Selam KS ahalisi! Sizce efendi erkekler verdikleri dürüst ve güvenilir insan imajının karşılığında kadınlardan ilişki mi talep ediyor? Ve kadınlar bunu bilinçaltında algılayıp efendi erkekleri güvenilmez mi buluyor? Yoksa tam tersi mi geçerli?

Selam KS ahalisi! Sizce efendi erkekler verdikleri dürüst ve güvenilir insan imajının karşılığında kadınlardan ilişki mi talep ediyor? Ve kadınlar bunu bilinçaltında algılayıp efendi erkekleri güvenilmez mi buluyor? Yoksa tam tersi mi geçerli?

Hayır. Baba travması var çoğunun. Ve travma zorludur arkadaşım. Kadınlar bunu bile isteye secmiyor. Sırf ufak bir kendimi ifade edecek konuşmayı yapmak için çok travmatik hissetmistim ve onları astım şükür.
Kadın ailede sevgisiz büyüdüğü için ya inatçı oluyor ona değer verene gidiyor ya da o çukurda kalıyor çıkamıyor. Çünkü insan beyni travmayı devam ettirmek ister kötü de olsa.
O cemberden çıkmak için de biraz cesur olmak lazım. İstemese de hayatına biraz kendine değer verecek kişileri çekmesi lazım insanın. Bir süre sonra sinir sistemin ona adapte olmaya başlıyor, orada mutlu anılar kurmaya başlıyorsun.
İlla kadınlar değil erkekler de aynı. Yani kadın sevgi dolu gelir, erkek de soguyabilir. Ama erkeklerde bu daha az.
O yüzden kız çocuklarını sevgiyle büyütmek gerekir. Ailede belirleniyor çoğu şey. Saygılı bir ailede büyütmek gerekiyor kız çocuklarını onların da fikirlerini almak gerekiyor.
Bir de kadınlar samimiyete bakıyorlar. İyiliğini kadını etkilemek adına yaptığında, içine düştüğünde kadın sıkılıyor, birinin içine düşmeden mesafeni koyarak da sevebilirsen kadınlar bunu anlıyor ve bu o kadınlara kiymetli geliyor. Yani kendi alanın da olacak, sosyal olacaksın, arkadaşların olacak, hobilerin olacak, kadın da diyecek ki "bak benim dışımda da bir hedefi var bu adamın kıymetli bir adam" diyecek.
Sadece kadını değil, hedefi olan insanlar hepimize çekici gelir.
Kadın erkeğin serseri taraflarını daha çok sever. Kadın eğlenmek ister, sıkıcı ilişkileri sevmez.
Kadınlar efendi, düz ve monoton erkeklerden hoşlanmaz. Bunun aksini iddia eden, gitsin efendi erkek ilanı versin. Mutlaka başvurular olacaktır.
Cevap
28Cevap
Her haltı yerler serseriler ile sonra , Ciddi ve evlenecekleri zaman namazlı abdestli efendi erkek isterler :
kadınlar kötü serseri erkek sever maalesef
Bence bu artık zedelenmiş kalplerin deformasyonudur. Kişi karşılaştığı sahteliklerden ve bunun beraberinde getirdiği yıkımlardan öyle tükenmiştir ki iyi olan olasılıklar uçarı hale gelmiştir. Altında bir sebep aranacak kadar bu inanca tutunulur. Öylesi daha akla yatkındır.
Yinede ben genellemelerden sıyrılarak her ruhun kendi özüne bakılması ve genel yargılardan uzak kalınması gerektiği kanaatindeyim.
Bütün bi ırkın itirafı işte bu
Yani şöyle olabilir. Efendi erkek derken ne kast ediliyor. Şöyle çevremde efendi imajı çizen erkekler vardı. Ama çok uyanıktı yani. Çok zekiydi. Bunun dişinda birçok kadından ziyade bana saygı duyardı. Ama yani iyi insan arketipine çok benziyor bu tarz insanlar. Evet kadınlara destek oluyor ve kendine bile güvenmiyor gibi geliyordu yani kendine güvenmeyen insan yarın seni de ortada bırakabilir. Yani güven teşkil etmiyor.
Birde benim elementim toprak. Yani güvenmek, köklenmek isterim hayatımdaki insanla. Mesela su grubu bana o kadar hitap etmiyor. Ateş grubu ise hızlı parlıyor hemen sönüyor yani benim beklentilerimi o zamanlarda sağlayabileceğine inanmadım açıkçası🌸
İlişkilerde güven ve efendilik arasında bir denge kurmak oldukça önemli. Bazı kadınlar, efendi erkeklerin dış görünüşte güvenilir olduklarını düşünebilir, ancak bu durum her zaman böyle olmayabilir. Güven, sadece bir kişinin davranışlarıyla değil, aynı zamanda onun içsel değerleriyle de ilgilidir. Efendi davranışlar, bazen bir kişinin kendine olan güvenini yansıtabilir. Ancak, bu durumun altında yatan duyguların ne olduğu da önemli. İlişkilerde açık iletişim ve dürüstlük, güvenin temel taşlarını oluşturur. Eğer bir kişi sürekli olarak başkalarını kontrol etmeye çalışıyorsa veya güven vermiyorsa, bu durum ilişkide sorunlara yol açabilir. Sonuç olarak, sağlıklı bir ilişki, karşılıklı güven ve saygıya dayanır. Bu dengeyi sağlamak, hem kadınlar hem de erkekler için önemlidir.
Yok şu olabiliyor nornal bi kadınsa tabi değilse efendi istemez sıkıcı bulur
Olat şu eğer bir erkeğin bir hayatı yoksa tek uğraşı amacı sensen tehlikeli gmrürüz bunu erkekler de öyle sadece işi gücü o erkek olan yabi kocam da kocam diyen viri sıkıcı olur basit durur karizması kalmaz yablış kişiyi mi seviyorun dedirtir
Kısaca pasif ve kebdine değer vermeyen erkek efendi değildir bunu anlamıyorlar bunlar pasiftir efendi dürüst kendi gücünü ortaya koyan değerleri olan yalanı dolanı olmayan erkektir
Umutsuz vakalar efendi değiller
Biri kendi deperlerini belirlemişse bu onu efendi tapar psif bir insan eline güç geçince ne olacağı allaha kalmış enefdi ama kendini bilen erkektir bu da kadını korkutmaz zannımca
Dediğim gibi pick me veya bu tip değişik kızlar değilse
Efendi erkek güvenilir ama kadınlar efendi erkeklerden renkli kişiliği yoksa sıkılır. Renkli kişilik şöyle hayatındaki kadına serseri dışarıdaki diğer kadınlara efendi ise öyle erkeğe birçok kadın hayır demeyecektir.
Kadınlar efendi, saygılı ve nazik erkekleri sever ama baskın karakteri olmayan, kendine güvenmeyen veya sürekli onay arayan erkekler çekicilik kaybedebilir. "Efendi olmak" ile "çekici olmak" arasında doğru dengeyi bulmak önemli.
Yani mesele efendi olup olmamak değil, nasıl bir duruş sergilendiği. Hem iyi kalpli olup hem de çekici ve kararlı olmak gayet mümkün.
Bence, kadınların efendi erkekleri güvenilmez bulduğunu söylemek doğru değil. Her kadının güven anlayışı farklıdır. Efendi olmak, saygılı ve olgun bir davranış şeklidir, bu da çoğu zaman güven yaratır. Ama bazı kadınlar, çok fazla pasif ya da karar verici olmayan erkekleri, belirsizlik sebebiyle güvenilmez bulabilir. Önemli olan, güveni davranışlarla ve dürüstlükle inşa etmek.
bir kadın kendisini sevmiyor diye efendi olmaktan pişman olan erkekler görüyorum.
bir kadının sevgisi, sizin kendinize olan sevginiz, saygınız ve değerinizden daha önemli değildir. sizi efendi olduğunuz için sevmeyenler eğer bir gün sizi sevecek olsaydı emin olun bu sevgi sözde bir sevgi olacaktı. "iyi bir eş - baba olur bundan, evleneyim bari" derdi belki. ama sadece o kadar. köprüden önceki son çıkış olacaktınız onun için.
boşverin, gerçekten efendiyseniz efendi olmaya devam edin. kendiniz için olun. bu aq dünyasında her şey boka batmış durumda zaten
İçime bir nebze olsa su serpti yorumun anlık olarak iyi hissettirti ama efendi olmak nayif olmak kusur gibi oldu pasif diye lakap icat oldu ve gerçekten sürekli toplumda bize rahatsız eden adam yerine koymadığımız karaktersiz insanlar muhatap alınıp değer görmeye başladı. Bunların hepsine okeyiz herkes tercihinde özgür fakat gördüğüm tek manzara kadına şiddet, kadına kötü davranma, şiddetli geçimsizlik, aldatma vs... normalde olduğundan daha fazla görmeye başladık.
bir kadın kendisini sevmiyor diye efendi olmaktan pişman olan erkekler görüyorum.
Katılıyorum taklidi olarak bile olsa serseri olmayı denedim elime yüzüme bulaştı istesem de serseri olamadım efendiyim ve hiçbir kız benle ilgilenmiyor benle sevgili olmuyor erkekler tabi kadına saygı da duymaz düşman bile olur
Kadınlar efendi kendirini rezil etmeyen sorun yaşamayan erkeği tercih etmezler kadınlar aklı kıt yani keko diye tabir ettiğimiz rezil eden sorun çıkaran taşkınlık yapan erkeği tercih ederler ben aklı erkeğin yanında milyonda bir kez yanımda kız görüyorum ama aklı kıt erkeğin yanında bir milyonca erkek görüyorum şöyle bir gerçek var bazı insanların en büyük dokunulmazlığı deliliktir kadınlar aşırı hayranlık duyar akıl sağlığı yerinde olmayan erkeğe
Güvenilmez bulmuyorum da, fazla dişil enerjili⚡buluyorum. Her dediğime okey demesin mesela. Bir tavrı , duruşu olsun ancak bunu da abartmadan yapsın. Trip naz niyaz erkekte çekilmez oluyor. Bunu da hep efendi görünüme sahip erkekler yapıyor genel olarak. Eril enerjili⚡olsun ama küsmesin bunu günlere yaymasın öyle adamlara hayranım. Bir şey dediğimde en azından beni anlıyor sert olsa dahi. Anlayışlı ama yerine göre de sert olacak bir erkek makul olanı bu.
Hayır güvenilmez bulmuyorum. Kendi adıma konuşuyorum. Efendi insan her yerde kendini belli eder. Ayrıca oldukça çekici geliyor 👍.
Evet
Rica ederim 😊
Bence artık çogu kadın efendi erkek istemiyor hepsi feleğin çemberinden geçmiş nerde sabah orada aksam sabahlayan tiplerden haz alıyor degisik bir sekilde, sonra da ihanetin toksik ilişkinin içinde buluyorlar kendilerini.
Efendi ya da zibidi farketmiyor, karakteri bozuksa her şekilde kaybeder.
Eğlenebildiği erkekgi ister. Genelde efendi erkekler pasif dururlar kadının ilgisini cekemezler. Sizler önünuzde geçen alımlı makyaj yapmış al benisi olan kadında mi bakarsınız yoksa hanım hanımcık giyinmiş kizama kiminle eğlencehini düşünürsünüz? elbette direkt alımlı işveli cilveli olanla. Çoğu kadında aynı versiyonun erkeğine bakar. Kadınların ilgisini çekmez dediğin adamlar. Güvenilmezlikten ziyade elektrik almaz
Efendi görünen bir erkeği güvenilir buldun değilmiş benim için böyle başkalarına düşünür bilemem
Yani şöyle ben birini beğeniyordum çok beğeniyordum hem de onunla defalarca konuşuyordum çok efendi geliyordu gözüme tam tersine efendi olduğu için onunla ilişki kurmak istedim ama değilmiş şerefsizin önde gideniymiş
Efendi erkek görsek güvenilir olup olmadığına karar vericez de...
Eee sözüm meclisten dışarı efenimm^^)
Samimi fikrimm
Teşekkür ederimm^^)
Hayır, efendi erkekleri genelde içten pazarlıklı ve samimiyetsiz buluyorlar.
Aksine efendi erkekler daha güven verir insana
Onu bilemem
Ya bu ne saçma şey ahhahah bence asıl onlar güvenilir
Hayır
Bilmiyorum kadın milletine güven olmaz ne desek yalan olur 😅
Teşekkürler 😅
Efendi erkekten kasıt ezik erkek mi jdjd efendi oturaklı özgüvenli birisi güven verebilir ama pısırık özgüvensiz ezik biri asla güven vermez. Ayrıca maske takiyorsa da er geç düşer
Onlar sığınacakları son liman, sadece demir atmayı düşünürler.
Diğerleri ile eğlenir, sonra sakinlik istedikleri zaman bu erkekleri bulurlar.
Bence Efendi erkekler saf olarak görüyolar ama genelde nerde it kopuk serseri tipli güvenillmez şerefsiz seviyolar çoğu çünkü onları seviyolar bu gerçek olan
Efendi bir erkekle iletişimi tercih ettim bunca senedir sonuc ortada yalnızım. Genellemek doğru olmaz.
Sebep şudur diye spesifik bir sebep sunmak senelerime haksızlık olur.
Kadınlar genel itibariyle erkekleri güvenilmez buluyor. Sakin, efendi gözükenin de ardında neler neler gizlendiği meçhul
Knka ben bu dünyada sadece kendime güvenirim sadece kendimi severim gerisi boş iş.
😁eywallah
Tam tersi efendiler guvenilirdir ama güven tek başına yetseydi kimse ailesinin eteğinden dışarı adım atmazdi orantı efendi=guvenilir✓ ilişki %10 😃
Kadınlar yakışıklı ve serseri tiplerle flört eder efendı ve orta tipte ya da kendinden daha sönük tıplerle evlenırler..
Herhangi bir cafeye gir, kroların yanında ki sarışınlara bak, çoğu dayak yer ama ne arabayı bırakırlar, ne parayı
Er ya da gec her erkek efendilesiyoruz sanki. Bir donem ne kadar ucari, aykiri olsak da bir gun efendilesiyoruz ama cogunlukla cok gec oluyor galiba...
sversin sever , sever severler. her anlamda unutma bunu
Yerine göre efendi yerine göre delilik
Efendi erkek gibisi var mı yaaa 🫠 insanın ömrüne ömür katar
herkes yarattığı personayı maskeyi takar hepsi bu
Efendi erkekler de üzüyor şansı olan baştan beri mutlu huzurlu şans nasip olmayınca olmuyor
Bence dediğin çok doğru. Efendi gibi yaklaşıp tek amacı cinsellik olan insanlar oluyor.
Elleme dokunma abi. Allah o kızlara kadınlara da erkek evlat versin. Yaşattığını milyon katını evladı yaşasın. Biliyorum zaman geçiyor. O kızlar kadınlar da yaşayacak Allah var ya. Kalbimi biliyor.
Güvenilir bulurlar ama en fazla arkadaş olurlar efendi erkekle çünkü biraz ayıp olacak ama efendi erkekler için bana iyi çakamaz diye düşünüyormuş karşı cinsler o yüzden zaten çekici bulamıyorlar efendileri
Bundan sonra öyle efendi dedik bağrımıza bastık çocuk FB çıktı a... q
Efendilik bir işe yaramıyor artık. O devir geçti
Kadınların çoğu ne istediğini bilmiyor. Bu yüzden evde kalmış çok kadın var
Aksine efendi erkekler baş tacıdır😅
Asil guvenilmesi gereken efendi erkeklerdir yinede kizlar dikkat edin sonuçta erkek🫣🥲
Hangi Merve seni reddetti de burada ağlıyorsun
En doğrusunu yapıyorsun
Yok ama efendi görünen erkekler var aşufte peşinde koşan hiçte efendi olmayan içten içe işte o yüzden güvenilmez
Kadınlara efendi erkek lazım değil onlara onu yalanlarla kandiracak onu dolandiracak küfur edecek erkekler lazım
Tam tersi aşırı güvenli buluyor. Kadın da bazen tehlikede, gizem, aksiyon içinde olmayı bekliyor. Bu yüzden efendi erkek yerine tehlikeli tiplere yöneliyorlar çünkü içlerinde acaba ne olacak düşüncesi daha ağır basıyor.
hayır aksine saygılı buluyoruz ama efendilik adı altında saman altından su yürütmeye çalışan saygısız tipleri sevmiyoruz
Her efendi erkek bir olmuyor. Genelde efendilik adı altında geçmiş takıntısı , öfke kontrolsüzlüğü , narsistlik ve ego yatıyor. Efendi adam karşısında ki kızın karakterşne ve ilişkide ki hal tavırlarına bakar.
evet çünkü her şey bu tarz erkeklerin altından çıkıyor.
Güvenilmez değil çekici bulmuyorlar. Kısmen haklılar.
Güvenilmez değil saf buluyo ama mustehak
Efendi erkek kalmadı hepsi orspu olmuş
Nerde sahtekar insan varsa kadın onu sever
Kolay kullanılır görüyolar
Biraz sinsi duruyorlar evet 😂
Hayır sıkıcı bulurlar.
begendiğim kişi bana çekici geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?