Sussex Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, stresi yenmenin en etkili yolu, eski moda hobileri ortaya çıkarmak: kitap okumak, müzik dinlemek, kendine bir çay veya kahve doldurmak, yürümek… Kan basıncı ve kas tansiyonu kontrol edilerek yapılan ölçümlerde, sayfaları çevirmeye başladıktan 6 dakika sonra katılımcıların streslerinin düştüğü gözlenmiş.Stresle başa çıkmak için ne yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun. Stres Giderici Kür Malzemeler: 1 tane limona ait rendelenmiş limon kabuğu 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı lavanta 1 çorba kaşığı nane 1 tatlı kaşığı organik bal Hazırlanışı: Rendelediğiniz limon kabuğunu nane, lavanta ve kekik ile karıştırın. Ardından kaynar vaziyetteki yarım litre su içerisine ekleyin ve 15 dk demlenmeye bırakın. Ardından süzün ve balı ekleyin. Gün içerisinde 2 veya 3 bardak tüketin.
Örneğin Benzama (nasıl yazılıyor bilemiyorum) Real Madrid in forvet oyuncusu... Kendisi konusmasında maçlardan önce kuran dinleyerek motive olduğunu söylemişti Gayet doğru bir söz İnsanı duydukları ve gördükleri motive eder malum Bebek videosu izlemek Kuran dinlemek gibi şeyler Bence işini görür
Pozitif şeylere yönelin. Sevdiklerinizle vakit geçirin. Yüzün, doğa yürüyüşü yapın, müzik dinleyin, gün de mutlaka yarım saat yürüyün. Sevin. Sevindirin. Mutlu ettikçe mutlu olursunuz
En İyi Cevaplar