 😁
Yapmamaya gayret ediyorum ama asla sıfır hata olmuyor.. Mühim olan niyet ve gayret gerisi irade ve nasip..
Yapıyom çünkü üşeniyom
Ahshdhd üşengeçlik yaptırır bu arada cidden
Sen yaşıyor musun Lulu? :D
Öyle görünüyor 🙃
Haller durumlar nasıl :D
Aşkı hata olarak gördüğüm halde her gün aynı tuzağa düşüyorum🥲
Canım isterse
Bazı hatalar çok tatlı.
Sevdiğimiz insan için neden olmasın 😂
Yaparım hata yapmayı cok severim
Aklıma koyduğumu yaparım
yapabilirim