8 dil bilen olabilir diyecem ama ikiside ayrı bir yetenek değil.. yetenek diyebileceğim şey çok az sayıda insanın yapabileceği şeyler olmalı. dolayısıyla bunlar herkes tarafından yapılacak seyler.. bardağı karıstımamanın yeteneğimi olur? sıraya dizersin sıradan gidersn ozamanda karışmaz.. diğerde sıkı bir eğitim ve maddi imkan ile gezilenbiniyor.. gecen haberde birisi otostop ceke ceke gezmıstı dunyayı yani ımkansız değil .
2 çocuğa bir kocaya ve eve bakabiliyorum boktan bir hayata rağmen gülebiliyorum en büyük yeteneğim kesinlikle gülebilmek... Hatice baciyida destekliyorum o kadar misafiri ağırlamak zor hele de bardakları karıştırmadan vermek daha da zor 😄😄😄 8 dil bilmekte ayrı bir olay ama destek haticeye😄😄
Şimdi kız atmış abi, bizde ev kızıyız illa karıştırma olup sorabiliyor insan ayrıca 20 den fazla misafir aynı anda bitirip çay mı istiyor hayır yarı yarıya oda kaşığı içine bırakan bırakmayan olarak ayırıyoruz karıştırmamak için :D kız abartmış snap çekmekten kafayı boşmuş :D
en üstteki insanlıktan nasibini almamış. 8 dil öğreneceğine egosuna terbiye verseymiş daha mutlu olurmuş. zaten asıl ego tatmini bunu yazmamakla; insanların onu keşfetmesi ile olur ama görmesini istedikleri kişilere kendini gösterememenin burukluğu ile buralara paylaşarak kendini tatmin etmenin peşinde. yazık
Hayranım o 8 dil bilenlere zaten. Adını, yaşadığı yeri, mesleğini sorabildiği her dil için 'biliyorum' diyor artık insanlar. O zaman ben 14-15 falan biliyorum sanırım. Çayları karıştırmamaksa yetenek cidden.
usb belleği tek seferde ters takmadan şlaks diye bilgisayara nokta atışı olarak sorunsuzca takabiliyorum ! bonus olarak tek elle sütyen kopçası açabiliyorum ;)
Şimdi görüşlerde hemen görmeye başlarız. 12 dil biliyorun, 90 ülke gezdim diyenleri. Nede olsa sallamak bedava. Dur bende sallıyorun. 390 ülke gezdim, afrika kabile dilleri hariç 240 dil biliyorum.
Tavuk dönerin son ısırığını ayranın son yudumunu sigaranın son fırtını aynı saniyeye denk getirebiliyorum..😀😀bu arada kulaklarımıda oynatırım isterseniz..😂😂
dertleşek filan diyenelr olmuştur ama ne derim nedenirki bilmiyrum işte sorununu anlatsan bile empatiyle anlar bir kaç telkin ve karşılıklı zülmekten başka bişe yapamzdık o yuzden bişey diyemiyrumda malesef :(
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 8 dil bilenle, 20'den fazla misafirin çayını tazelerken bardakların sahibini karıştırmayan kapışıyor! Senin yeteneğin ne?
En İyi Cevaplar