Kızlar ile ne konuşulur?

arkadaşlar evet merhaba,
ben şimdiye kadar bir çok kıza hoşlandıgımı söyledim telefon ile arkadaş olduk ama sonrası gelmiyor. Sevgilisi olanlar ne konuşuyorlar sevgilisi ile buluşunca? Ya da tanışmak için ilk baş ne yapılır? Sonrası ne yapılır? Ben kendi fikrime uygun kız bulamıyorum onun için çağın kızları ile uyum sağlamam gerekiyor. (ben güncel şarkılar/diziler/filmler ile ilgilenmeyen istisnalar hariç, tiyatro seven, müzeyyen senar, livaneli, selda , ruhi su, leman sam falan dinleyen , eski ya da yabancı filmler izleyen, şiir dinleyen/kitap okuyan futbol gibi şeyleri gereksiz gören alkolik hayvanseverin biriyim. solcuyumdur da siyasetle de ilgiliyim. inek gibi gözükmüş olabilirim ama aynı zamanda okul konusunda tembelimdirde tüm derslerden büte kaldım. yani hal böyle olunca şimdiye kadar hep kafa dengi aradım bulamadım, kimse de bana gelmedi. ama artık yaş oldu 20, iş işten geçmeden kız arkadaşım olsun istiyorum. bırakın kızı normal olarak arkadaş bile bulmam zor, daha çok anlastığım hocalarım oldu , edebiyat hocam ile ayda bir rakı yaparız mesela. şimdi güncel gençlikten yardım istiyorum çirkin de değilim çok yakışıklı da değilim orta ayar biriyim. bir kıza nasıl yaklaşılır , yaklaşınca nasıl devam edilir? diyelim ki anlastık buluştuk o buluşmalar da neler konuşulur. vesikalı yarim ya da ağır roman'da ki gibi konuşup kendimi rezil etmeyeyim hahahha. hem kızlardan hem erkeklerden yardım istiyorum. bıkmadan okuduysanız teşekkür ederim.
kızlar ile ne konuşulur?

Kızlar ile ne konuşulur?
melenkolik bir aşık asla olmam hayatı aşk yapmayı da düşünmem. istediğim sadece rakı içebileceğim dertleşebileceğim en yakın dostum olacak ve tabi ki diğer yakınlaşmalarında olabileceği bir kız.

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Kızlar ile ne konuşulur?