Yine inanılmaz bir araştırmayla geldim. :) Araştırmalara göre kadınlar dövmeli erkeklere güvenmiyormuş. Çok üzücü :/ Araştırmanın sonucuna göre, dövmeli erkeklerin daha sağlıklı, maskülen, dominant ve agresif olduğu düşünülüyor.
Kadınlar dövmeli erkeklere güvenmiyor! Çekici olan bir şey neden güvensizlik belirtisi olabilir?
Tam tersi dövmeleri olan kolari kesik olan insanlar daha korkak olur sebebini aciklayim dövme ve daha atan insan başkasının görmesi için yapar genel dé ve başkasına zarar veremediği için kendini keser şimdi diceksiniz ki insan başkası görsün die kendine zarar verir mi bunu da aciklayayim gozu kararip kendini kesen insan neden miletin gorecegi yere hep sol kolun onune atar gostermek icin skine kesin piskopatsa ben daha cok bu pis ortamlarda yaşadığım için iyi bilirim ceza evin de hep kolu kesik dövmek olanlar hırsızlardı kabin cekerlerdi hep sabah akşam dayak yerlerdi sana benden bir nasihat yavaş akan su dan yere bakan adamdan her zaman kork.
Bence sebebi şey olabilir; hani cekici geliyormuş ya e dolayisiyla başkasinada cekici gelicek. Bide dövme göruntu icin yaptirildiğindan bende duygulardan hareketlerden kisilikten sonra goruntuye onem verdigini duşunur dovmeli bir hatundan uzak dururdum acikcasi
Başta üzgünüm ama başlığın saçma olmuş.. Çekicilik ile güven arasında bir bağ varmış gibi oran varmış gibi çekici olan birşey neden güvensizlik belirtisi olabilir demişsin ama bir şey çekici geliyor diye, illa ki güven vermek zorunda değil.
konuya gelecek olursak bu tür şeyler kişisel tercihtir. Demek ki insanların çoğu bu şekilde bir kişisel tercihe varmış. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamam ve sonuçta kendi bedenim olmadıktan sonra da beni ilgilendirmez. Ama evet eşimde dövme olmasını istemezdim benim bu tercihim ise dini görüşümden kaynaklı. Önem verdiğim bir konu. Yoksa abartılmadıkça hoş duruyor evet. Abartılmadıkça.
Dövmeli erkekler kendini beğenmiş ukala aldatan her kızı elde ederim havasında gezen erkeklerdir. Eski sevgilimden biliyorum ve arkadaş olarak tanıdığım dövmeli erkeklerde aynı şekilde. Yani bir kızın hayatından çıkması onlara koymaz, onlar için dünyada çok kız vardır ve hepsini elde ederim sanarlar.
Bazı kadınların bu düşünce yapısı sadece dövmeli erkeklere değil saçı uzun ve küpe takan erkekler içinde geçerli agresif samimiyetsiz ve karaktersiz olduğunu düşünüyorlar. Kısa saçlı erkek karakterli efendi, uzun saçlı erkek serseri ve karaktersiz olduğunu düşünen bayanlar var
Araştıracak başka konu kalmamış mı? İşsizlik lan bu tür şeyleri araştırmak... Bir insanın güvenilir olup olmadığına dış görünüşüne göre karar veriyorsanız ne diyelim... Ayrıca siz de işsiz misiniz anasını satayım da mal mal şeyleri takip ediyorsunuz... Bununla ilgileneceğine bilimde son gelişmeleri aç onu oku mk... Mal mal işler ya... Siz de işsizlikten bunlar gibi olcaksınız yakında.
kadınlar sevmek yerine korkmayla yaşıyor genelde. Sevmek de cesaret istiyor. Aldatılma korkusundan dolayı olsa gerek erkekler genelde her kuyruk sallayanın peşinden gidiyor, hiçbir insan bu durumda olmak istemez.
çekici demek sadece sana değil diğer bütün kızlara çekici demek bu büyük bir sıkıntı demek sonuç olarak da güvensizlik tabi oluyor. yumuşatılmış şekliyle;ben sana güveniyorum çevredekilere güvenmiyorum ayağına yatılıyor.
Dovmeyi bende sevmiyorum ha bazi erkeklere cok yakisiyor o ayri mesele ama evet ilk bakista bir guvensizlik oluyor sanki ama on yargiyi cikarmamiz lazim hayatimizdan seven yapsin sonucta bu bir zevk meselesidir ve tartisilmaz☺️
Bu inanılmaz araştırmayı yapanları bana bulup bir getirin bir şey söyleyeceğim :) Bırakın şu saçma sapan araştırmaları yapanları artık. İnsanoğlu bir kalıba oturtulamayacak kadar gelişmiş bir canlıdır.
Bu bence önyargı, yani psikolojik olarak karşısındaki kişiye bir baskısı vardır belkide dövmenin buda karşı tarafın önyargıyla yaklaşmasına sebep olabilir, şahsen ben dövmesine göre yargılamam ama öyle düşünmedende duramam tabii
soru başlığından cevap verirsem dövmeyi estetik güzellik adına bir yere kadar yaparken çoğuda dövme yaptırıp çekici görünüp kazılarla yatıp kalkan tipler üremeye başladığından bayanlar her erkeği aynı kefeye koyduğu gibi burdada aynı şey işte 😅
Valla her an dalabilirmiş imajı var sanırım dövmesiz olmasını daha çok seviyorum dövme dikkat çekmek için farklı olmak için yaptırılan bir şey gibi geliyor tabi yakışanı var ama abartmayanlar..
Bence sorun teşkil etmez dövmeleri sevin ya erkekler konuşamadıklarını yazarlar, resmederler aslında ruhları ince de görebilene ;) Hıhhh... çok güzel bugünde Polyanna'yım ;)
Dövmem var ve onu çok seviyorum. Bu araştırmanın sonuçları ne kadar umrumdaysa, bana karşı oluşturacakları güvende dövmemi kıstas alacak kadınlar da o kadar umrumda.
Araştırma sonucları bence doğru domınat baskın alfa erkeği benım görüşümde.. Ama güven konusuna gelınce dövme sadece bir aksesuar gıbı bu kısılık ıle alakalı...
Araştırmanın kaynağı nedir peki? Yoksa kendin mi araştırdın :D Neyse dövmeli erkeklere karşı nötrüm, benim için dövme artı veya eksi bir durum teşkil etmez.
Dövmeden dövmeye değişir :D keko dövmeli erkek uzak durabilir. Ama emek harcanmis kaliteli dövmesi olan adama normal bı erkekmis gibi bakarım güvenini dövmesi etkilemez
Yine inanılmaz olan o araştırmalarının hastasıyım :)) Şu araştırma ekibini bir tatile falan yollayın ya... Ekibin yevmiyelerini düzgün ödüyonuz mu bari?
bilemiyorum, ki zaten karizma ve yakışıklılık varsa zaten istemesede havalı gözüküyor bu yüzden ooo bu adamın kim bilir kaç manitası var ya da olmuştur ya da serserinin tekidir düşüncesi oluşuyor
Sacma bence. Benim bir sürü arkadasım var gölgesinden korkar ama her yerinde döğme var bu türk milletinde böyle bir algı oluşmus aynı erkeklerin acık giyinen her koza kaşar demesi gibi
Erkekte de bayanda da itici duruyor. Güvensizlik işe ilgili kısmı na yorum getirmek zor. Ancak sanki dövme varsa uçarı yaşıyor izlenimi ister istemez oluşuyor
En İyi Cevaplar